Autor Wątek: Pomysł na zaręczyny - Piosenka z teledyskiem  (Przeczytany 3502 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pmbaggio
  • nowicjusz
  • *
Pomysł na zaręczyny - Piosenka z teledyskiem
« dnia: 26 Lipca 2017, 12:34 »
Witam serdecznie Wszystkich uśmiech

Jestem szczęśliwie zakochany i niedługo planuję się oświadczyć. Chcę aby było to niezwykłe zaręczyny, z których pozostanie także pamiątka.
Moim pomysłem na tą wyjątkową chwilę jest stworzenie piosenki o mojej ukochanej wraz z teledyskiem, którym będę mógł się pochwalić np. na YouTube.
Niestety nie jestem w stanie sam sfinansować projektu i dlatego w serwisie Zrzutka.pl stworzyłem zbiórkę wraz z nagrodami dla darczyńców.

Zapraszam do odwiedzenia - LINK USUNIĘTY!

Co sądzicie o takiej inicjatywie?

Mam też małą-wielką prośbę... Mam możliwość rozreklamowania projektu na profilu FB pewnego portalu ślubnego poprzez napisanie
posta z udostępnieniem zrzutki, tylko że nie chce robić tego osobiście ani poprzez znajomych bo wtedy moja dziewczyna się dowie i będzie po niespodziance.
Jeśli ktoś zechce mi pomóc to proszę o napisanie wiadomości prywatnej i wszystko wyjaśnię.

Dziękuję serdecznie, pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 26 Lipca 2017, 12:45 wysłana przez ~Ania~ »

Offline Gienia91
  • nowicjusz
  • *
Odp: Pomysł na zaręczyny - Piosenka z teledyskiem
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Kwietnia 2018, 14:00 »
Nie jest tajemnicą, że choć panie uwielbiają rozmawiać o zaręczynach, zdecydowana większość marzy o niespodziance. Postaraj się więc jak najdłużej utrzymać swój plan w sekrecie. Pamiętaj, że niektóre panie wolą huczne oświadczyny w świetle reflektorów, a inne chciałyby celebrować tę chwilę tylko we dwoje. Zanim więc poprosisz ukochaną o rękę, weź pod uwagę jej charakter i ulubione sposoby spędzania wolnego czasu. Przygotowując niespodziankę zaręczynową, nawiąż do Waszej wspólnej pasji, filmu, który cytujecie z pamięci, ulubionej piosenki lub wspomnienia, które jest dla Was obojga bardzo cenne.
« Ostatnia zmiana: 12 Kwietnia 2018, 23:52 wysłana przez zibi »