Autor Wątek: Mam dzisiaj doła :(  (Przeczytany 20841 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PumoRi

• maniak
Mam dzisiaj doła :(
« Odpowiedź #150 dnia: 7 Lutego 2007, 15:38 »
oczywiście, że rozmowa to podstawa, ale sama w poprzednim poście napisałaś dlaczego może nie skutkować... Nie czepiam się wieku, ale dojrzałości... Bo znam dużo starsze osoby, a na tyle niedojrzałe, że rodzice nie traktują ich poważnie, tylko jak dzieci... Może oni widzą więcej niż Młodym się wydaje...

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #151 dnia: 9 Lutego 2007, 21:24 »
Przyszła i na mnie kolej.... :sad:

może to nie jest jakiś mega dół , ale jakoś siedze sobie przed komputerem i jakos tak mi smutno, nastrój jakiś taki nieciekawy...może to ta pogoda za oknem, zbliżające się Walentynki, sama juz nie wiem :roll:

Jestem w domku od 12 dni i jakos tak mi dziwnie, pusto :roll:

Dziś cały dziń siedze i rozmyślam co było, co jest i co bedzie.
Nie wiem jeszcze co bede robić, każdy sie mnie o to pyta , jakie mam plany , jakie zamiary- poza tym że chce szkołe skończyć- ale ja naprawde nie wiem :dno:

Czasami mam wrażenie że wszyscy moi znajomi idą do przodu a ja stoje w miejscu, albo wybieram nie tą droge co trzeba.

No i do tego brak bliskiej osoby przy mnie...Nawet mama jest daleko(juz za dwa dni do niej jade :jupi: ), siostra(ktora jest moją najlepszą przyjaciółką) ma juz swoją rodzinę, córeczkę....

ehh przepraszam że tak wylewam swoje żale ale tak mi lepiej. Mam nadzieję że jutro wstanę w lepszym humorem
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #152 dnia: 9 Lutego 2007, 21:34 »
Kasieńko  :przytul:  Jesteś prześliczną, madrą kobietką! Z całą pewnoscią i dla Ciebie zaświeci słoneczko! Trzymam kciuki aby jak najszybciej!

Jak masz doła to zawsze masz mnie  :uscisk:  a ja już wiem jak Tobie mogę poprawić humorek....już rozmyślam strategię działania  :skacza:

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #153 dnia: 9 Lutego 2007, 21:38 »
ja wiem Asienko kochana ale mi tak jakoś dzisiaj wyjątkowo smutno:(
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #154 dnia: 9 Lutego 2007, 23:47 »
Kasiu czasami są nam potrzebne takie smutaskowe dni... aby właśnie na chwilę stanąć porozmyślać... i iść do przodu. Fantastyczna z Ciebie kobitka i jestem przekonana że już niebawem uśmiechnie się do Ciebie szczęście  :taktak:

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #155 dnia: 10 Lutego 2007, 02:31 »
Cytat: "dziubasek"
Kasiu czasami są nam potrzebne takie smutaskowe dni... aby właśnie na chwilę stanąć porozmyślać... i iść do przodu. Fantastyczna z Ciebie kobitka i jestem przekonana że już niebawem uśmiechnie się do Ciebie szczęście :taktak:
No i do tego brak bliskiej osoby przy mnie...
No a co z tym bossssssskim bratem martini ??

Kasiu, przyjdzie kryska na matyska. Kochana, kto jak kto, ale Ty zasługujesz na najlepszego faceta. Masz w sobie tyle ciepełka... Najwyrażniej los segreguje mężczyzn, potencjalnych partnerów dla Ciebie...żeby nie było czasówek, tylko od razu z grubej rury - taki na całe życie.
Moja kumpela ponad rok temu miała prawie deprechę, była sama, załamana, a teraz? Jest z facetem i planują razem życie.
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #156 dnia: 10 Lutego 2007, 12:17 »
Zawsze jak się człowiek nie spodziewa, to pojawia się księciunio z bajki :) Albo na raz kilku :) I potem jest problem z wyborem :)
Na pewno w najmniej oczekiwanym momencie spotkasz na drodze fajnego faceta. A potem jakoś te wszystkie plany Wam się zazębią, ułożą i rodzinka gotowa :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #157 dnia: 10 Lutego 2007, 15:08 »
Ale to nawet nie chodzi o to że jestem sama, do tej samotnosci juz sie po trochu przyzwyczaiłam :roll:

chociaż z chęcia oddam serce w dobre ręce :wink:

Cytat: "lady_yes"
No a co z tym bossssssskim bratem martini ??

a no nic :sad:

A tak wogóle to dzis juz mi troche lepiej, wczoraj tak jak pisala Dziubasek
Cytat: "dziubasek"
Kasiu czasami są nam potrzebne takie smutaskowe dni...

mialam chyba jakis taki smutaskowy dzień, taki pełen kilku głębokich przemysleń.

dzis zyje jutrzejszym wyjazdem do mamy,cieszę sie że ja zobacze bo nie widziałysmy sie od wakacji.

aha i jeszcze raz chciałam Wam podziekować za ciepłe słowa  :przytul: , miło mi sie zrobiło na serduszku-za to kocham to forum  :skacza:

Miłego dnia
Kasia