Autor Wątek: Stara strzecha  (Przeczytany 27466 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Stara strzecha
« Odpowiedź #60 dnia: 4 Października 2010, 07:08 »
Wielkie dzięki :Daje_kwiatka: Pozdrawiam. :)

Offline Dorota K
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #61 dnia: 19 Maja 2011, 19:17 »
Witam
Zastanawiam się nad zarezerwowaniem tej sali na swoje wesele - dlatego odświeżam wątek.
Czytając wasze wcześniejsze opinie i będąc po rozmowach z mania menager zastanawiam się czy piszecie o tej osobie, która ja poznałam.
Chciałabym sie także dowiedzieć się, co sadzicie o jedzeniu i obsłudze w tym lokalu.

Offline Jane

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10.08.2012
« Odpowiedź #62 dnia: 20 Czerwca 2011, 12:55 »
:)
No wiec ja będę miała tam wesele w przyszłym roku:) jedzenie jest dobre znajoma robiła tam ostatnio komunie wiec wszystko sprawdzone z pewnego źródła:).  tez miałam pewne obawy po opiniach zamieszczonych na rożnych forach, ale zdecydowaliśmy się ja obejrzeć i nie żałuje.  Właścicielka jest naprawdę bardzo mila i nie robi z niczym problemu.  Nawet jak się dowiedziała ze mamy problem ze znalezieniem zespołu to zaproponowała swoja pomoc i przesłała nam naprawdę sporo linków.  Jak pytałam o wystrój ( a jest on dla mnie naprawdę ważny) to bez zastanowienia odpowiedziała ze nie ma z tym żadnego problemu.  Wiec na chwile obecna jestem naprawdę zadowolona.  Cały czas mam kontakt mailowy i telefoniczny z właścicielka i nie zdarzyło się jeszcze żeby była choć trochę nieprzyjemna. 

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 25 Czerwca 2011, 12:48 »
Włąścicielka nie mieszka na terenie Statej strzechy wiec mało prawdopodobne ze z nią rozmawialiscie. Najczesciej swatowa czy jak sie to tam nazywa przyjmuje chetnych na zorganizowanie wesela. Wiadomo rok przed planowanym weselem jest mega przemiła fantastyczna i wogóle, bo zalezy jej na podpisaniu umowy. Czym blizej daty slubu jej sympatycznosc i milosć mija. Proponuje wszystko szczegułowo dopisywać na umowie nawet błahe wydawało by się rok przed slubem kwestie, bo PAni niby wlaścicielka przed samym weselem potrafi zmieniac zdanie i wypierac sie czegos co powiedziala, a jak wiadomo przy organizacji wesela budżet jest ścisle napiety i liczy sie kazda złotówka. Aha Panna Młoda musi kupić sobie butki które nie ślizgały by się na płytkach na dużej sali bo są mega sliskie i ja mialam z tym problem. Na jedzenie nie nażekałam, dużo i naprawde dobre.

Offline kinia98
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: SIERPIEŃ 2011
« Odpowiedź #64 dnia: 29 Grudnia 2011, 00:33 »
Ja miałam wesele w sierpniu w Starej strzesze i co mogę powiedzieć to to że nie wiem jak ktoś może być niezadowolony z przyjęcia w tej restauracji .  My z mężem idziemy jeszcze w tym roku do nich na sylwestra , bo jest tam nie tylko ładnie ale obsługa jest na najwyższym poziomie, że nie wspomnę o jedzeniu PO PROSTU DUŻO I PYSZNIE.  Ponadto troszkę bliżej poznaliśmy się z panią która prowadziła nasze przyjęcie , ma na imię Agnieszka i jest profesjonalistką w każdym calu i rzeczywiście mieszka na piętrze restauracji , ale prowadzi salę dopiero od około 1,5 roku  , wcześniej pracowała tam jakaś pani , o której ja też słyszałam różne rzeczy. My mieliśmy tą przyjemność że wesele pani Agnieszka dopięła nam tak na ostatni guzik że dziś chciałabym się cofnąć w czasie żeby przeżyć to jeszcze raz.
Ludzie ważne jet to co jest tu i teraz ,a jest SUPER , a nie co było i kto wtedy tam pracował-WAŻNE ŻE JUŻ NIE PRACUJE.
Przyznam że ja też byłam na tym forum zanim tam pojechałam i miałam mieszane uczucia czy w ogóle warto tam jechać, ale opinie które mnie przerażały były z 2007r więc przez tyle lat to nawet właściciele mogą się zmienić.  teraz prowadzi to osoba która wie co robi i której można zaufać .
GORĄCO POLECAM.  Jeszcze przed ślubem postanowiłam że po wszystkim podzielę się opinią , ale jakoś tak schodziło .
Powodzenia wszystkim tym którzy jeszcze szukają sali.  Jeśli macie jakieś pytania dotyczące tej sali to piszcie , jak znajdę troszkę czasu to odpiszę.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #65 dnia: 11 Stycznia 2012, 16:16 »
kinia98 jak się udał Sylwester?

