Autor Wątek: Poszukuje sali mieszczącej od 100 osób wzwyż :))  (Przeczytany 3716 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pinesia

• forumowicz
Poszukuje sali mieszczącej od 100 osób wzwyż :))
« dnia: 8 Listopada 2007, 14:13 »
Witam wszystkich forumowiczów !!! :) Poszukuje fajnej sali, która mieści od 100 osób wzwyż ?? Mam dużą rodzinkę, więc małe lokale odpadają mimo, że są bardzo ładne :| Może znacie jakieś fajne i sprawdzone sale w okolicach Mysłowic, Katowic ewentualnie Sosnowca ??? A najfajniej by było jakby to były jeszcze sale, w których jest jednocześnie hotel ??? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc !!! :)

Mam jeszcze jedną prośbę znacie może takie sale jak: "Ośrodek Rekreacyjny BALATON" w Sosnowcu przy ul. Wileńskiej, "Różaną Dolinę" w Będzinie i "Gościniec Murckowski" w Katowicach ???
Jeśli tak to co możecie powiedzieć na temat tych sal, jak wygląda tam obsługa, jedzenie itd.  ?? Bo są to duże sale, wiec nie byłoby problemu z pomieszczeniem dużej ilości gości :)

Z góry dziękuje za odpowiedź !!! :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Odp: Poszukuje sali mieszczącej od 100 osób wzwyż :))
« Odpowiedź #1 dnia: 8 Listopada 2007, 16:21 »
BALATON odradzam, słyszałam same negatywne opinie na temat tej sali i z tego co zauważyłam na forum nie tylko moja opinia jest negatywna odnośnie tej sali, co do reszty sal niewiem
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #2 dnia: 8 Listopada 2007, 16:25 »
Tak, wiem, wiem też widziałam opinie na jej temat.  A zresztą byłam tam osobiście i właściciel bardzo mnie zniechęci do niej mimo, że bardzo mi sie podoba okolica.  No ale nie można mieć przecież wszystkiego jak to sie mówi. . 

Offline Honey

• bywalec
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Listopada 2007, 18:51 »
Balaton to porażka, moj brat  byl tam na weselu świadkiem i ogolnie okolica super ale jedzenie i zastawa koszmar i te obrdapane termosy z kawa i hermata, no i nie wymienaiane talerzyki i filiżanki.

Róznana - śliczna okolica, smaczne jedzienie,  zastawa i wystroj ok.  Minus to 2 kabimy w WC ( w sumie dla boy i girl) z czasem zaczeło w środku ciekawie pachnac "fe" i żwirek na zewnatrz lokalu troche utrudnia utrzymanie bieli sukni ślubnej :( no i chyba hotelu nie maja

Tej trzeciej nie znam

Ale każdy ma swoje opinie i swoje zdanie :)

A moze Stara Strzecha w Milowicach? Tam jest dużo miejsca maja www możesz foto zobaczyć, kuzynka byla tam na weselu i jej sie podobało.

Offline Siasia

• forumowicz
  • data ślubu: 26.12.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Listopada 2007, 11:08 »
Pinesja widze ża mamy "prawie" identyczny problem.  Bo mam dokładnie takie same wymagania do sali co Ty, z tą różnicą że to 100 osób wzwyż u mnie może nawet zamknąć się na 200.  Tragedia i to sama rodzina.  Wczoraj robiłam z moim (przyszłym mężem  ;D) liste no i wyszło 212 osób  :o.  Taaaka duż rodzina, no ale doszliśmy do wniosku że będzie trzeba wyeliminować dzieci  ???, bo też jest ich dużo, no i bez nich będzie coś koło 180 osób. 

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Listopada 2007, 13:53 »
hehe. .  200 osób no nieźle. .  choć w sumie na upartego jakbym chciała zaprosić cała rodzinkę to i tyle by wyszło :) Ale zapraszam tylko tą najbliższą, z która sie kontakt utrzymuje :) ale i tak wychodzi dużo osób :| na szczęście od strony mojego przyszłego męża :) na ma tak dużo osób, więc może i uda sie jeszcze jakiś znajomych zaprosić :)

Offline miriada
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.04.2009
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Listopada 2007, 15:33 »
Witam

jestem w trakcie poszukiwań sali weselnej na ok 120 osob w okolicy Katowic i  Mysłowic.  Chciałabym żeby impreza odbywała się na jednej sali, niestety w paru lokalach, w których byliśmy powiedziano nam, że tańce będą na osobnej sali.  Jeśli znacie ciekawe restauracje mieszcące taką liczbę gości, to proszę napiszice.

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Listopada 2007, 16:40 »
Może sala w Sławkowie-ja też mam 120 osób na weselu.Wpisz w goglach Dom Weselny Rafael i sobie oberż jak wygląda.

Offline miriada
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.04.2009
« Odpowiedź #8 dnia: 9 Listopada 2007, 18:01 »
Dzięki za informacje :) Ktoś znajomy polecił Ci tą restaurację ??? Wiesz coś więcej na jej temat???

