Autor Wątek: LaSposa 5848 (Pissa)  (Przeczytany 1963 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Uf_Ola
  • nowicjusz
  • *
LaSposa 5848 (Pissa)
« dnia: 8 Stycznia 2007, 21:14 »
Witam :)

Mam do sprzedania moją (ukochaną) suknię ślubną z hiszpańskiej kolekcji La Sposa model 5848 (Pissa). Była użyta tylko raz na moim ślubie - 29 kwietnia 2006. Została oddana do profesjonalnego czyszczenia chemicznego - stan idealny.
Kolor - perłowy (złamana biel...)
Rozmiar - 36/38 (dokładniej biust - ok. 90, talia - ok. 68, biodra - ok. 94), wzrost 169 cm + 8cm obcas.
Suknia jest jednoczęściowa, uszyta z wysokiej jakości satyny, zapinana na suwak zakryty rzędem eleganckich guziczków, pokryta ręcznie naszywanymi aplikacjami/haftami z platynową nicią oraz pięknie mieniącymi się koralikami i kryształkami. Suknia ma długi tren (prawie 2 metry...), który podpina się w oryginalną draperię (można go podpiąć na dwa sposoby: „jednopunktowo” na guziczek lub podwiązać w 6 miejscach umieszczonymi od spodu tasiemkami -> tak jak widoczne na zdjęciu poniżej). W komplecie dodam gratis - szal z aplikacją (taką samą jak na sukni), halka z 3 kołami (zaznaczam, że wymaga ona wyczyszczenia) oraz diadem.
UWAGA: na moje życzenie obcięto oryginalne długie rękawy, pozostawiając jedynie krótki rękawek - ramiączko. Aplikacje z rękawów zostały wykorzystane do uszycia szalu.

Poniżej kilka zdjęć.

Ogólnopoglądowo....

Tutaj zbliżenie - dobrze widać koronkę..

Z widokiem na podpięty tren...

Więcej szczegółów i zdjęć? - napisz na adres: o_men@o2.pl

Pozdrawiam! :)
Uf_Ola