Autor Wątek: Hotel,Restauracja Willa Zagórze  (Przeczytany 1640 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka.miraszewska
  • nowicjusz
  • *
Hotel,Restauracja Willa Zagórze
« dnia: 25 Kwietnia 2016, 15:50 »
Witam serdecznie.
Jestem świeżo po tym najbardziej wyczekiwanym dniu, czyli dniu ślubu i wesela więc chciałabym podzielić się z Wami swoimi wrażeniami. Wesele zorganizowaliśmy w Hotelu Willa Zagórze, w Okuniewie i to był doskonały wybór. Wszystko było tak jak chciałam, począwszy od jedzenia które było pyszne i podane bardzo gustownie, obsługa profesjonalna dbająca o każdego gościa, muzyka przy której nie można było powstrzymać się od wyruszenia na parkiet a skończywszy na efektownych dekoracjach które zrobiły na mnie ogromne wrażenie. wokół zaciszna okolica i na terenie obiektu park po którym można pospacerować i zaczerpnąć świeżego powietrza. jeżeli szukacie miejsca idealnego na zorganizowanie przyjęcia naprawdę polecam!

Offline karolina rek
  • nowicjusz
  • *
  • Ślub w: Zagórze
Hotel,Restauracja Willa Zagórze
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Czerwca 2016, 17:23 »
Ja równierz chciałabym podzielić sie swoimi wrażeniami ze swojego przyjęcia w Willi Zagórze.Przyjecie weselne odbyło się we wspaniałej atmosferze i nie mamy tu na myśli tylko gości, ale także wspaniałą i profesjonalną obsługę.Potrawy serwowane  swoim smakiem jak i wyglądem stanowią znakomity dodatek również ważny w takim dniu i na takim przyjęciu.Dekoracje sali i całe zaplecze usług ,jakie zapewnia firma Willa Zagórze sprawiają że ,jedynym trudem w tym szczególnym dniu jest opanownie swoich emocji gdyż w każdym innym przypadku dotyczącym ślubu fachowy personel służy pomaca i radą.Pozostaje życzyć sobie by życie szło równie gładko i przyjemnie jak współpraca z firmą Willa Zagórze. Polecam i bardzo dziękuje za wspaniałe przyjęcie!!!!!!!!