Autor Wątek: witajcie!  (Przeczytany 10713 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
witajcie!
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Lipca 2005, 09:56 »
Cytat: "Marta"
Ech złośliwość rzeczy martwych! :nerwus:
No, ale pokombinowałam i udało się!
I muszę powiedzieć, że jestem pod wielkim wrażeniem! :szczeka:

Czyli opłacało się trochę pogłowić :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
witajcie!
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Lipca 2005, 22:14 »
Oglądałam i muszę przyznać że niektóre bardzo odważne, aż za bardzo jak dla mnie, raczej nie do przyjęcia. Chociaż kilka bardzo ok, raczej znalazłabym tam coś dla siebie

Offline edzik75
  • nowicjusz
  • *
witajcie!
« Odpowiedź #32 dnia: 4 Lipca 2005, 20:18 »
:D troszkę mnie nie było,ale bardzo za wami tęskniłam! :oops: fajnie że trochę was zaskoczyłam tą obrączką mojego darusia :shock: moja jest trochę mniej "egzotyczna" ,też tytanowa z trzema cyrkoniami,a znajdziecie ją na stronie salonu jubilerskiego "skarabeusz".nie wiem czy mogę podawać nazwę,no wiecie czy nie robię im reklamy. :wink: jak coś to przepraszam i się poprawię!!!! JESZCZE 26 DNI!!!
edzik75

Offline Magula
  • bywalec
witajcie!
« Odpowiedź #33 dnia: 5 Lipca 2005, 14:05 »
Witaj!!Oryginalana obraczka to mało powiedziane :shock:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
witajcie!
« Odpowiedź #34 dnia: 5 Lipca 2005, 14:26 »
Obrączka twojego Pana jest rzeczywiście odważna :!:

A może wkleisz nam swoją obrączkę?

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
witajcie!
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Lipca 2005, 14:32 »
Z twojego opisu wynika, że to jest twoja obrączka:

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline edzik75
  • nowicjusz
  • *
witajcie!
« Odpowiedź #36 dnia: 5 Lipca 2005, 21:38 »
:D witajcie,witaj agnieszko! tak tak to właśnie moja obrączka-może nie taka oryginalna jak mojego dareczka ale...nie jestem po prostu taka wymagająca :oops:
edzik75

Offline Julia
  • Chuck Norris
witajcie!
« Odpowiedź #37 dnia: 5 Lipca 2005, 22:04 »
Edyta, Twoja obrączka tez nie jest znowu taka typowa. Będzie pasowała do obrączki Twego mężczyzny :D

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
witajcie!
« Odpowiedź #38 dnia: 5 Lipca 2005, 22:11 »
Cytat: "Julia"
Edyta, Twoja obrączka tez nie jest znowu taka typowa. Będzie pasowała do obrączki Twego mężczyzny :D

Zgadzam się z Tobą :D

Niebanalna, orginalna i taka zupełnie inna...jest baaardzo ładna :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline edzik75
  • nowicjusz
  • *
witajcie!
« Odpowiedź #39 dnia: 6 Lipca 2005, 12:15 »
serdecznie dziękuję za miłe słowa :D co do obrączek to od początku zdecydowaliśmy  z darusiem że będą wykonane z tytanu-tak strasznie "mocno"to brzmi,no  i faktycznie są bardziej wytrzymałe na przykład na ścieranie i takie tam.jak się póżniej okazało to w szczecinie bardzo ciężko znależc złotnika który "bawi" się w tytanie i dlatego zarówno moja jak i dareczka obrączka została zamówiona przez internet-o,dzięki ci techniko!  jeszcze 24 dni!!!
edzik75

Offline gargamelcia
  • użytkownik
  • **
witajcie!
« Odpowiedź #40 dnia: 6 Lipca 2005, 16:31 »
gratuluję odwagi i  :brawo:  brawo dla WAS, podziwiam ludzi którzy mają niebanalane pomysły a co więcej je realizują, jestem ciekawa jak obrączka pana młodego prezentuje się na łapce, no ale za 26 dni ten wIELKI DZIEŃ, więc później czekamy na zdjątka, jeśli chodzi o Twoją obroczkę jest bardzo ładna, jeszcze raz gratki za odwagę i trzymaj tak dalej, może przekazesz nam jeszcze cosik ze swoich przygotowań ślubnych a coś co jest inne i wyróżniające się  :D

Offline edzik75
  • nowicjusz
  • *
witajcie!
« Odpowiedź #41 dnia: 7 Lipca 2005, 15:07 »
:D witam wszystkich,witaj gargamelciu! chyba troszkę cię zmartwię bo już nic bardziej szokującego niż ta  obrączka to na naszym ślubie nie będzie.suknia nie biała tylko delikatny róż żadnego welonu(bo mi nie przystoi-mam 11letnią córkę,karolinę),no a mundur dareczka-jak mundur,niebieski no może troszkę szarawy.obiecuję przesłać fotki jak już będę po!!!no i jeśli pięknie wyjdę na zdjęciach,hi hi...a dziś idziemy na ostatnie nauki,tak więc ten dzień coraz bliżej-jeszcze tylko 23 dni!!! a jutro idę po pończoszki bo jeszcze nie kupiłam... :oops:
edzik75

Offline Taptusia1
  • użytkownik
  • **
witajcie!
« Odpowiedź #42 dnia: 7 Lipca 2005, 23:52 »
Witam i życzę miłego oczekiwania na ten "wymarzony" dzień!

Offline edzik75
  • nowicjusz
  • *
witajcie!
« Odpowiedź #43 dnia: 8 Lipca 2005, 20:31 »
witaj taptusiu,oj oczekuję oczekuję i jeszcze tylko 22 dni!!! no i dziś nie kupiłam pończoszek,bo byłam podekscytowana kupowaniem sukni dla mojej przyjaciółki,a zarazem świadkowej a że co dwie głowy to nie jedna-kupiłyśmy piękną suknię! śmiałyśmy się że mi pożyczy te pończoszki,bo przecież muszę mieć coś pożyczonego.... :oops:
edzik75