Autor Wątek: fotograf poszukiwany:)  (Przeczytany 121250 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Asia90
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2015
Odp: fotograf poszukiwany:)
« Odpowiedź #480 dnia: 27 Listopada 2014, 20:08 »
Cytat: pateryzanka link=topic=2785. msg2146780#msg2146780 date=1417025789
Jacek Tomasz i jego firma Fotogram.  My wlasnie 1500 placilismy za caly dzien slubu z weselem + plener w innym dniu dostajac 1500 pieknych zdjec.

My zdecydowaliśmy się właśnie na Pana Jacka, aktualny cennik na 2015r.  to 1800 zł za cały dzień ślubu (od przygotowań do 1:00) + plener.  A zdjęcia robi naprawdę profesjonalnie :)

Offline Agata66
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.05.2014
« Odpowiedź #481 dnia: 19 Grudnia 2014, 14:56 »
Witam, jeśli jeszcze ktoś potrzebuje fotografa to aż szkoda nie polecić firmy Fotmix z p.  Krzysztofem Krause na czele, który zadbał o niesamowita oprawę foto naszego wesela we wrześniu.  Jesteśmy z mężem tak bardzo zadowoleni z albumów ze zdjęciami, że nie mogłam odmówić sobie zarekomendowania jego usług :) warto zajrzeć do portfolio :)

Offline nolska

• forumowicz
  • "Bo jesteś tu i proszę zostań już " <3
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #482 dnia: 12 Kwietnia 2015, 14:15 »
Czytając tę polemikę zdań nie mogę nie stanąć w obronie Pana Marka.

Jakieś dwa tygodnie temu byliśmy z moim narzeczonym na spotkaniu w studiu InstantImages. W moim odczuciu Pan Marek to profesjonalista, który robi przepiękne zdjęcia razem ze swoją wspólniczką. Jest sympatyczny i otwarty na wszelkie pomysły. Nie odczułam żeby robił z siebie najlepszego z najlepszych. Wręcz przeciwnie - zachęcał do porównania z innymi i polecał konkretne osoby. 
Pokazał nam fotoksiążki, dał wzór umowy, na ścianie wisiała cała masa zrobionych przez Niego zdjęć.

Nie wiem co było dwa lata temu ale uważam,że dość sporo czasu minęło i niekoniecznie fajnie jest ostrzegać wszystkich przed tym fotografem bo naprawdę wszystko się mogło zmienić ! Osobiście polecam pójść i przekonać się samemu ;) Ja się zdecydowałam i termin już jest zarezerwowany :)

Niestety powyższa opinia była przed naszym weselem i wszystko wskazywało na owocną współpracę ale NIESTETY NIE POLECAM tego fotografa. Chociaż zdjęcia robi naprawdę ładne to jednak kontakt z nim jest ciężki ( nie odbiera tel, nie odpisuje na wiadomości ). Do dziś ( jest 7 miesięcy po ślubie i 6 miesięcy po sesji plenerowej) NIE OTRZYMALIŚMY FOTOKSIĄŻKI, która była w umowie. Oczywiście za całość usługi zapłaciliśmy. Jeżeli jesteście zainteresowani współpracą z tym panem to ODRADZAM.

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.06.2012
« Odpowiedź #483 dnia: 23 Maja 2015, 09:12 »
a nie wydaje Wam się zastanawiające, ze zarówno www jak funpage na fb tego pana już zniknely?

powiem więcej, moja kolezanka kupila 2lata temu groupon z oferta M.H.
na sesji pan był najogólniej rzec ujmując niemily, zdjęcia miały być następnego dnia (bo chodzilo o jakas bardzo niewielka ilość), tak sam powiedział, po czym przestal się odzywac przez ok.m-c. Dopiero gdy kolezanka zapowiedziała poprzez jego funpage na fb i w sms, ze zgłosi sprawę do odpowiednich organow przeslal fotki. Bez słowa komenatarza, ani 'dzień dobry", ani "przepraszam".
Po przeslaniu fotek wyslal jej smsa, ze radzi usunąć wpis na fb, bo on mściwy nie jest ale niszczy bez zostawiania sladow - dokładnie tak napisał. na tamtym fanpage'u były tez wpisy innych niezadowolonych i oszukanych klientów. na innych stronach w internecie tez można dużo niepochlebnego o nim poczytać.

Na pewno sa jednak tacy, których obsluzyl dobrze, bo nie wierze, ze podstawilby na forach tylu fanow czy klakierow.
Szkoda, ze tak traktuje ludzi, bo drzemie w nim ogromny potencjal. Fotki robi rewelacyjne.

Czytając tę polemikę zdań nie mogę nie stanąć w obronie Pana Marka.

Jakieś dwa tygodnie temu byliśmy z moim narzeczonym na spotkaniu w studiu InstantImages. W moim odczuciu Pan Marek to profesjonalista, który robi przepiękne zdjęcia razem ze swoją wspólniczką. Jest sympatyczny i otwarty na wszelkie pomysły. Nie odczułam żeby robił z siebie najlepszego z najlepszych. Wręcz przeciwnie - zachęcał do porównania z innymi i polecał konkretne osoby. 
Pokazał nam fotoksiążki, dał wzór umowy, na ścianie wisiała cała masa zrobionych przez Niego zdjęć.

