Autor Wątek: Dworek Siadło Dolne  (Przeczytany 11664 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline enigma90

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2014r.
Dworek Siadło Dolne
« dnia: 24 Listopada 2012, 19:31 »
Czy ktoś miał wesele w Siadle Dolnym i podzieli się z nami swoją opinią na ten temat? :)

Offline wpaula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1.06.2013
Odp: Dworek Siadło Dolne
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Grudnia 2012, 11:27 »
tez czekam na inf moze ktos cos wie :)) albo byl:)

Offline majgerson
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Grudnia 2012, 08:27 »
Też chętnie czegoś się dowiem na temat tego Dworku.
W najbliższą sobotę wybieram się tam na "oględziny" - napiszę jak było, ale fajnie by było gdyby ktoś się wypowiedział kto wyprawiał tam wesele lub był tam na weselu.

Offline majgerson
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Grudnia 2012, 12:39 »
Oględziny dokonane, wrażenie bardzo pozytywne. . .  Sala bardzo ładna. . .  czysto, świeżo, przyjemnie, pojemność max 70os.
Na plus: eleganckie, okrągłe stoły, duży ogród (poprawiny mogą być w formie grilla)

Offline enigma90

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2014r.
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Lutego 2013, 14:22 »
wątpie żeby zmieściło się tam 70 gości to jest naprawdę max.  Troszkę nie przemyślana jest ta sala a tak bardzo mi się podobała. . .  Wybraliśmy u Śnieżków

Offline malagala
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 3 Marca 2013, 17:07 »
Ja byłam tam jakiś czas temu na oględzinach. . .  Cały teren ogrodzony nieprzyjemnym "pełnym" płotem, chociaż może to dobrze, bo okolica taka sobie.  W ogrodzie raczej sama trawa, tak "pustawo" - co kto lubi, na mnie to zrobiło średnie wrażenie.  I właściciele mili, ale mam wrażenie, że trochę nie wiedzieli, jak się zachować.  Utrzymywali, że sala jest na 80-90 osób, a na stronie mają napisane, że do 100 :/ zdecydowaliśmy się na inne miejsce.

Offline majgerson
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Maja 2013, 17:34 »
Ja zdecydowałam się na Dworek Siadło Dolne i. . .
Jesteśmy już po tym wielkim, wyjątkowym dniu ślubu! Zadowoleni, wniebowzięci, zauroczeni, pełni podziwu!
Jasne i przejrzyste wnętrze sali sprawiło, że dworek stał się naszym bankietowym rajem.  Obsługa ponad nasze oczekiwania.  Jakość, jakość, jakość w połączeniu z profesjonalizmem.  Menu bazowało na świeżych, świetnie przygotowanych potrawach.  Właścicieli można odznaczyć medalem super-organizatorów. 
Polecam w 100%

Offline wpaula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1.06.2013
« Odpowiedź #7 dnia: 6 Czerwca 2013, 18:38 »
Ja rowniez mialam wesele w Dworku i jestem bardzo zadowlona, jedzenie bardzo dobre , swietna organizacja , przepiekny lokal ,wlasciciele bardzo pomocni , pomyslowi z niczym nie ma problemu :) Pani Wlascciielka pieknie udekorowala sale, na pewno jeszce zorganizujemy niejedna impreze w Dworku :)

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Czerwca 2013, 20:56 »
wpaula, a masz zdjęcia sali? ciekawa jestem bardzo jak ten dworek wygląda w środku

Offline Paula i Tomek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.07.2013
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Lipca 2013, 23:00 »
Witam, jesteśmy tuż po weselu w Dworku Siadło Dolne i nadal nie możemy wyjść z podziwu dla organizacji tak ważnego dla nas dnia.
Miejsce i dworek piękne, właściciele to bardzo mili ludzie z którymi można dogadać się w każdej kwestii, obsługa na najwyższym poziome dlatego należą się pochwały dla wszystkich kelnerów.  Koniecznie musimy wspomnieć o jedzeniu, które było wprost wyśmienite! Zatem pochwały należą się również dla kucharzy.  Sale przystrajała właścicielka i zrobiła to pięknie,choć sala sama w sobie jest bardzo stylowa  :).  Na naszym weselu bawilo się 75 osób, za namową właścicieli zdecydowaliśmy się na okrągłe stoły i był to trafiony wybór.  Miejsca było wystarczająco zarówno do siedzenie jak i do tańczenia.  Nie tylko my jesteśmy zachwyceni tym miejscem ale również nasi rodzice, rodzina oraz znajomi. 

Oprócz Dworku Siadło śmiało możemy polecić autokar który przywiózł i odwiózł gości i zaproponował najlepszą cenę hxxp: www. karol. szczecin. pl/katd. php oraz
Dj - nie tylko dobra muzyka ale i impreza poprowadzona na poziomie https://www. facebook. com/pages/DjKonferansjer-Prowadzenie-i-obs%C5%82uga-imprez-Maciej-%C5%81agodzi%C5%84ski/188342141263177?sk=info
i noclegi Siadło Dolne  hxxp: najderowka. eu/index. html

Offline ladybird_00
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 10 Kwietnia 2014, 11:30 »
A czy możesz napisać czy było wystarczająco jedzenia, czy nie było np.  zbyt mało przekąsek zimnych? Planujemy z narzeczonym zrobić właśnie tam wesele ale menu wydaje się skromne, tych potraw wydaję się po prostu za mało.  Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.  Pozdrawiam

Offline Zindange
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lato 2014
« Odpowiedź #11 dnia: 16 Kwietnia 2014, 10:25 »
My mamy tam wesele w lipcu, meny mamy ustalone i wydaje mi się całkiem ok. Wszystko można było ustalić z właścicielami i uwzględniali wszystkie nasze uwagi co do menu  :)

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #12 dnia: 16 Kwietnia 2014, 18:55 »
ile tam za to menu,bo pisza od 130 zl?to ile za takie normalne?z alkoholem juz macie?dzieki za odp.

