Autor Wątek: wesele w restauracji Marina Szczecin Dąbie  (Przeczytany 8430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_0202
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.08.2011
wesele w restauracji Marina Szczecin Dąbie
« dnia: 23 Kwietnia 2011, 20:13 »
Witajcie, latem mam wesele w restauracji Marina, czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego miejsca? może ktoś z Was już się tam bawił:) wesele będzie w nowo budowanej sali, więc mam nadzieję, że będzie ok.

Offline Paaulinkaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
Odp: wesele w restauracji Marina Szczecin Dąbie
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Kwietnia 2011, 15:08 »
Też jestem ciekawa Waszych opinii na temat Mariny :)

Offline dzeju6
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Czerwca 2011, 21:01 »
Ja też bym chętnie przeczytała opinię o tym lokalu . . . 

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Lipca 2011, 22:51 »
tez sie chetnie dowiem bo podobno ta nowa sala wyglada fajnie i oferta tez jest ciekawa.  zastanawia mnei tylko sprawa noclegow tam. . .

Offline waniii
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Sierpnia 2011, 19:34 »
Baza noclegowa jest na ok.  90 osób.  Pokoje odnowione, standard porównywalny do sieci Etap.

Offline AgaRob

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02-06-2012
« Odpowiedź #5 dnia: 5 Grudnia 2011, 21:51 »
Witam,

jak wrażenia po weselu w Marinie?

Cytat: madzia_0202 link=topic=24239. msg1508554#msg1508554 date=1303582393
Witajcie, latem mam wesele w restauracji Marina, czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego miejsca? może ktoś z Was już się tam bawił:) wesele będzie w nowo budowanej sali, więc mam nadzieję, że będzie ok. 

Offline AgaRob

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02-06-2012
« Odpowiedź #6 dnia: 5 Grudnia 2011, 21:58 »
Jak się udało wesele w Marinie?

Cytat: Paaulinkaa link=topic=24239. msg1508776#msg1508776 date=1303736932
Też jestem ciekawa Waszych opinii na temat Mariny :)

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #7 dnia: 3 Lutego 2012, 11:25 »
Cześć, czy ktoś wie co sie dzieje z Mariną? Jak załatwiacie sprawę zaliczek? Okazuje się, że lokal zmienia dzierżawcę i osoby, które miały mieć tam wesela maja same odzyskać zaliczki, Marina odcina się od tego. Mój brat miał mieć tam wesele we wrześniu... Na razie nic nie wiemy. Piszcie. Może trzeba się spotkać?

Offline Marina Hotele Sp.z o. o.
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: x
« Odpowiedź #8 dnia: 4 Lutego 2012, 23:49 »
Działając z ramienia zarządu Marina Hotele Sp.  z o.  o.  t.  j.  właściciela lokalu, w którym znajduje się restauracja (ul.  Przestrzenna 7 w Szczecinie) pragnę potwierdzić informacje o zmianie najemcy.  Okres wypowiedzenia umowy firmie zajmującej dotychczas restaurację i będącej niezależnym od Marina Hotele Sp.  z o.  o . podmiotem upływa wraz z końcem kwietnia 2012 roku.  Wszelkie informacje o innym terminie zakończenia działalności owej firmy na miejscu wyżej wymienionej restauracji  są nieprawdziwe.  Jednocześnie pragnę podkreślić, iż lista terminów zarezerwowanych imprez pozostaje niezmieniona .  Informacje  dotyczące nowego najemcy podane zostaną do wiadomości ogólnej w ciągu najbliższych dni.  Do tego czasu prosimy wszystkich Państwa posiadających jakiekolwiek rezerwacje w owym lokalu,  a z którymi nie udało nam się skontaktować, o kontakt pod numerem telefonu: 601 938 289, celem potwierdzenia chęci realizacji imprezy. 
Z poważaniem
Agata Osieczko- Kierownik w Marina Hotele Sp.  z o.  o. , ul.  Przestrzenna 7 Szczecin

Offline firanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.08.2013
« Odpowiedź #9 dnia: 31 Sierpnia 2013, 11:56 »
Właśnie jesteśmy po weselu w Marinie.  Było super:) ogólnie sami za dużo nie jedliśmy ale goście bardzo chwalili jedzenie.  Menager w porządku, można było się o wszystko dogadać.  Wiadomo że też chciał wyjść na swoje ale nie naciągał.  Kelnerów może nie było dużo ale wszystkiego pilnowali i ciągle latali do stołów.  A do tego byli po prostu fajni i nie wyganiali nikogo z sali jak już sprzątali:) lokalizacja-idalna, doceniliśmy szczególnie na drugi dzień jak mieliśmy poprawiny przy grillu.  Ogólnie mogę z czystym sumieniem polecić:)

Offline asia25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec-lipiec 2016r
« Odpowiedź #10 dnia: 17 Kwietnia 2015, 14:47 »
Witam ,

Czy ktoś ma jakieś opinie na temat Mariny  po zmianie najemcy