Autor Wątek: Ile zapłacimy za foto(reportaż)?  (Przeczytany 9079 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martika131
  • nowicjusz
  • *
Odp: Ile zapłacimy za foto(reportaż)?
« Odpowiedź #60 dnia: 2 Lutego 2009, 10:02 »
sierpień 2008 zapłaciłam 3. 500 zł zdjęcia w albumie skórzanym 35x35cm 100 stron.  Fotki różnych formatów od A4 w dół, no i w tej cenie były 2 albumy dla rodziców z pleneru po 20 zdjęć gotowe na oczepiny w formie prezentu  dla rodziców.  Radość rodziców nie do przecenienia.  Super było. 

Offline kasial
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.2009
« Odpowiedź #61 dnia: 15 Lutego 2009, 19:00 »
Ja zapłaciłam ok.  1500 zł za foto a dokładnie pakiet: zdjęć w kościele, wykonanie zdjęć na weselu - 2 godziny fotografowania, wykonanie zdjęć w plenerze - 2 godziny fotografowania, wszystkie zdjęcia na płycie CD/DVD, 40 wybranych i obrobionych zdjęć na CD/DVD oraz w formie dwóch albumów formatu A4 (po 40 zdjęć każdy 15x21cm).
Ze zdjęć jesteśmy bardzo zadowoleni, jak oglądałam moich koleżanek to nikomu bym nie poleciła, a one zwracały uwagę szczególnie na cenę.  Wydaje mi się, że nasza nie byłą aż tak wygórowana. . .
Powodzenia dziewczyny! Jak to dobrze, że mam ten kocioł za sobą ;)
« Ostatnia zmiana: 15 Lutego 2009, 19:00 wysłana przez liliann »

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #62 dnia: 15 Lutego 2009, 22:04 »
moniś
klasyczna reklama...
dane adresowe firmy wywaliłam...
post zostawiony edukacyjnie dla forumek  ;D ;D...właściwie można wywalić...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #63 dnia: 15 Lutego 2009, 22:05 »
Ja zapłaciłam ok.  1500 zł za foto a dokładnie pakiet: zdjęć w kościele, wykonanie zdjęć na weselu - 2 godziny fotografowania, wykonanie zdjęć w plenerze - 2 godziny fotografowania, wszystkie zdjęcia na płycie CD/DVD, 40 wybranych i obrobionych zdjęć na CD/DVD oraz w formie dwóch albumów formatu A4 (po 40 zdjęć każdy 15x21cm).
Ze zdjęć jesteśmy bardzo zadowoleni, jak oglądałam moich koleżanek to nikomu bym nie poleciła, a one zwracały uwagę szczególnie na cenę.  Wydaje mi się, że nasza nie byłą aż tak wygórowana. . .
Powodzenia dziewczyny! Jak to dobrze, że mam ten kocioł za sobą ;)

pytanie techniczne

z profilu wynika,ze  wychodzisz za mąz  12.12.2009 roku zas w poście opisujesz zdjęcia , które juz  zostały wykonane na twoim slubie..

aaa.. lila.. ok

juz myslałamz,ę o tej godzinie  n'ie czuje pisma nosem" ;)

przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #64 dnia: 28 Lutego 2009, 23:12 »
Ja tez uważam, że nie wolno kierowac się tylko ceną, bo można potem tego bardzo żałować.  Zwłaszcza, kiedy tak jak my, nie decyduje się na film i zdjęcia będa praktycznie jedyna pamiątka z dnia ślubuw.  Warto więc żeby na prawdę się parze pododbały.  Ważne też, żeby osobiście spotkac się z fotografem, bo w przypadku całodniowego reportażu, spędzi sie w jego towarzysztwie sporo czasu.  Fajnie, ąby był to czas mile spędzony :)