Autor Wątek: buty  (Przeczytany 4069 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
buty
« dnia: 11 Marca 2008, 23:38 »
kochane proszę o radę zjeździłam już chyba cała warszawę i nigdzie nie mogę kupić butów poszukuję bicików z czubkiem i na ok 3-4 cm obcasiku

może znacie jakieś sklepy???

Będzie Synek:)

Offline bobo_gumi
  • nowicjusz
  • *
Odp: buty
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Marca 2008, 20:28 »
Hej!
Ja tez poszukuję butów ale jeszcze się nie rozglądałam tak porządnie. Koleżanka mówiła mi ze bardzo duży wybór jest w KDT i ceny nie wysokie, więc może tam sprawdź. Pozdrawiam

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Marca 2008, 20:35 »
byłam owszem jest sporo butów ale na wysokich obcasach, dla porównania w kdt są po 120-140 zł, a na bazarze różyckiego te same są po 60 zł.

Offline bobo_gumi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Marca 2008, 23:55 »
Czyli na bazarek trzeba sie wybrac. W sumie to nie mam przekonania do butow "bazarowych" ale skoro sa takie same i polowe tansze to moze sie nei rozleca tak od razu :-). Z tymi butami na niskim obcasie to ciezko jest. Ja bylam w dwoch sklepach i wsyztsko jest na obcasach tak ok 5-7 cm , wiec ja podziekuje. Mi wzrostu dodawac nie trzeba i w dodatku pan mlody bedize nizszy 10 cm :-). warto sprobowac zamowic z netu . jest taka strona z bialymi butami i sa takie z nizszymi obcasami. Strony chyba nie moge podac bot o bedize raklama ;P.
Pozdrawiam i zycze udanych zakupow.
pozdrawiam

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Marca 2008, 08:56 »
bobo_gumi
te buty na bazarze oglądałam w każdą stornę i nie wygądają na takie żeby od razu miały się rozlecieć, bardzo dużo dziewczyn tam kupuje i coś mi się zdaje że poprostu tam się zaopatrują z pod pałacu

Offline stewe_griffin

• bywalec
  • data ślubu: 28.09.2007
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Kwietnia 2008, 12:57 »
na chmielnej jest sklep 'elizabeth' (czy jakoś tak, mają też swoją stronkę www).. jeśli jeszcze tam nie dotarłyście, to warto odwiedzić - duży wybór, różne materiały, różne wysokości obcasików i oczywiście różniaste odcienie bieli i ecru.. jak kupowałam w zeszłym roku, to mieli część modeli takich, jak w KDT, ale też sporo innych.. ceny - zależy od producenta (oglądałam bajeczne buciki włoskie za.. 380 zł  ::), kupiłam polskie za 150 zł)

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Kwietnia 2008, 14:23 »
Ola ja moje kupiłam w KDT. Uważam że jest tam zdecydownaie największy wybór. Podobne buty znajdziesz w Elisabeth na Chmielnej - tylko cena dwukrotnie wyższa...
Ewentualnie -Nowolipki - Salon Ona i On. Kilka ładnych par było .
Proponuję Ci pojechać też na ul. Chmielną do sklepu La Marco. Tam PAn robi buty na miarę. Możesz więc wybrać sobie wysokość obcasa. Koszt 220zł.

Offline Olcia27
  • uzależniony
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Kwietnia 2008, 14:25 »
jużkupiłam buty w sklepie internetowym są akurat