Autor Wątek: Sala Yes-I-do  (Przeczytany 11419 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asiulka1506
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.06.2018
  • Ślub w: Szczecin
Sala Yes-I-do
« dnia: 30 Lipca 2016, 11:25 »
Witam serdecznie :) mam pytanie - czy ktoś z Was wyprawia, wyprawiał bądź był gościem w Yes I do na Kadłubka ?
Bardzo interesują mnie opinie ponieważ nie ma tam klimatyzacji i mimo, że sala znajduje się w podziemiu wcale nie jest chłodniej latem, wręcz przeciwnie-gdy ją zwiedzaliśmy było dość duszno.
Do tego dochodzi kwestia korzystania z palarni i tu pojawia się kolejne pytanie - czy dym nie rozwiewa się po całym lokalu ? Wiecie jak to jest... goście popiją i mają gdzieś zamykanie drzwi a w pobliżu jest pomieszczenie dla dzieci...
Klimat jest cudowny ale te 2 rzeczy trochę nas przerażają...
POMÓŻCIE :(

Offline Avocadoo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30. grudzien 2017
Odp: Sala Yes-I-do
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Sierpnia 2016, 00:39 »
Hey :)

Tez mnie interesuja te pytania, ogladalismy Sale Yesido w tym tygodniu i jestesmy niezdecydowani.

W srodku wyglada bajecznie, ale martwi mnie ten "piwniczny zapach" i ta palarnia.
Pani Manager z ktora rozmawilalismy mowila, ze oprocz palarni goscie moga korzystac z wyjscia ewakuacyjnego na podworzu.
Co do zapachu - urok podziemia, chodz wydaje mi sie malo atrakcyjne przez tyle godzin.

Plusy:
- sliczny wystroj
- spory wybor jedzenia

Minusy:
- ostry zapach piwnicy
- palarnia
- z zewnatrz marny wyglad

Moze ktos byl na weselu?

Pozdrawiam!

Offline AgaMak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.04.2018
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Maja 2017, 10:27 »
Dzień dobry :)

Ponawiam pytanie. W sobotę oglądałam sale Yes i do i wydaje sie prawie idealna. Trochę boje sie czy klimatyzacja da radę. Dziewczyny jeśli któraś była tam na weselu to bardzo proszę o Wasze opinie. Dodatkowo bardzo ważne jest dla mnie jedzenie. Napiszcie proszę czy Wam smakowało :).

Offline Karolcial
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.06.2019
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Czerwca 2018, 12:15 »
Hejka

Byliśmy z narzeczonym w sobote oglądać sale i nas totalnie zauroczyła. Mieliśmy okazje zobaczyc standardowy wystrój jaki jest bo akurat w ten dzień odbywało się wesele.
Co do klimatyzacji... weszlismy w upalny dzien i pierwsze co to poczuliśmy przyjemny chłodek :)

Palarnia faktycznie wydaje sie nie do końca przemyślana i rownież obawiamy sie dymu i zapachu ktory moze byc wyczuwalny z calej sali.

Chętnie poczytam opinie osób ktore byly na imprezie w tej sali :)

Pozdrawiam :) :)
« Ostatnia zmiana: 12 Czerwca 2018, 19:32 wysłana przez ~Ania~ »