Autor Wątek: Bydgoszcz- poszukiwania orkiestry weselnej  (Przeczytany 17762 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kasiaa92
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.04.2016
Odp: Bydgoszcz- poszukiwania orkiestry weselnej
« Odpowiedź #60 dnia: 12 Lutego 2015, 19:20 »
(mam na mysli zespół M&M) ;)

Offline mgielka86
  • maniak
  • data ślubu: 20.09.2014
« Odpowiedź #61 dnia: 12 Lutego 2015, 19:37 »
Kasiu tak, oni nie są zbyt chętni do tego typu utworów, na życzenie klienta jednak kilka wykonują, ale starają już od tego odejść. Uwierz mi, że potrafią tak rozkręcić imprezę, że disco polo nie jest potrzebne :) Grają same przeboje, i dla starszych i dla młodszych :)

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #62 dnia: 12 Lutego 2015, 21:39 »
mgielka86 a możesz cos więcej napisać o tym zespole Kornel ?

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #63 dnia: 12 Lutego 2015, 22:04 »
Kara-90 hmm a co byś chciała wiedzieć? :) Jest to bardzo rozchwytywany zespół :) Jak pytaliśmy 1,5 roku przed weselem to nasz termin miał zajęty już - ogólnie nie chcieliśmy damskiego wokalu, a tam są aż dwa, ale gdybyśmy nie znaleźli M&M to na pewno byśmy ich poważnie rozważyli, bo grają świetnie. W moim rodzinnym mieście chyba wszyscy ich kojarzą :P Obejrzyj sobie filmiki na stronie :)

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #64 dnia: 12 Lutego 2015, 22:28 »
Glosy mi sie podobają. Byłaś na weselu na którym grali może? Bo ciekawa jestem jak z "zabawianiem gości", nie wiem jak to nazwać :p :P chciałabym żeby zespół był energiczny, potrafił zarazić energia ludzi tak, zeby chcieli się bawić, no i żeby fajnie zabawy prowadzili. Nie wiem jak u nich mniej więcej cenowo wychodzi?

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #65 dnia: 12 Lutego 2015, 22:57 »
Kara-90 nie byłam, ale znajomi widzieli ich w akcji i zbierają same pozytywy :) Jak rozmawialiśmy z Kornelem to mówił, że co do prowadzenia wesela mają styl baaardzo podobny do M&M Acoustic - to są bardzo dobrzy koledzy i ludzie podobno często ich mylą :P Trochę podobni wizualnie i właśnie przez to prowadzenie wesela :) Także ja bym była o to spokojna :) Zresztą podczas rozmowy Kornel robi tak świetne wrażenie, wszystko się da dogadać, jest bardzo otwarty i wesoły. Cenowo to było bodajże 3,5 tys. zł.

Offline Kiniutek
  • forumowicz
« Odpowiedź #66 dnia: 17 Lutego 2015, 13:11 »
Ja byłam na weselu gdzie grał zespół Impuls, wszyscy siębardzo dobrze bawili a wrecz nie schodzili z parkietu, PM byli zadowoleni. Nie wiem jak cenowo u nich wygląda a napewno są tańsi od zespołów z dużych miast. Zawsze można obejżeć filmiki z wesel na których grali.

Offline ania2306
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 2 Lutego 2017, 12:46 »
To i owo Band najlepszy, najcudowniejszy ZESPÓŁ NA ŚWIECIE!!!! Dali z siebie 200%, razem z nami bardzo przeżywali tą wyjątkową dla nas noc. Bez tak cudownego zespołu wesele nie zapadłoby w pamięci Naszych gości. Goście prosili nas o wizytówkę zespołu, każdy był bardzo zachwycony :) GORĄCO POLECAM!!!! SUPER KONTAKT ZESPOŁU Z PARĄ MŁODĄ!!! :)