Autor Wątek: [b]Szukam ROCKOWEGO ZESPOŁU WESELNEGO I RÓŻOWEGO GARBUSA;P  (Przeczytany 2755 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline medi18
  • nowicjusz
  • *
witam,
Jak się okazało dziś tj.28 lutego 2007 rozpoczynamy przygotowania naszego wesela. Nie miliśmy go wcześniej zaplanowanego na ten rok, ale jakoś tak wyszło, że dziś przez zwykły zbieg okolicznosci ogladalismy salę weselną i wstępnie mamy już zarezerwowany termin na :skacza:!!!!!!! 04.08.2007 !!!!!     :skacza: czyli za dokładnie 6 miesięcy. Wiec sala już jest wstępnie zarezerwowana, ale chcemy zgrać jakąś fajna kapelę a jak słyszę to takie rzeczy załatwia się już  nawet z 1,5 rocznym wyprzedzeniem a my mamy już tylko 6 miesięcy,  ja i mój przyszły małżonek( jak to brzmi  :blant: ) chcielibyśmy aby na naszym weselu grała muzka rockowa, oczywiści e nie tylko ale zależy nam na takim brzminiu aby było z werwą nie przepadamy za disco polo najlepiej aby to było 4-5 Panów i mieli trąbkę gitarę basową albo lepeij elektryczną jakieś klawisze i w szczególności saksofon, tylko nie piszcie że takie rzeczy to tylko w erze;0p  i jakbyście słyszeli o jakimś różowym samochodziku to dajcie mi pilnie znać z góry wszystkim dziękuję i czekam na kupeeeeee odpowiedzi :szczeka:  :szczeka:  :szczeka:

Offline Aniutek83
  • maniak
[b]Szukam ROCKOWEGO ZESPOŁU WESELNEGO I RÓŻOWEGO GARBUSA;P
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Marca 2007, 08:24 »
medi18 ja akurat znam taki zespól bo jak byłam zamawiac sale to tam manager nam dał numer do takiego zespołu nazywa sie REBELIA  własnie sami panowie i maja  ciekawe brzmienie i chyba takie własnie instrumenty
Mysmy go nie wybrali bo nie podovbał sie mojej mamie bo ona woli klimaty typowo weselne( starsze pokolenie) jeśli chcesz to namiary posle Ci na priva!
maja nawewt swoja stronke w necie

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Marca 2007, 09:34 »
:hello: medi18,

Cytat: "medi18"
jakbyście słyszeli o jakimś różowym samochodziku to dajcie mi pilnie znać

Stoi taki różowiutki samochodzik przy wyjeździe na trasę z DG na stacji beznynowej. Może w wekend mogłabym wziąść namiary jeśli chcesz. Tylko że to nie garbusek.... Z różówym garbuskiem to może być większy problem.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Marca 2007, 14:22 »
medi18, Wiem ze bardzo fajnie gra zespól Pan Majster tylko byś musiała sobie poszukać ich w wyszukiwarce. na pewno mają na swojej stronie parę demo do posłuchania. Życze owocnych poszukwan i witam wśród panien młodych 2007

Offline Wioleta

• forumowicz
  • data ślubu: 14 czerwca 2008
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Marca 2007, 09:48 »
a wie ktoś ile bierze za 1 dzień grania PAN MAJSTER... bo jestem zainteresowana??

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Marca 2007, 22:27 »
Nie mam pojęcia najlepiej chyba się z nimi skonatktowac :skacza: