Sprzedam suknie ślubną hiszpańskiej firmy Villais.Model : 2385 Suknia została sprowadzona specjalnie na mój ślub z Hiszpanii.Kosztowała 3500zł. Był to ostatni egzemplarz tej sukni wypuszczony przez firmę Villais. Takiej sukni nie można już kupić nigdzie w żadnym salonie. Jest to prawdziwy rarytas.Jestem jej pierwszą właścicielką. Suknia jest bardzo lekka, jednoczęściowa, wykonana z organzy. Ma długi tren, widoczny na zdjęciach, który można podpiąć, wtedy wygląda jeszcze bardziej efektownie. Na dole sukni wyszyte są drobniutkie kwiateczki, suknia jest bardzo dziewczęca:) Suknia nie ma ramiączek - można je łatwo dorobic - ale przez całą noc trzymała się pięknie, nie opadała. Wiem, że o to martwią się przyszłe panny młode:) Jeśli jest dobrze dopasowana nie opada:) Rozmiar 36/38 165cm+ obcas 8 cm Do sukni dodaję welon gratis! Więcej zdjęć na maila. Suknia do zobaczenia, przymierzenia w Poznaniu, Warszawie lub Płocku. Więcej informacji i zdjęcia :http://www.allegro.pl/show_item.php?item=154967281