Autor Wątek: Witam....  (Przeczytany 15398 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline PaulinaG

• użytkownik
  • **
Witam....
« Odpowiedź #60 dnia: 18 Lutego 2006, 14:14 »
Witaj na forum  :D

Pozdrawiam

Offline marimar
  • użytkownik
  • **
Witam....
« Odpowiedź #61 dnia: 23 Lutego 2006, 18:15 »
Mo i u mnie wielki klops!!  :evil:
Poprosiliśmy na świadków (już jakis czas temu) m. brata i ja moją psiapsiółkę i jednocześnie dziewczynę m. kuzyna.... Ten zwiazek był bardzo ciężki i ostatnio przechodził ciężkie chwile... On jest nie do wytrzymania taki niemiły dla niej i zaborczy. No i stało się zerwali ze sobą....ona teraz do mnie jedzie... (z Torunia do Wawy) Ten jej stawia ultimatum że albo się wróci albo może o nim zapomieć (tylko mówi to bardzo brzydko)... No i oczywiście marta (tzn. ja) napisała że nie będzie go więcej bronić...A on mi na ro żebym się nie wtrącała bo to się źle dla mnie skończy  (użył też innych słów). Co za koleś...buuuuu ale jestem zła No i mój m. wziął się za niego...oj bedzie biedny...

Ania jest moją świadkową a on Marcina kuzynem... I teraz co by się nie zroniło bedzie źle  :?

Offline marimar
  • użytkownik
  • **
Witam....
« Odpowiedź #62 dnia: 23 Lutego 2006, 21:36 »
No i się skończyło.... Ania nie przyjechała...bo ktoś zrobił jej burde na stacji...grożąc że sobie coś zrobi. Matko dorosły facet a jak dziecko! A teraz szuka jej wszędzie....Oj biedna dziewczyna.
A miałyśmy wybrać się na małe zakupy, chcialam kupić butki i bieliznę...A tak samej nie będzie mi się chciało iść nawet sukieneczki zobaczyć :(

Offline merkunek

• Chuck Norris
Witam....
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Lutego 2006, 20:48 »
Witaj! :-)

Ps. ależ się ten temacik powitalny rozwinął... ;-)

Offline aniula

• entuzjasta
Witam....
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Lutego 2006, 21:04 »
Witaj,

Cytat: "marimar"
No i oczywiście marta (tzn. ja) napisała że nie będzie go więcej bronić...A on mi na ro żebym się nie wtrącała bo to się źle dla mnie skończy (użył też innych słów).

Zastanów się czy chcesz mieć kogoś takiego obok siebie na ślubie :?:  Ja bym mu powiedziała, ze ma spadać skoro się nie umie zachować i w dodatku jest wulgarny.
Ale to tylko moje zdanie. Trzymaj się  :)

Offline kasiunia83
  • nowicjusz
  • *
Witam....
« Odpowiedź #65 dnia: 22 Listopada 2006, 21:29 »
a ja mam pytanko:) chciała bym uszyć sobie sukienkę ślubną w iławie i jestem ciekawa w jakim salonie szyją najładniej i jaki jest koszt uszycia sukienki. Wiem jak ma wyglądać moja sukienka mam juz wybrany wzór szukam tylko obpowiedniej i niedrogiej krawcowej :)
bardzo dziekuje za informacje