Autor Wątek: pokoje w akademiku  (Przeczytany 2601 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
pokoje w akademiku
« dnia: 27 Grudnia 2006, 17:37 »
czy ktos z was moze wynajmowal goscia weselnym pokoje w akademikach i wie kiedy najlepiej to zrobic i ile kosztuje wynajem takiego pokoju
my bierzemy pod uwage akademik Amicus na Chopina  i Akademiki na Szwolezerow ( bo sa blisko mojego domu) bardzo prosze o jakakolwiek informacje :D
z gory dziekuje

[/url]

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Grudnia 2006, 20:46 »
a to musisz zadzwonić do kierownika DS i osobiście pogadac.. cena bedzie uzależniona od ilości miejsc..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline tylunia
  • Chuck Norris
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Grudnia 2006, 23:41 »
aha no tak nie pomyslalam  8) jasne dzieki :mrgreen:

[/url]

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Grudnia 2006, 10:40 »
Cytat: "tylunia"
czy ktos z was moze wynajmowal goscia weselnym pokoje w akademikach i wie kiedy najlepiej to zrobic i ile kosztuje wynajem takiego pokoju

My kwaterowaliśmy swoich gości w akademiku na kordeckiego. Formalności były załatwiane w czerwcu (ślub w lipcu) z kierownikiem. Koszty były minimalne - o ile pamiętam 30 zł / osoba.

Cytat: "tylunia"
my bierzemy pod uwage akademik Amicus na Chopina i Akademiki na Szwolezerow ( bo sa blisko mojego domu)

W tej kwestii sugerowałabym raczej rozważenie akademików, które są bliżej sali weselnej, a nie domu. Poza tym jeżeli będziesz miała przyjezdnych gości, możę będą chcieli "pozwiedzać" Szczecin. Okolice Chopina to dla przyjezdnych koniec świata. Jeżeli będ zakwaterowani brdziej w centrum będą mieli większe pole manewru (w sensie wspomnianego poznania miasta, może kupienia kwiatów, wizyty u fryzjera...).
Pomyśl o tym :)

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #4 dnia: 28 Grudnia 2006, 12:47 »
ja również ulokowałam gości w akademiku tyle, ze uniwersyteckim, a Ty chyba mówisz o akademikach AR. Także jeśli chodzi o ceny to Ci nie pomogę... w każdym razie masz ślub w wakacje, więc nie powinno być problemów.. z tym, ze jeśli chcesz położyc powyżej 10 osób to trzeba to trochę wcześniej zgłosić..  :wink:

ale akademiki to rozsądny wybór... pokoje 2,3 4 osobowe, więc kładziesz jak pasuje (pary, rodziny itp).
 u mnie goście mogli przyjechać juz po 13 w dniu ślubu i do ok 13 następnego dnia mogli przebywać. Także myślę, ze to jest tanio i wygodnie  :wink:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Grudnia 2006, 13:13 »
dzieki za rady mysle ze zaraz po nowym roku przejdziemy sie do akademikow i popytamy jaby to wygladalo 8)
racja mysle ze najlepsze beda te na Szwolezerow bo slub mamy w Hetmanie i mieliby kawal drogi a tak to juz prawie na pomorzanach;D a ja mieszkam na Dabrowskiego przystanek od tych akademikow w  kierunku pomorzan slub mamy 2 przystanki od szwloezerow a slub 4 przystanki  :mrgreen:  poza tym zanim zaczelam studia na AR to tamte rejony nawet dla mnie szczecinianki byly koncem swiata :mrgreen:

jeszcze raz dziekuje Wam Bardzo :mrgreen:

ps.wlasnie myslimy ze akademiki to dobry pomysl zwlaszcza ze juz studenci wyjada...mam nadzieje hehe

[/url]

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Grudnia 2006, 13:22 »
W sumie myślę, ze na razie wystarczy jak zadzwonisz... bo i tak w styczniu nie zrobią Ci rezerwacji.. ja miałam ślub we wrześniu,a  dopiero chyba w lipcu czy sierpniu szukałam jakiegos noclegu...
 a płaciłam na tydzien przed ślubem, gdy było już wiadomo ile osób przyjedzie

Offline tylunia
  • Chuck Norris
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #7 dnia: 29 Grudnia 2006, 19:40 »
Dzieki Madzialena w sumie masz racje narazie tylko zadzwonie i zapytam czy bylaby taka mozliwosc i kiedy najlepiej zamawiac :mrgreen:
liczylismy narazie mniej wiecej i wyszlo ok 50 osob ale moze byc wiecej...jeszcze wpadlo nam ze najblizej wesela beda akademiki AM - medyka moze tam fakt ze to juz nie centrum ale nawet mogliby wtedy do kosciolka podejsc na piechote jaby oczywiscie chcieli bo to 5 minutek i 2 uliczki dalej...i z wesela byloby blisko :roll:  hmmm moze zadzwonie tu i tu i wtedy pomyslimy

dzieki Kochane za rady :mrgreen:

[/url]

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Stycznia 2007, 16:26 »
Tylunia a nie pomyślałaś o Akademikach Akademi Medycznej na Dunikowskiego (obok szkoły- dawna SP 30). To jeszcze bliżej Hetmana :) no i rzut beretem od Waszego Kościoła... :taktak:

Offline tylunia
  • Chuck Norris
pokoje w akademiku
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Stycznia 2007, 20:02 »
a dzieki Dziubasku wlasnie teraz tylko o nich mysle  :skacza:  i musze w koncu tam sie przejsc popytac co i jak  :drapanie:  jak chodzilam do SP30 :taktak:  to w akademikach tych pracowala mama mojej kolezanki...fajnie by bylo jakby jeszcze tam byla :brewki:
buzka