katarzyna84 I jak?? ja jestem bardzo ciekawa więc jak jestes już po mierzeniu to daj znać.
Milenko dzięki za pamięć

Przymiarka się udała, ale nawet nie miałam czasu, żeby tu cosik skrobnąć, dopiero teraz.
Najpierw panie wizeły miarę z przyjacióły, dopełniły reszty formalności z nią a potem mnie ubrały w kiecę, co wcale a wcale nie było skomplikowane (na szczęście) musiały trochę pospinać szpilami i tył nie wyglądał przed to efektownie, no i dekold bym zmieniła, żeby nie był na prosto tylko w łódkę, wrażenia.... już jej nie chciałam ściągać

chyba nie jestem do końca obiektywna, bo już dawno zakochałam się w tej kiecy

fakt, że modelka ze mnie nie jest, ale stwierdziłam, że napewno nie będzie odrzucona przy wyborze... no dobra na 99% ta, ale dla pewności pojeżdze po okolicznych salonach i komisach coby oblookać, czy to aby napewno najlepszy fason do mej niedoskonałej figury. Rany ciekawe czy ktoś doczyta te moje wypociny do końca

Tak więc humorek na resztę dzionka rewelacyjny, uśmiech mi z twarzy nie schodzi, nawet jak piszę teraz

Aaaaaaaaaaa i największa pozytywna niespodzianka, zawsze wszytskie koronki i ine swetry mnie okropniście gryzły a ta koroneczka wcale

i wbrew opiniom na forum (chodzi mi o rękawy) kieca bardzo wygodna wierciłam się ile się dało, żeby to sprawdzić. Taka mała rzecz a tak strasznie cieszy
milady84 , pierwsza cudna, ale jak dziewczyny napisały rybki dla PM jakoś ... widziałam nagreanie z wesela gdzie PM miała właśnie rybkę i współczułam jej cały czas, bo ledwo chodziła, a jej taniec był wprost komiczny, wydaje mi się, że zbyt chciała przypominać syrenę i nie zadbała nawet o minimum wygody (czyt. miejsca do poruszania nogami

) i jeszcze mi się czwóreczka podoba.