Nie wiem co było dwa lata temu ale uważam,że dość sporo czasu minęło i niekoniecznie fajnie jest ostrzegać wszystkich przed tym fotografem bo naprawdę wszystko się mogło zmienić ! Osobiście polecam pójść i przekonać się samemu ;) Ja się zdecydowałam i termin już jest zarezerwowany :)

Niestety powyższa opinia była przed naszym weselem i wszystko wskazywało na owocną współpracę ale NIESTETY NIE POLECAM tego fotografa. Chociaż zdjęcia robi naprawdę ładne to jednak kontakt z nim jest ciężki ( nie odbiera tel, nie odpisuje na wiadomości ). Do dziś ( jest 7 miesięcy po ślubie i 6 miesięcy po sesji plenerowej) NIE OTRZYMALIŚMY FOTOKSIĄŻKI, która była w umowie. Oczywiście za całość usługi zapłaciliśmy. Jeżeli jesteście zainteresowani współpracą z tym panem to ODRADZAM.

Offline ferret
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #484 dnia: 10 Lipca 2015, 12:02 »
Ja już jestem po ślubie i z czystym sercem polecam Martę Badtke z  Bydgoszczy (jest na fb).  Zrobiła nam za konkurencyjną cenę piękne zdjęcia, które po obróbce gotowe do odbioru były już po niecałych dwóch tygodniach.  Współpraca bardzo przyjemna, kontakt bez problemu.  Pamiątka na całe życie.

Offline natalya
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.07.2016
« Odpowiedź #485 dnia: 2 Września 2015, 21:19 »
czy ktos korzystal z dream studio?

Offline azanna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: maj 2015r.
« Odpowiedź #486 dnia: 6 Września 2015, 22:47 »
Ja już po od jakiegoś czasu i tak z coraz większym dystansem opisuję Wam z czego jesteśmy lub też nie zadowoleni.

Do tych pozytywnych zaliczamy współpracę z fotografami.
Zdecydowaliśmy się na Pana Jacka i Panią Monikę z JackArtPhoto
Nie zawiedliśmy się na nich ani trochę, co więcej nasze dodatkowe prośby wykonywali bez problemu. Zdjęcia wyszły piękne a ich ilość przeogromna, więc każdy gość coś dla siebie znalazł, a my otrzymaliśmy przepiękną pamiątkę na całe życie.
Wszelka współpraca oraz kwestie, które trzeba omówić z fotografem przed ślubem i weselem odbywały się w 100% profesjonalnie i terminowo. Co więcej końcowe rozliczenie (przekazanie albumów, zdjęć na pięknie przygotowanych płytach) odbyło się miesiąc przed planowanym terminem.

Z całego serca Wam polecam Państwa z JackArtPhoto!
« Ostatnia zmiana: 6 Września 2015, 23:11 wysłana przez Maja »

Offline kazik117
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.2015
« Odpowiedź #487 dnia: 15 Września 2015, 19:26 »
Moja siostra korzystala z uslug pani Anety ze studio antworek- piekne zdjecia ze slubu i sesji slubnej.  z tego co wiem to atmosfera na sesji byla super, dla mnei to wazne bo sie mega stresuje przed obiektywem wiec na swoj slub tez jestem zdecydowana juz na ta sama pania fotograf. 

Offline Kamila.

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2018
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #488 dnia: 11 Lipca 2016, 13:59 »
Witam,
czy korzystał ktoś z Was z usług fotokunek ? Jakie macie opinie? Jak przebiega współpraca ?

Offline karolinka_87
  • forumowicz
  • data ślubu: 01.10.2016
« Odpowiedź #489 dnia: 11 Lipca 2016, 15:00 »
Znajoma korzystała są bardzo zadowoleni

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #490 dnia: 6 Grudnia 2016, 00:59 »
Taka mnie naszla refleksja. 3 lata temu zawrzalo tutaj w tym watku, bo osmielilam sie wyrazic delikatnie swoje zdanie o jednym z bydgoskich fotografow. Kilka osob zagorzale go bronilo. Zastanawialam sie nawet, czy to tzw.klakierzy, osoby podstawione, byc moze oplacone. Dzis okazuje sie, ze fotograf ten siedzi w wiezieniu. Smutne. Nieszczescie jego i nieszczescie kilkanastu par, ktore nigdy nie zobacza swoich slubnych zdjec i kilkanascioro innych nie-slubnych klientow:(

Offline karolinka_87
  • forumowicz
  • data ślubu: 01.10.2016
« Odpowiedź #491 dnia: 6 Grudnia 2016, 10:25 »
A skąd to wiesz? Na necie nic nie znalazłam

Offline pateryzanka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #492 dnia: 6 Grudnia 2016, 10:32 »