Autor Wątek: Rezydencja Luxury Hotel Piekary Ślaskie  (Przeczytany 4501 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.15
Rezydencja Luxury Hotel Piekary Ślaskie
« dnia: 2 Marca 2014, 23:18 »
Witam wszystkich.

Poszukuję opinii osób, które uczestniczyły w weselu w Rezydencji Luxury Hotel w Piekarach Ślaskich.  Jest bardzo mało opinii ma temat imprez tam organizowanych.  Sala jest bardzo ładna, natomiast mam podstawy twierdzić, że jedzenie jest tam nie specjalne i jest go mało.  A już na pewno nie adekwatne do ceny.

Proszę Was o pomoc. 

Pozdrawiam
Z góry dziękuje za wasze opinie.

Offline Babett89

• nowicjusz
  • *
Odp: Rezydencja Luxury Hotel Piekary Ślaskie
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Kwietnia 2015, 23:17 »
Odświeżam wątek.

Moja znajoma miała tam wesele, fakt faktem, że nie ma chyba najpiękniejszej sali balowej w woj.  Śląskim, ogród również robi mega wrażenie.
Minusem są kosmiczne ceny za menu a jedzenie niekoniecznie jakieś specjalne.  Już widać, że płaci się za wystrój niż resztę. 

Offline Iwonka85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2015
  • Ślub w: Ruda Śląska
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Czerwca 2016, 14:48 »

Co prawda nie na weselu, a na romantycznej kolacji miałam okazję tam być <3   Nigdy wcześniej nie jadłam polędwicy z jelenia na maśle kakaowym i z sosem czekoladowym. Połączenie dziczyzny ze słodyczą jakoś mi nie pasowało i wszystko to odwołuje. Dosłownie, niebo w gębie! Mięsko idealne, smak nieprzesłodzony, całkiem inny od tegoczego próbowałam dotychczas. Jestem zachwycona. Danie dość drogie (ponad 100zł) ale warte swojej ceny.

Offline Leszczynka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.07.2016
  • Ślub w: Piekary Śląskie
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Sierpnia 2016, 13:56 »
Dziękujemy za przepiękną uroczystość!!!! Cieszymy się, że ostatecznie zrezygnowaliśmy z naszego pierwszego miejsca, gdzie jużwpłaciliśmy weselną zaliczkę i przenieśliśmy wesele do Was! Zaślubiny w Ogrodzie Rezydencji zapamiętamy do końca życia! Niesamowite przeżycie! Dziękujemy za organizację idealną, profesjonalną obsługę, dopracowane atrakcje, kolację pod kawersami która zrobiła wrażenie ale i była przepyszna, pięknie przystorjoną salę balową, bezproblemowych kelnerów, mogłabym tak wymieniać i wymieniać! DZIĘKUJEMY! Asia i Bastian. :) :) :)

Offline JessicaSzado
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07 2016
  • Ślub w: Piekary Śląskie
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Września 2016, 14:25 »
Mówią, że Ten Dzień jest najpiękniejszy w życiu, ale jestem pewna, że nasz taki był głównie dlatego, ze jako miejsce wesela wybraliśmy Hotel Rezydencja. Lepiej nie mogło wypaść! Goście byli wręcz zachwyceni! Aranżacja wnętrza Sali balowej to jak jakiś inny świat. Pieknie oświetlone, dystyngowanie i z klasą. Jedzenie bardzo smakowało gościom. Przepyszne przekąski i nieziemski wręcz tort ze świeżymi owocami- dzieło sztuki. Dodatki, które również były w gesii hotelu były wszytskie dokładnei takie o jakie prosiliśmy- w mocno fuksjowym kolorze (bo to był nasz kolor przewodni). Sesję zdjęciowa również robiliśmy tam, ponieważ nie znam pieknijeszej scenerii niż ogród Rezydencji. Jeśli drogie pary nadal szukacie miejsca na ślub marzeń to z ręką na sercu polecamy <3

Offline Marcin Orzołek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.12.2020
  • Ślub w: Katowice
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Marca 2020, 17:51 »
Uważam, że Rezydencja Luxury Hotel to jedna z najlepszych sal na śląsku. Jakiś czas temu wykonywałem tam reportaż ślubny. Jeżeli jesteście ciekawi jak wyglądają zdjęcia ślubne oczami fotografa ślubnego z Katowic z Rezydencja Luxury Hotel to serdecznie zapraszam.

« Ostatnia zmiana: 10 Marca 2020, 19:28 wysłana przez zibi »