Dawno mnie nie bylo na formum, ale czas sie zaktywizowac, chocby z tego wzgledu, że we wrzesniu (prawie w rocznice slubu - niestety nie udalo sie wycelowac idealnie) bede mamą.
Temat wozkow zaczelam wczesnie bo tyle tego jest, ze w ostatniej chwili trudno bedzie sie zdecydowac.
zastanawialam sie nad x-landerem - ale ma mala gondolke a cala zime bedziemy jej uzywac a dzidzie bedzie opatulona, wiec obawiam sie ze sie nie zmiesci, poza tym spacerowki sa plytkie.
potem byla emaljunga ale wiekszosc jest ciezka i nie mozna zamontowac fotelika maxi cosi.
ostatecznie po ogledzinach internetu chyba bedzie to:
teutonia Mistral P

ponizej specyfikacja:
Zalety i funkcje:
- Stalowy stelaż z rury owalnej, łatwy w składaniu i rozkładaniu z obszerną siatką zakupową.
- Regulowana (w górę i w dół) rączka z możliwoscią przestawiania kierunku jazdy z podwójnym zabezpieczeniem i uchwytami piankowymi
- Cztero-punktowe zawieszenie zapewniające komfort jazdy oraz hamulce po obu stronych wózka (przód-tył)
- Stelaż łatwo składalny i rozkładalny z zabezpieczeniem niekontrolowanego złożenia
- Budka z opcją cichego przestawiania w nowej wizualizacji z siateczką klimatyzacyjną na lato.
- Obłożone materiałem i pianką pałąk bezpieczeństwa, boczki okryte materiałem i pasek 5-cio punktowy.
- Oparcie z opcją zmiany kąta nachylenia
- Nowoczesne, wygodne, niepompowane koła w nowym deseniu
- 32 różnych modnych deseni kolorystycznych, w tym 5 deseni z możliwoscią dowolnej konfiguracji kolorystycznej (Desenie Fashion).
Wymiary (cm)
- Wymiary zewnętrzne - z kołami i budką
(Długość/Szerokość/Wysokość) 101/62/108
- Wymiary po złożeniu - wózek spacerowy - z kołami i budką
(Długość/Szerokość/Wysokość) 93/62/44
- Wyskość rączki 108
- Powierzchnia leżąca wózka spacerowego
(Długość/Szerokość) 90/33
- Wysokość siedzenie do budki 58
- Długość podnóżka 27
- Długość oparcia 42
- Kąt (Siedzenie/Oparcie) 100°- 160°