Autor Wątek: Sale w Łodzi  (Przeczytany 13405 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewcia_24
  • nowicjusz
  • *
Sale w Łodzi
« dnia: 16 Lutego 2007, 00:25 »
Witam,
Mam na imię Ewa. Ślub planujemy jakoś na sierpień - wrzesień 2008roku, ale już teraz  zaczynamy rozglądać się za jakąś fajną salą na około 130 osób. Napiszcie może o swoich doświadczeniach i wrażeniach jeśli chodzi o sale., orkiestrę  :taktak:  itd... :taktak:

Offline KAHA

• Moderator
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
Sale w Łodzi
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Marca 2007, 10:22 »
Ewciu, myslę, że możesz mieć problem ze znalezieniem sali na ten termin. Wybrałaś bardzo popularne terminy,a teraz wchodzi w czas slubów wyz demograficzny z lat 80. Jesli mogę ci cos poradzić, to może najpierw porozgladaj sie za dobrą kapela a dopiero potem do kapeli zacznij szukac sali. Wazne jest tez to, czy wesele planujesz na sali wynajmowanej z własna kucharka, czy raczej zdecydujesz się na dom weselny lub restaurację. Napisz cos o tym, a potem pomoge ci i w salach i w kapelach. Pozdrawiam

Offline =MiLi=
  • nowicjusz
  • *
Sale w Łodzi
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Marca 2007, 13:38 »
Hmm... racja, sierpień to bardzo oblegany miesiąc, wiele osób ma już na sierpień 2008 zarezerwowaną salę. My mamy wesele w domu kultury :) Bardzo fajna tam sala jest :) osobno do tańca i osobno do jedzenia :) ale ona jest do 120 osób tylko tak, że nie mogę Ci pomóc. Musisz dzwonić i pytać.

Offline gix
  • nowicjusz
  • *
Odp: Sale w Łodzi
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Maja 2007, 16:46 »
być może jest jeszcze szansa na salę w sierpiu 2008
ale dopiero informacji mogę udzielić za miesiąc
pzdrawiam
gix

Offline oleczka83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Stycznia 2008, 16:08 »
Słuchajcie poszukuje informacji na temat wesel w Hotelu Dobieszków, jeśli ktoś coś wie na ten temat prosze pisac.  Pozdrawiam.

Offline gracjan
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Lutego 2008, 01:23 »
W Dobieszkowie organizowane są chyba raczej konferencje niż wesela :o a całkem niedaleko przy Strykowskiej masz Gościniec Zawierka ,wiem ze maja dobrą kuchnię i spore zaplecze hotelowe a sierpniu 2008 znalazłem na www. nie podajemy www wolne okienko 15 sierpnia 2008 stronka wygląda całkiem nieżle z tym że mają tylko 5 pokoi . . .
Pozdr. wszyskich szukajacych :)
« Ostatnia zmiana: 26 Lutego 2008, 09:14 wysłana przez KAHA »

Offline kazik117
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.12.2015
« Odpowiedź #6 dnia: 29 Lipca 2016, 16:06 »
Ja od początku wiedziałam, że chce zorganizować swoje wesele w lokalu. Tak jest chyba po prostu najwygodniej, no i jeśli sala dobrze wygląda, to przyjęcie weselne jest naprawdę super :) Zobaczcie ofertę Venge. Ja jestem baaardzo zadowolona, sala wyglądała rewelacyjnie, poza tym pyszne jedzenie i miła obsługa :)

Offline jaki90
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 8 Lutego 2017, 14:54 »

Odstąpię termin na wesele, sala Zgierz Balentino 26.08.2017r.
Kontakt tel: 661-123-726