a nie wydaje Wam się zastanawiające, ze zarówno www jak funpage na fb tego pana już zniknely?
powiem więcej, moja kolezanka kupila 2lata temu groupon z oferta M.H.
na sesji pan był najogólniej rzec ujmując niemily, zdjęcia miały być następnego dnia (bo chodzilo o jakas bardzo niewielka ilość), tak sam powiedział, po czym przestal się odzywac przez ok.m-c. Dopiero gdy kolezanka zapowiedziała poprzez jego funpage na fb i w sms, ze zgłosi sprawę do odpowiednich organow przeslal fotki. Bez słowa komenatarza, ani 'dzień dobry", ani "przepraszam".
Po przeslaniu fotek wyslal jej smsa, ze radzi usunąć wpis na fb, bo on mściwy nie jest ale niszczy bez zostawiania sladow - dokładnie tak napisał. na tamtym fanpage'u były tez wpisy innych niezadowolonych i oszukanych klientów. na innych stronach w internecie tez można dużo niepochlebnego o nim poczytać.
Na pewno sa jednak tacy, których obsluzyl dobrze, bo nie wierze, ze podstawilby na forach tylu fanow czy klakierow.
Szkoda, ze tak traktuje ludzi, bo drzemie w nim ogromny potencjal. Fotki robi rewelacyjne.
Czytając tę polemikę zdań nie mogę nie stanąć w obronie Pana Marka.
Jakieś dwa tygodnie temu byliśmy z moim narzeczonym na spotkaniu w studiu InstantImages. W moim odczuciu Pan Marek to profesjonalista, który robi przepiękne zdjęcia razem ze swoją wspólniczką. Jest sympatyczny i otwarty na wszelkie pomysły. Nie odczułam żeby robił z siebie najlepszego z najlepszych. Wręcz przeciwnie - zachęcał do porównania z innymi i polecał konkretne osoby.
Pokazał nam fotoksiążki, dał wzór umowy, na ścianie wisiała cała masa zrobionych przez Niego zdjęć.
Nie wiem co było dwa lata temu ale uważam,że dość sporo czasu minęło i niekoniecznie fajnie jest ostrzegać wszystkich przed tym fotografem bo naprawdę wszystko się mogło zmienić ! Osobiście polecam pójść i przekonać się samemu
Ja się zdecydowałam i termin już jest zarezerwowany 
Niestety powyższa opinia była przed naszym weselem i wszystko wskazywało na owocną współpracę ale NIESTETY NIE POLECAM tego fotografa. Chociaż zdjęcia robi naprawdę ładne to jednak kontakt z nim jest ciężki ( nie odbiera tel, nie odpisuje na wiadomości ). Do dziś ( jest 7 miesięcy po ślubie i 6 miesięcy po sesji plenerowej) NIE OTRZYMALIŚMY FOTOKSIĄŻKI, która była w umowie. Oczywiście za całość usługi zapłaciliśmy. Jeżeli jesteście zainteresowani współpracą z tym panem to ODRADZAM.