~monika~, gratulacje!!
Witaj Anusiu!!!!!
OGROMNE GARTULACJE (po raz kolejny) DLA DUMNYCH RODZICÓW
Dziękuję Jagodka i zapraszam częściej:)
śliczny prezencik ci teściowa sprawiła
a prezencik od teściowej fantastyczny szkoda że moja o czymś takim nie pomysli ale cóż nikt nie jest doskonały
Zaskocvzyła mie prawdę mówiąc .... a ja tak psioczyłam na nią ostatnio ....
Moniczko jeszcze raz serdeczne gratulacje
Dziękuję Agniesiu:)
to pewnie teraz chciałaby mieć wnuczkę i stać się "prawdziwą babcią", a nie tylko "żoną dziadka"
Pewnie tak, chociaż ma dwie córki i jednego syna więc wyrównało się, no ale być może wnuczka dla równowagi by sie przydała. ja i tak wiem, ze to będzie dziewczynka

No takie mam przeczucie ......same baby w jednej i drugiej rodzinie .. no oprócz mojego Marcina ....
w końcu do trzech razy sztka
To ja mam zdecydowanie gorzej ... Marcin jak osioł uparł sie, ze on chce syna (gadanie

) i zapowiedziła mi już, ze do oporu, aż syn będzie
Jasne ....... już to widzę
Udusiłam kurczaka!!!!!!!!! A właściwie jeszcze się dusi z mnóstwem warzyw ..... aż babcia Marcina przyszła z dołu zobaczyć, co tak pięknie pachnie

Kuchnia wysprzątana po operacji "kurczak" i teraz popijam soczek z czarnych porzeczek ... uwieeelbiam ....
Z Kasią umówiłam się na 18-19. Może uda mi się jeszcze wcześniej dokupić do prezentu mamie małe, składane lustereczko do torebki. Tylko chciałam takie eleganckie, nie plastikowe i wczoraj nie mogłam takowego znaleźć. Może dziś się uda.
[ Dodano: Wto Gru 19, 2006 3:31 pm ]No to jeszcze raz gratuluje tym razem w twoim wątku
Życzymy spokojnych 9 mieisęcy
Cześć
Madziunia, Twój post wyświetlił mi sie dopiero teraz

Witam serdecznie i zapraszam:)