Autor Wątek: Restauracja Zamkowa - Siewierz  (Przeczytany 4159 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Corrie
  • nowicjusz
  • *
Restauracja Zamkowa - Siewierz
« dnia: 12 Lipca 2011, 12:40 »
Witam,
wiem, że temat był już wcześniej poruszany, niestety nie został rozwinięty, więc może teraz znajdzie się ktoś kto bawił się na weselu lub innym przyjęciu w tym lokalu.  Restauracja była w rynku, teraz została przeniesiona do sali ślubów (dom kultury na przeciwko poczty).  Może pomieścić wesele nawet na 200 osób, a takie mnie interesuje.

Bardzo proszę o opinie na temat tego lokalu tzn przede wszystkim jedzenie, obsługa i ogólna współpraca w organizacji wesela. . .   ew.  ktoś może polecić inną równie dużą sale w okolicy D. G.  Będzin Łazy Sosnowiec itp?

każda wskazówka będzie dla mnie cenna :)

Offline wizaż
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.07.2010
Odp: Restauracja Zamkowa - Siewierz
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Lipca 2011, 12:15 »
Nie byłam na sali,ale moje klientki miały tam wesela i opinia jest pozytywna.
Sala pomieści chyba nawet do 300 osób.  Jest scena dla zespołu.
Co do dużych sal w tych rejonach to ta jest fajna: hxxp: www. cpoalfa. euroadres. pl/index. php?id=ofirmie
Bardzo duża sala,dwupoziomowa, jedzenie b.  dobre, akustyka rewelacyjna,bo to jest przerobione po dyskotece.
warte polecenia.

Offline Corrie
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Lipca 2011, 20:29 »
Alfa faktycznie godna uwagi, niestety musielibysmy podzielić rodzine na siedzących na balkonie i na sali co nie jest dobrym rozwiązaniem niestety.

Offline Mel_Si
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Lutego 2015, 20:03 »
Odświeżam temat. 
Wypowiem się na temat Restauracji Zamkowej w Siewierzu, bo widzę, że opinii w necie jest niewiele, a warto poświęcić tej sali choć trochę uwagi. 
Byłam tam na dwóch weselach i 18-ce (i planuję tam swoje wesele), i z każdej imprezy jestem mega zadowolona! Jedzenie jest przepyszne i przede wszystkim jest go baaardzo dużo.  Jeśli chodzi o wesela - jedzenia jest tyle, że można do domu wynosić :P Nie ma nic wyliczonego na osobę.  Wszystkie świeże i smaczne.  Obsługa sprawdza się w 100%.  Na okrągło dogląda stołów, uzupełnia napoje, czyste talerze/sztućce. 
Właścicielka jest bardzo fajną kobietą, która potrafi doradzić, jakie i ile jedzenia, ma ogromne doświadczenie w organizacji wesel (prowadzi też catering).  Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad tą salą, to ja z czystym sumieniem polecam! Na duże wesele powyżej 100 osób - jest to idealna sala.  Może wystrojem nie dorównuje Finezji w Kuźnicy lub Alfie w Mierzęcicach, ale ogólnie jest bardzo przyjemna, duża, wszechstronna.  Bardzo elegancko urządzone są toalety. 

Jeszcze raz polecam Restaurację Zamkową w Siewierzu!

Offline Mel_Si
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Lutego 2015, 20:07 »
a. . .  i dodam jeszcze, że jest tam najtaniej w okolicy!
Przy cenie 160 zł / osoby menu jest ogromne.