Autor Wątek: Gdzie najlepiej dobiora nam bielizne pod suknie ślubna ??  (Przeczytany 43976 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pudelek_29
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: Jesień
Odp: Gdzie najlepiej dobiora nam bielizne pod suknie ślubna ??
« Odpowiedź #120 dnia: 25 Kwietnia 2015, 21:44 »
Jeśli bielizna, to tylko Scarlet (pisze się może nieco inaczej, nie pamiętam, choć jestem klientką ;)

Kupuję tam staniki od 2 lat i jestem zachwycona. Majtki takie sobie, ale staniki są super, idealnie leżą, ekspedientka jest też jednocześnie brafiterką (znów nie wiem, jak napisać, ale wiecie, o co chodzi - to ktoś po profesjonalnym kursie dobierania staników). Pierwsza wizyta może być zaskoczeniem, bo pani wchodzi do przymierzalni, mierzy, sprawdza rozmiar, pomaga zakładać stanik, doradza etc. Ale potem jest już ok :)

Nie wiem, czy mają ofertę ślubną, ale tak czy inaczej warto tam zajść podpytać - sklep mają w Focusie.

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #121 dnia: 25 Kwietnia 2015, 22:20 »
dobrze wiedzieć.
a ja kupiłam ostatecznie w Bardotce, którą bardzo polecam. Pani BARDZO zaangażowana w swoją rolę, widać że zna się na rzeczy.
poza tym to był jedyny sklep gdzie był dość duży wybór białych bardotek. no i cena, zapłaciłam 70 zł (upust 5zł dostałam), gdzie w Triumfie niezadowalająca do końca bardotka kosztowałaby mnie 180zł
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline maryjane
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #122 dnia: 23 Czerwca 2017, 15:08 »
Ja mam duży biust i ogólnie dość krągłe kształty, więc jeśli bielizna ślubna to tylko w sklepie Diores. Mają tam duże rozmiary i bardzo fajny wybór  :)
« Ostatnia zmiana: 23 Czerwca 2017, 15:20 wysłana przez Sylvi »

Offline owijek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.09.2015
« Odpowiedź #123 dnia: 9 Października 2017, 19:22 »
bardzo dobra bielizna jest z bardotti LINK USUNIĘTY
« Ostatnia zmiana: 9 Października 2017, 20:43 wysłana przez ~Ania~ »