Odświeżam temat.
Wypowiem się na temat Restauracji Zamkowej w Siewierzu, bo widzę, że opinii w necie jest niewiele, a warto poświęcić tej sali choć trochę uwagi.
Byłam tam na dwóch weselach i 18-ce (i planuję tam swoje wesele), i z każdej imprezy jestem mega zadowolona! Jedzenie jest przepyszne i przede wszystkim jest go baaardzo dużo. Jeśli chodzi o wesela - jedzenia jest tyle, że można do domu wynosić

Nie ma nic wyliczonego na osobę. Wszystkie świeże i smaczne. Obsługa sprawdza się w 100%. Na okrągło dogląda stołów, uzupełnia napoje, czyste talerze/sztućce.
Właścicielka jest bardzo fajną kobietą, która potrafi doradzić, jakie i ile jedzenia, ma ogromne doświadczenie w organizacji wesel (prowadzi też catering). Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia nad tą salą, to ja z czystym sumieniem polecam! Na duże wesele powyżej 100 osób - jest to idealna sala. Może wystrojem nie dorównuje Finezji w Kuźnicy lub Alfie w Mierzęcicach, ale ogólnie jest bardzo przyjemna, duża, wszechstronna. Bardzo elegancko urządzone są toalety.
Jeszcze raz polecam Restaurację Zamkową w Siewierzu!