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #9 dnia: 9 Listopada 2007, 18:53 »
Dorka a czy już tam może byłaś na weselu w tym domu weselnym Rafael albo ktoś z Twoich znajomych ??? Możesz coś na temat tej sali powiedzieć ?? Jakie jedzonko jest ?? Ile sie od osoby płaci ?? Jaka obsługa ?? Bo oglądałam galerie zdjęć i ładnie sie prezentuje i jeszcze ładny ogród tam jest :) Aaaa. .  i jeszcze jedno :) czy tam sie tańczy pomiędzy tymi filarami ?? Bo przy dużej ilości osób to mogą sie o nie obijać :|

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #10 dnia: 9 Listopada 2007, 19:49 »
Dziewczyny jest taki wątek już i tam opisywałam tą salę i wszystko co o niej się dowiedziałam, więc możecie sobie poczytać.
Tam można tańczyć pomiędzy tymi wiarami

i tak jak na tym obrazku widać od lewej strony jest jeszcze taka wnęka (tam idzie pani młoda z gośćmi)  ;D
i to się łączy z salą gdzie siedzą goście

Nie umie ci tego tak wytłumaczyć jak to wygląda ale goście mogą sie bawić tu gdzie te filary i tam jak kto woli.Musiałabyś pojechać najlepiej i sobie zobaczyć.Ja tam na wesele idę dopiero w lipcu a p[później na swoje.Wejdz do tku o Domie Weselnym Rafael i tam się dowiesz wszystkiego.

Offline dorka_9

• uzależniony

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #12 dnia: 9 Listopada 2007, 22:35 »
ok, dziękuje Dorka :) tamten wątek tez już przeczytałam :) także jak tylko będziesz wiedzieć coś więcej na temat tej sali to daj znać będę bardzo wdzięczna :)

Offline dorka_9

• uzależniony
« Odpowiedź #13 dnia: 10 Listopada 2007, 22:34 »
Pinesia oki

Offline Honey

• bywalec
« Odpowiedź #14 dnia: 12 Listopada 2007, 22:16 »
Pinesia i jak tam wybrałas juz jakas sale?

Offline Pinesia

• forumowicz
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Listopada 2007, 13:33 »
No jeszcze nie :| zastanawiam się nad "Gościńcem Murckowskim" w Katowicach, bo dość fajnie wygląda i właściciel bardzo w porządku :) ale najpierw chciałabym się jakiś opinii na temat tej sali dowiedzieć zanim się na nią zdecyduje :) A z rezerwacją terminów i tak nie ma narazi problemu, bo pan powiedział, że jeszcze nie przyjmują rezerwacji na rok 2009 dopiero koło kwietnia będzie taka możliwość :) Także mam jeszcze troszku czasu i mogę sobie jeszcze na inne sale popatrzeć :)
Honey jeśli wiesz coś na temat tej sali albo ktoś z Twoich znajomych to bardzo proszę o opinię :)

Offline aaaga
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.09.2009
« Odpowiedź #16 dnia: 6 Lutego 2008, 11:19 »
Gdzie możan by znaleźć jakąs ciekawą sale? W chwili obecnej biorę pod uwage Rozana Doline i Jubilta w Bedzinie.  Czy ktos mial tam moze wesele? Czy ta bordowa sala w Jubilacie nie bylaby za mala na ok 90 osob?Bardzo prosze o pomoc. . .

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #17 dnia: 6 Lutego 2008, 12:49 »
a dowiadywałaś się może, czy termin ,który Cię interesuje jest jeszcze w Różanej wolny? ,bo jak ostatnio oglądałam sprzedane terminy, to sporo już było zarezerwowanych na przyszły rok

Offline aaaga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 7 Lutego 2008, 16:59 »
Tak tak- wlasnie mam zarezerwowane wstrepnie sale w obu tych lokalach- nie wiem tylko jakie sa opinie o obu, wiec po prostu nie wiem co wybrac.    :(

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #19 dnia: 7 Lutego 2008, 17:01 »
Opinie wystarczy poczytać na forum.

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #20 dnia: 27 Lutego 2008, 12:49 »
i jak tam Aaaga ? podjęliście już decyzję, która salę wybieracie ?

Offline aaaga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 4 Marca 2008, 11:49 »
Tak tak:)
Zdecydowaliśmy sie na Jubilata ostatecznie.  I wydaje mi się, że to była dobra decyzja:)

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22 dnia: 4 Marca 2008, 17:12 »
:) a na jaki termin zarezerwowaliście Jubilata?

Offline aaaga
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: 10 Marca 2008, 22:26 »
Na 12 września 2009:)

Offline olenka152
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #24 dnia: 12 Marca 2008, 16:05 »
a w tej  rózanej dolinie juz zrezygnowaliście bo byłam tam sie pytać o miejsce i jesli nie zrezygnowaliście jeszcze a decydujecie sie na jubilat to ja chetnie bym wskoczyła na wasz termin