Autor Wątek: Po różnych perypetiach - WITAM :)  (Przeczytany 8350 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Po różnych perypetiach - WITAM :)
« Odpowiedź #30 dnia: 24 Listopada 2006, 19:26 »
ricardo, ja też nie mam prawka :D Ale za to punciak jest w moim domku :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #31 dnia: 25 Listopada 2006, 15:41 »
hehehe :) jeszcze napisz że taki czerwoni bordowy :> hehehe to już całkiem będą jaja :)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 25 Listopada 2006, 17:56 »
:hahaha:  o tak "meksykańska czerwień" to nie bordo ale jednak...... no widzisz :) Ale śmiesznie to wyszło.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 26 Listopada 2006, 10:47 »
hehehehe, ja powiem mojemu skarbowi to się uśmieje :) hehehe
nie wiem czy szukac następnych podobieństw bo jeszcze się okaże że prawdą bedzie to ze każdy ma swojego sobowtóra :)

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
« Odpowiedź #34 dnia: 27 Listopada 2006, 09:57 »
Witam serdecznie :D

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #35 dnia: 27 Listopada 2006, 11:09 »
:hello:
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Listopada 2006, 18:18 »
ricardo, no to daje wiele do zastanowienia :) Hihi ale fajnie ze tak wyszło. To życzę Ci miłych przygotowań do tego Naszego dnia :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 27 Listopada 2006, 18:42 »
Dziękuję Ci bardzo i również Ci życzę wspaniałych przygotowań :)
A na którą macie do kościoła?? Wszystko już macie przygotowane??

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 27 Listopada 2006, 18:47 »
ricardo, No coś ty. Jestem teraz za granicą i to co załatwiłam to spotkanie z zespolem  i fotografem. salę mamy od roku zarezerwowaną (z tortem i napijami....my musimy się martwić tylk o alkohol i nawet mamy możliwosc mieć z tej restauracji). Zostały nauki, samochód, obrączki no i reszta zaproszenia, winietki itd. Ale to wszystko postaram się załatwić teraz w ciągu 2 miesiecy jak będę w domku.no a Wy?

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 28 Listopada 2006, 18:19 »
My mamy salę, zespół, samochód... i narazie to wszystko. Za kamerzystą i fotografem się rozglądamy, no a resztą to chyba tak w okolicach maja będziemy się zajmować. Fajnie macie że sala jest od razu z alkoholem i napojami i tortem. U nas musimy to sami załatwić. Wyjdzie nas średnio ok 145-150 zł na osobę ze wszystkim, a was?? Jakie są u was ceny?? Ciekawe czy różnią się dużo od naszych :) A menu już macie ustalone??

Offline milenaw
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 28 Listopada 2006, 20:02 »
ricardo, To znaczy ceny wahają się od 120 zł do 180zł. My płacimy 175 zł od osoby, ale jaesli połowe sumy wpłacimy wcześniej to własciciel nam opuści do 145 zl za osobę i będziemy mieli te 15 butelek za darmo, soki, w cenie są ciasta i tort. menu będę ustalać w grudniu. Ach apartament dla nowożeńców też jest w cenie (razem ze śniadankiem) :) Nie placimy za 12 godzin tylko bawwimy się tyle ile chcemy. A dekorację mogę sobie sama wybrać. Właśvicile zaprosił Nas żeby przyjechać przed kolkoma weselami i podpatrzeć sobie coś. powiedzoiał że jak mi się spodoba coś na jednym weselu i coś drugiego na innym to można zrobić wszystko wedle moich życzeń. powiedzial też że możemy spróbować wtedy ciast i torta itd... no a przy restauracji jest piękny park (maleńki ale ladny ) iu mini zoo. naprawdę fajnie. mozesz zobaczyć na necie. to jest Resturacja Parkowa w Rudzie Śląskiej :)
ach jest jeszce jadna rzecz. Powiedziano nam że jeśli mamy jakiś przyjezdnych gości to moga nam zaoferowac też pokoje dla nich ze śniadaniem za 40 zł.
Resztę pozałatwiamy teraz po przyjeżdzie. Postaram Ci się na bieżąco pisac co już mam. pozdrawiam

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 29 Listopada 2006, 10:27 »
Wow no to naprawdę super!! U nas alkohol, napoje, tort, ciasto musimy dowieźć sami, ale tak jak napisałam wcześniej ze wszystkim koszt będzie ok 150 zł. Dekorować też musimy sami, ale również możemy przyjechać sobie wcześniej żeby podpatrzyć jak inni zrobili :) Sala jest bardzo fajna i duża, ale niestety jest w centrum miasta więc jakiś specjalnych widoków naokoło nie będzie :) ale i tak zdjecia w studiu jedziemy zrobić przed kościołem a plener to chyba dopiero następnego dnia :) Już nie mogę się doczekać :) Jeszcze dopracowujemy listę gości. A jak tylko jeszcze załatwimy fotografa i kamerzystę to kończymy narazie organizację wesela i zaczynami remontować naszą chałupkę :) Bo teraz czekamy na odbiór mieszkanka :)

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Grudnia 2006, 11:02 »
Teraz kochane kobiety mogę wam się pochwalić :) Streszczę wszyściutko raz, dwa. Wyjechałam z moim lubym na weekend nad morze (Ustronie Morskie), w sobotę po śniadaniu wybraliśmy się na spacer nad morze, no i spacerujemy sobie po plaży i wchodzimy na molo. Spoglądamy na morze, ogólnie rzecz biorąc bardzo romantycznie, no i mój Rysiu zaczyna mówić różne bardzo romantyczne rzeczy o miłości naszej i nagle na tym molo klęka i pyta się mnie czy zostanę z nim do końca życia i zostanę jego żoną :) Ja oczywiście się rozkleiłam, hehehe, a wcześniej myślałam że będę się dzielnie trzymać, no i wróciłam już jako prawdziwa narzeczona  :serce:  Pierścionek dostałam śliczniutki, taki jaki mi się zawsze podobał :)
Teraz oficjalne zaręczyna będą na święta dla rodziców, no i również dla nich wieczorek zapoznawczy. W każdym bądź razie jestem teraz szcześliwą narzeczoną :serce:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 11 Grudnia 2006, 11:04 »
Wow gratulacje! Romantyczne zaręczyny :)

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #44 dnia: 11 Grudnia 2006, 14:35 »
Cytat: "gosiaczekk"
Wow gratulacje! Romantyczne zaręczyny

:tak_2:    :tak_2:    :tak_2:

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #45 dnia: 11 Grudnia 2006, 20:48 »
Witam serdecznie ricardo Gratuluję romantycznych zaręczyn :D  Nasze też były full romantic w restauracji pełnej ludków hihihi i płatkami kwiatów na stole  :serce:  My też zamierzamy zrobić "oficjalne zaręczyny" dla naszych rodzinek w Święta.
Pozdrawiam
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 13 Grudnia 2006, 13:26 »
Dziękuję, naprawdę były super ekstra hiper romantyczne :)

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #47 dnia: 16 Grudnia 2006, 08:24 »
:serce: witaj  :serce:
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)