Offline Sandrynka87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #66 dnia: 22 Stycznia 2012, 11:52 »
Witam, mam tam wesele we wrześniu :) Sala jest przepiękna :) taka typowo balowa co bardzo mnie urzekło :) Pani Agnieszka jest fantastyczna osobą :) profesjonalistka w każdym calu :) odpowiada na wszystkie pytania i można do niej dzwonić z największymi pierdołami i zawsze chętnie i wyczerpująco odpowiada :) co do jedzenia to na żywi wygląda świetnie, byłam oglądać salę jakiś czas temu akurat przed czyimś weselem :) Pani Agnieszka prowadzi salę od chyba 2 lat czy jakoś tak, a wcześniej była inna właścicielka i podobno była beznadziejna.  Jeśli chodzi o wystrój sali, to nie ma problemu, jaki kolor sobie zażyczymy taki będzie.  Mam dużo przyjezdnych gości, a na Pietrze Starej Strzechy są 3 4-osobowe pokoje za które nie trzeba dodatkowo płacić (co niestety nieczęsto się zdarza).  No i do tego samochód gratis, który dostaje się przy przyjęciu od 80 osób :) Czytałam niepochlebne opinie o tym lokalu i jestem szczerze zdziwiona :/ Tak więc niecierpliwie czekam do 29 września :) Aha no i jeszcze jedno, Pani Agnieszka jest szwagierką pewnej koleżanki, z którą byłam na wakacjach i któa jest bardzo dobra znajomą moich rodziców, więc opinie o lokalu są z pierwszej ręki :)
Pozdrawiam Panią Agnieszkę :)

Offline martusia-sc

• uzależniony
  • data ślubu: 02.06.2012
« Odpowiedź #67 dnia: 22 Stycznia 2012, 21:22 »
Kiedyś faktycznie "Stara Strzecha" nie świeciła zbyt dobrym przykładem, ale widocznie pomogła temu miejscu zmiana właściciela, ponieważ też słyszałam w ostatnim czasie pozytywne opinie o tej sali.  Najlepiej samemu zobaczyć i przekonać się na własne oczy ;)
Moje skarby :)
Alan Gabriel - ur.30.10.2012
Blanka Liliana - ur. 03.04.2015

Offline katiuszka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
« Odpowiedź #68 dnia: 5 Marca 2012, 09:45 »
Witam. 

Ja również będę miała swoje wesele w przyszłym roku w " Starej Strzesze" Pani Agnieszka jako jedyna potraktowała nas w tak profesjonalny sposób.  Zaproponowała nam nawet abyśmy umówili się z wodzirejami własnie w Starej Strzesze aby nikt nam nie przeszkadzał i żeby i ona mogła porozmawiać z nimi.  jesteśmy bardzo zadowoleni ze nie bede musiała zajmować sie żadnymi pierdołami bo wszystkim tym zajmie się Pani Agnieszka.  Mam nadzieję że nasza współpraca aż do końca będzie przebiegał w taki profesjonalny i bez problemowy sposób. 

Offline anetka1232

• forumowicz
« Odpowiedź #69 dnia: 26 Marca 2012, 20:39 »
A jak to wszytsko wygląda cenowo??

Offline Sandrynka87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #70 dnia: 8 Kwietnia 2012, 15:59 »
Cytat: anetka1232 link=topic=5541. msg1689623#msg1689623 date=1332787177

No wiec cenowo to 175 zl od osoby, poprawiny 80 zl.  Menu swietne, tyle fajnych rzeczy i jakies atrakcje dla Młodej pary :) jesli ma sie 80 osób to samochód do slubu jest gratis :) Pani Agnieszka współpracuje z jakąs cukiernia i powiedziala, ze miesiac wczesniej mozemy przyjechac i ona zamowi dla nas ciasta do sprobowania zebysmy mogli sobie wybrac jakie chcemy.  To jest bardzo fane bo nie tzreba jezdzic, probowac wszedzie i martwic sie czy tort i cisata dotra na bank :) Wesele juz za niecałe 6 miesiecy, wiec napisze jak było :)

