Wg mnie zamówienie fotografa na wesele to nie za dobry pomysł na wesele dla siostry... Bo z tego co widziałam po koleżankach i po siostrze, to one wolały samodzielnie wybrać fotografa. Różnym osobom różne zdjęcia się podobają. Lepiej po prostu zapytaj siostty co by chciała. Ja tak zrobiłam i powiedziała mi, że chciałaby dostać maszynę do szycia. Przyznam, że nie wpadłabym na to. Takie prezenty kojarzą mi się raczej ze ślubami z pokolenia naszych rodziców. Ale szycie znowu wraca do mody. I taka maszyna w domu to przydatna sprawa. Nie wiedziałam nawet, że jest aż taki wybór i tyle ciekawych funkcji. Siostra powiedziała nawet z jakiej firmy chce maszynę z Łucznika, więc miałam o tyle łatwo, że po prostu przepatrzyłam dokładnie stronkę
link usunięty, poczytałam opinię w internecie i kupiłam. Mają spory wybór i jak poczytałam to już się dowiedziałam dlaczego siostra z tej firmy akurat chciała, są dobrze wykonane i na lata. Ale widzisz, gdybym nie zapytała to bym nie wiedziała co jej kupic, a tak mój prezent wywołał u niej prawdziwą radość