haha widzę, że mój opis wywołał burzę. Zupełnie niepotrzebnie, przecież to żart
Czy tylko trzeba mieć opisy w stylu życze miłego dnia Gość, czy pozdrawiam serdecznie Gość?? Trzeba troszkę poczytać w technikaliach o zasadach wprowadzenia takich tekstów, w których pokazują się nicki, a nie od razu bulwersować
KAżdy kto widzi ten opis widzi tam SWÓJ NICK, tak to jest skonstruowane. JA też widzę tam nawet swój nick jeśli jestem zalogowana 
może trochę późno odpisuje, ale nie było mnie na forum kilka mc- możesz sam sobie dopisać opis, ale podstawia Ci je też forum tak jak w moim przypadku- nie wymyślałam żadnych tekstów typu- życzę miłego dnia, pozdrawiam serdecznie itd, poprostu są podstawiane auotmatycznie i szczerze powiedziawszy wisi mi co tam jest napisane.
A jeśli chodzi o miejsca do wesela:
Ja osobiście miałam rok temu w Wenusie i właśnie z godzinę temu wróciłam z Wenusa ponieważ koleżanka zamawiała tam sale na nastepny rok, tak jej się podobało na moim weselu- jestem zadowlona ze swojego wesela i jego organizacji, wprowadzili troszkę ulepszeń, dla mnie jest super. Natomiast niedawno moja psiapsióła miała wesele w Ratuszowej- ja niestety nie byłam, ponieważ mam żałobę, ale od gości słyszałam, że było BARDZO mało jedzonka, panny młodej jeszcze nie pytałam, zobaczę na kasecie...
Dla mnie bomba Dworek Hetmański, ale jak zobaczyłam tort iwonci - to nijak mają się słowa o profesjonaliźmie, i zrobieniu wszystkiego, żeby gość nie poczuł, że coś jest nie tak. A potwierdzam te słowa, bo mimo, że byłam po ślubie bardoz chciałam zobaczyć jak ten DH wygląda itd, i pojechałam tam, ściągnęłam obrączkę i udawałam przyszłą panną młodą- bo lokal, wystrój super, ale tort iwonci mimo problemów, można by lepiej zorganizować, tak jak on wyglądał to by 10 letnie dziecko lepiej przystroiło a nie 3,4 kucharzy razem wziętych.