Offline MartusiaAA
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #71 dnia: 29 Kwietnia 2012, 15:21 »
Ja miałam wesele w grudniu i jestem BARDZO ZADOWOLONA! Obecnie jest nowa pani kierownik jest niesamowitą osobą pomaga we wszystkim, jest strasznie zaangażowana w organizacje wesela pomaga ze sprawami nie tylko zwiazanymi z salą nie miałam się o co martwić naprawde, gorąco pozdrawiam Ją.  Na moim weselu nie było żadnych niedogoności jedzenie było pyszne wszyscy je zachwalali było go tak dużo ze nie da sie opisać, sala z tego co wiem po remoncie wyglądała pięknie dekoracje moglismy wybierać sami i wyglądało wszystko cudownie.  Toalety czyściutkie sprzątane, co do obsługi moje wesele obsługiwali kelnerzy jak i kelnerki czytalam wypowiedzi niżej i chyba pisza panstwo o innych nie wiem, ale obecni byli bardzo kulturalni z uśmiechem pomocni dzięki nim na stołach było czyściutko każda prośba była realizowana świetni bez zastrzeżen naprawde.  Gorąco polecam to miejsce moje wesele było niezapomniane i takie jak pragnęłam, sala obsługa kuchnia pani kierownik wszystko znakomite na pewno będe wracać pamięcią do tego dnia pozdrawiam

Offline Sandrynka87
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 18 Maja 2012, 11:07 »
Cytat: anetka1232 link=topic=5541. msg1689623#msg1689623 date=1332787177

Ceny się teraz zmieniły i jest 181 zl od osoby, ale jest możliwosc modyfikacji menu, zeby bylo tansze, albo jak ktos sobie życzy wiecej jedzenia to wtedy drozsze :) ale jedzenia jest mnostwo, wiec nie ma powodu niczego dodawac :) przykladowe menu jest na stronie internetowej :) Sa tez nowe zdjecia sali - po prostu pięknie  :)

Już nie mogę się doczekac września :)

Offline koko88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #73 dnia: 21 Maja 2013, 07:41 »
Wpadła mi w oko ta restauracja.  Na stronie widzę informacje na temat jakichś gratisowych noclegów. . .  Muszę o to podpyta.  Czy ktoś orgaznizuje tam wesele w tym roku, albo przyszłym? :)

Offline the_cors

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2013 :)
« Odpowiedź #74 dnia: 21 Maja 2013, 20:18 »
mam wesele w tym lokalu w sierpniu tego roku, na pewno napiszę Wam jak się potoczyło ale póki co jestem bardzo zadowolona z współpracy z Panią Agnieszką, która jest bardzo pomocna i odpowie na każde pytanie. Poza tym ogromnym plusem jest bardzo atrakcyjna cena! no i sala ładna...  ;)

Offline koko88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #75 dnia: 23 Maja 2013, 17:51 »
Pytałam o terminy na przyszły rok i w sezonie są wolne tylko 3 piątki. . .  :( a szkoda, bo Pani Agnieszka przypadła mi bardzo do gustu.  Trudno, szukam dalej :)

Offline szproteczka1988

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14 Czerwiec 2014
« Odpowiedź #76 dnia: 27 Maja 2013, 10:42 »
Jaka sala Cię interesuje?
Szprotka

Offline jola111
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #77 dnia: 4 Marca 2014, 21:08 »
Witajcie.   Prosze o świerzsze informacje na temat wesela.  Czy brak okien nie sprawia wrażenia przytłumienia sali, czy w lato jest w miare chłodno, jak wam sie ta sala podoba jak gościom?? Towazne poniewaz powaznie rozważam nad jej wyborem .  Czy Nie wiecie czy nastąpia jakies zmiany z wystrojem i np kwiaty żywe sie pojawią. .  ponieważ te sztuczne nie są zachecające;/

Offline PawJus
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: 10 Marca 2014, 21:42 »
Witamy,
zdecydowaliśmy się ostatnio na "Starą Strzechę",a właściwie obiekt ten zmienił już swoją nazwę na "Moja Pasja"
Sala jest wysoka i pomalowana w jasnych barwach więc dla nas nie wydaje się być przytłumiona. 
Najlepiej jak sama podjedziesz i obejrzysz sale, jest ona otwarta od środy do niedz.  w godz 14-22.
Z tego co się orientujemy zostanie przeprowadzony remont przed budynkiem i odświeżony pokój dla nowożeńców.

Offline ariado
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: październik 2015r
« Odpowiedź #79 dnia: 11 Marca 2014, 09:54 »
Witaj :) ja z moim narzeczonym zdecydowaliśmy się na Starą Strzechę a właściwie to na Moja Pasje.  Sala jest piękna, Pani Agnieszka(właścicielka) jest przemiłą, przesympatyczną kobietką, która wszystko pomoże przygotować, doradzi, ma dużo kontaktów więc jeśli nie macie kamerzysty, fotografa no kogokolwiek to śmiało można poprosić o namiary.  Na prawdę śmiało mogę polecić ta restauracje tak sama jak grono moich znajomych dzięki ktorym się dowiedziałam o tej sali.  Uwaga ciężko z terminami bo praktycznie co weekend przez cały rok mają jakieś przyjęcia:)