Autor Wątek: farage diva  (Przeczytany 2794 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniołeczek
  • użytkownik
  • **
farage diva
« dnia: 9 Stycznia 2007, 18:35 »
hej dziewczeta szukam zdjęcia oryginalnego na modelce sukienki farage model diva
jeśli mozecie podeślijcie linki gdzie moge zobaczyć tą sukieneczke lub wklejcie zdjęcie będe bardzo wdzięczna :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
farage diva
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Stycznia 2007, 18:43 »
czy to ten?????

[ Dodano: Wto Sty 09, 2007 6:46 pm ]
...w każdym razie na pewno to nie modelka...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aniołeczek
  • użytkownik
  • **
farage diva
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Stycznia 2007, 20:04 »
tak to jest ten model tylko wlasnie chcialabym oryginalne ulozenie zobaczyc na modelce :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
farage diva
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Stycznia 2007, 22:02 »
Tylko, że zdjęc modelki nie ma w necie....
W każdym razie zdjećie dziewczyny z krwi i kości bardziej by do mnie przemawiało...bo pokazuje rzeczywistość.
Modelka jest, ze tak powiem zbyt wystylizowana, przez co i mniej relana.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline aniołeczek
  • użytkownik
  • **
farage diva
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Stycznia 2007, 09:47 »
liliann,  gdybym miała się decydować na jej kupno to bym chciała zobaczyć też  dziewczynę normalnie jak jest zrobione ale ja już mam tą sukienusie :)
a tak poza tym to zdjęcie co mi podsłałąś to też jest niczego sobie  :) więc już mi modelka nie potrzebna chodziło mi tyłko o ułozenie falban na spódnicy :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
farage diva
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Stycznia 2007, 10:38 »
Modeli Farage właściwie nie ma do zobaczenia na modelkach - ta firma bardzo skrzętnie ukrywa swoje suknie, żeby nie zostały zbyt dokładnie skopiowane. Ja miałam model Galaxy i znalazłam jedynie jedno zdjęcie zrobione na targach ślubnych w Paryżu.
A falbany w spódnicy w sukniach tej firmy bardzo łatwo ułożyć samemu wedle własnej fantazji - wiem, że w niektórych są fajne podpięcia.

Offline aniołeczek
  • użytkownik
  • **
farage diva
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Stycznia 2007, 13:14 »
Beth, wiem  że łatwo ułożyc bo ja sobie sama ułozyłąm tak jak chcę i właśnie o te falbany mi chodziło jak są oryginalnie czy moja wizja bardzo odbiega od  oryginału :)
dziękuję jeszcze raz za szczere chęci pomocy :)