Autor Wątek: by internet  (Przeczytany 11996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline davyjohn
  • entuzjasta
by internet
« Odpowiedź #30 dnia: 22 Czerwca 2005, 00:19 »
z drugiej strony wiele było tu głosów że wcale nie na całe życie...

Offline g@ta
  • nowicjusz
  • *
by internet
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Czerwca 2005, 09:41 »
Jest pewna strona w internecie która oferuje obrączki znanych firm i miałam kupić tam ale tak wyszło że miałam okazję być w sklepie. I niestety teraz żałuję że nie okresliłam tylko rozmiaru i nie zamówiłam na tej stronie. Dlaczego - opisałam to w temacie "rozmiar obrączek". Zakupy przez internet robie bardzo często (czasem poważniejsze czasem drobne)

Offline xandra

• nowicjusz
  • *
by internet
« Odpowiedź #32 dnia: 8 Lipca 2005, 18:12 »
My kupiliśmy pierścionek w sklepie netowym, ale widzieliśmy go przed kupnem bo pojechaliśmy do firmy. Inaczej byśmy nie kupili.
Obrączki mamy już upatrzone u jubilera w CH Arkadia i też byśmy nie kupili ich za pośrednictwem neta.
To ma być na całe życie. I musi być obejrzane 5000 razy :D .
24.06.2006 r.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
by internet
« Odpowiedź #33 dnia: 9 Lipca 2005, 09:41 »
Można przecież wybrać konkretny model i rozmiar w sklepie "zwyczajnym", a później tylko poszukać tego wyrobu w ofertach internetowych. Wiemy wtedy, jak wygląda dana obrączka na palcu, a można zaoszczędzić kilka groszy (nie musi być allegro, zwyczajne sklepy poprzez witryny internetowe też sprzedają tanie, oszczędzają na powierzchniach wystawienniczych itp). A i na allegro można w miarę bezpiecznie kupować. Ja korzystam dosyć często, są to raczej drobne zakupy, ale jeszcze się nie nacięłam. Trzeba tylko wcześniej trochę "prześwietlić" sprzedawcę, a nie kierować się tylko ilością zrealizowanych przez niego transakcji, bo można trafić na takiego jak mowił zibi- najpierw 5000 razy sprzedał pierdołkę za 1pln, a pozniej znika z konkretna kasą :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
by internet
« Odpowiedź #34 dnia: 9 Lipca 2005, 12:36 »
Ja jednak nie zdeyduję się na zakup obrączek przez internet!
Musiałabym się jeszcze dodatkowo denerwować przed weselem czy aby na pewno dotrą do mnie te obrączki, czy będą na czas, czy to na pewno dotrą te które ja zamówiłam, czy będzie dobry rozmiar, czy bedą takiej próby jak ja chciałam itd. Tych pytań mogłabym dwoić i troić!
Nie potrzebne mi są takie dodatkowe nerwy przed ślubem!  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline sylwia

• użytkownik
  • **
by internet
« Odpowiedź #35 dnia: 9 Lipca 2005, 18:53 »
zakup obraczek - zdecydowanie bezposrednio u sprzedawcy.
generalnie nie mam nic przeciwko sklepom internetowym, ale w kwesii zakupu obraczek - wole miec pewnosc, co do ich wysokiej jakosci.
w koncu obraczki (zazwyczaj  :wink: ) kupuje sie raz w zyciu!

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
by internet
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Lipca 2005, 17:27 »
Ja również jestem za kupnem u sprzedawcy, gdzie można spokojnie przymierzyc. przez internet nigdy nie weisz co ci przyslą i czy zdążą z terminem.
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein