Autor Wątek: Fotelik do samochodu 0-13 Fisher price i Torba do wózka  (Przeczytany 760 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dagmaral
  • bywalec
  • data ślubu: 07.08.2010
Fotelik do samochodu 0-13 Fisher price i Torba do wózka
« dnia: 6 Września 2015, 15:28 »
Witam,
 Do sprzedania posiadam:
1. fotelik samochodowy 0-13 po mojej córci, fotelik jest w bardzo dobrym stanie jedyny minus to lekkie zmechacenie po bokach na czerwonym kolorze próbowałam uchwycić aparatem na tym zdj z bliska. Wkładkę niemowlęcą też posiadam tylko zapomniałam do zdj włożyć, fotelik jest świeżo wyprany i oczywiście bezwypadkowy. Kupiony był rok temu. Zapraszam do zakupu. Specyfikacja: - fotelik jest oryginalnym licencjonowanym produktem firmy Fisher-Price - przeznaczony jest dla dzieci w grupie 0-13 kg - posiada funkcję kołyski oraz nosidełka - miękka wewnętrzna wyjmowana wkładka dla niemowlaka poprawiająca komfort oraz bezpieczeństwo - 3 punktowe pasy bezpieczeństwa (z ochraniaczami) oraz ich centralny napinacz - 3 poziomy regulacji wysokości pasów - ergonomiczny kształt rękojeści - fotelik jest produkcji francuskiej - daszek z materiału który łatwo zakładać i zdejmować skutecznie ochroni maluszka przed słońcem - poszycie fotelika jest łatwo zdejmowane, w razie zabrudzenia można go prać - fotelik wykonany jest z plastiku Parametry fotelika: - waga około 2,9kg, - wysokość 69cm, - szerokość 45cm, - głębokość 51cm, - system mocowania: pasy samochodowe, - kolor tapicerki: CZARNY / CZERWONY / SZARY / BEŻOWY, - zdejmowana tapicerka: tak, - regulacja oparcia fotelika: nie, - certyfikaty bezpieczeństwa/atesty: ADAC, ECE R44-04. Cena 80zł

2. Torbę do wózka którą można przypiąć na poręcz wózka dzięki napom a także posiada rączki do trzymania w ręku. Torba ma bardzo dużo przegródek dzięki czemu można szybko i sprawnie posegregować rzeczy malucha. W środku torby jest kieszonka przezroczysta na dokumenty. Cena 20zł

Więcej zdj pod adresem
https://plus.google.com/u/0/112498975122883738274/posts/5ijhyAxBfYU?pid=6191392614171167138&oid=112498975122883738274
Zapraszam do zakupu.