Offline Zindange
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 23 Kwietnia 2014, 09:57 »
My mamy za 160 pln , w tym dość bogaty grill i opcja wegetariańska ale bez alkoholu i napojów.
Jestem bardzo zadowolona z menu, wszystko możńa było dowolnie ustalać pod siebie, propozycje od właścicieli bardzo ciekawe i nie oklepane :)

Offline Daenerys

• forumowicz
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Kwietnia 2014, 11:27 »
dziekuje za odp.to tez sie tam wybierzemy.

Offline crucianna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #15 dnia: 2 Września 2014, 21:38 »
Czy ma ktoś jakieś nowe doświadczenia w organizacji wesela w Dworku Siadło lub opinie jako gość?

Offline Zindange
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Października 2014, 14:03 »
Dwa tygodnie temu mieliśmy tam wesele i z czystym sercem polecamy. Było z klasą a jednocześnie swobodnie.
Właściele bardzo mili, wszystko można było z nimi na spokojnie ustalać- telefonicznie, meilowo czy osobiście. Mieliśmy po drodze przykre przejścia a oni zrobili ze swojej strony co mogli aby nam pomóc.
Jedzonko było bardzo dobre - zarówno wersja wege jak i mięsna. Do tego elegancko podane. Mieliśmy okrągłe stoły i może nie było na nich wiele miejsca na sałatki i inne dania ale były tak często donoszone, że zawsze było co jeść. Ja sobie pojadłam. Mieliśmy menu za 160 pln [ baz napojów i alkoholu]
Ciasta, szczególnie sernik, pycha :)

Co by tu jescze dodać....pierwotnie wesele miało być w lipcu i wtedy planowaliśmy grilla. Ich duży ogród temu sprzyja. Mają osobny domek z grillem i ławeczkami, miał być ping-pong, piłkarzyki itd. Więc jeśli ktoś lubi takie imprezy to także ma możliwość.

Do tego z ogrodu przed wejciem jest cudny widok na rozlewiska Odry :)

Offline amelia555
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.07.2015
« Odpowiedź #17 dnia: 2 Grudnia 2014, 15:51 »
menu za 130 zloty, ale swoje ciasto, tort i alkohol bez zadnych oplat.  mamy wstepna date na 4 lipca.  mam nadzieje ze sie uda.
swoja droga, moja mama odkryla to miejsce podczas swoich licznych wycieczek rowerowych
v

Offline KiK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 9 maja 2015
« Odpowiedź #18 dnia: 16 Maja 2015, 18:54 »
Dokładnie tydzień temu w Dworku Siadło odbyło się nasze wesele.  Jesteśmy z mężem zachwyceni tym miejscem i jego okolicą! Sala udekorowana przez Panią właścicielkę przepiękna (aż chce się wracać), zrobiła ogromne wrażenie na nas i na wszystkich gościach  :D Stoliki okrągłe pomysł zdecydowanie trafiony, wszyscy byli zadowoleni z takiego ustawienia.  Jedzenie przepyszne, przyznam, że zbyt dużo nie zjedliśmy, bo ciągle tańczyliśmy ale wszyscy goście chwalili smak podanych dań, jak i formę ich podania.   Nikomu nic nie brakowało, a wręcz przeciwnie jedzenia było mnóstwo i było bardzo rozmaite.  Serniczek i jabłecznik opinia gości „niebo w gębie”, wiejski stół same przepyszne mięska, smalec i ogóreczki. 
Dziękujemy i gratulujemy tego, że przygotowane przez Państwa wesele było na bardzo wysokim poziomie!
A my jesteśmy bardzo wdzięczni za okazałą pomoc, za cenne wskazówki i za wspaniałe wesele. 
Było na prawdę cudownie, tylko szkoda, że tak krótko ;)
Pozdrawiamy serdecznie i gorąco polecamy!
K&K

Offline Daenerys

• forumowicz
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Maja 2015, 18:47 »
bylam tam ogladac ten dworek i jest super.dekoracje,otoczenie.wlascicielka bardzo mila i ma dobry gust.mam pytanie do KiK czy swoim goscia zapewnialas dojazd z tego dworku na swoj koszt?bo jest troche daleko.dziekuje za odp.

Offline marcia1844
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27,08.2016
« Odpowiedź #20 dnia: 19 Sierpnia 2015, 08:40 »
Witam :) będę miała wesele w nastepnym roku . Przydały mi się wasze opinie :) mamy 180zł za osobę bez alkoholu i napoi :)
Czy będzie któraś z pań taka uprzejma i pokaże mi jak sale dekoruje właścicielka ? Bo chcę firmę dekoracyjną ale jeżeli właścicielka pięknie dekoruje to może ją poproszę :) pozdrawiam