Autor Wątek: Centrum biznesowo-bankietowe "Ambasador" Szczecin opinie  (Przeczytany 11721 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mami
  • nowicjusz
  • *
Odp: Centrum biznesowo-bankietowe "Ambasador"
« Odpowiedź #30 dnia: 19 Marca 2015, 14:18 »
Daenerys nie jesteś zbyt wiarygodna, najpierw nie chcesz robić tam wesela,a później tam idziesz by porozmawiać o weselu na 40 osób. . . jednocześnie trzy lata przygotowując się do wesela. .  U mnie tak się złożyło, że byłam na jednym weselu w Ambasadorze, jak i również przy okazji innej uroczystości.  Mi osobiście jedzenie smakowało, obsługa była na medal, wiem,że Para Młoda również była zadowolona, pozostałe jedzenie spakowano i nikt nie musiał się martwić o pojemniki, polecono im Orkiestrę, noclegi i cała współpraca odbywała się dobrze.  Z tego co wiem menu mają różne, więc na pewno wszystkie warianty są Parom Młodym przedstawiane, zresztą to chyba oczywiste.  Sala jest piękna i większość w Szczecinie i okolicy się do niej nie umywa.  Kochane Pary Młode nie sugerujcie się wpisami na różnych portalach i chodźcie, oglądajcie sale, pytajcie o wszystko, porównujcie i wybierzcie to co Wam najbardziej odpowiada.

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Marca 2015, 21:16 »
jestem wiarygodna,bo sie narzeczony zmienil.zdarza sie,poza tym mieszkam obok,a wczesniej budynek nie byl wyremontowany i wygladal zle.sama jestes niewiarygodna!!!

Offline Daenerys

• forumowicz
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Marca 2015, 21:17 »
napisalam,ze przy malych weselach Pani wlascicielka preferuje tylko najdrozsze menu,taniego nie bierze w ogole pod uwage.wlasnie bylismy,chodzilismy,sprawdzalismy.

Offline Mami
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Marca 2015, 13:30 »
Moi znajomi w ubiegłym roku mieli wesele w Ambasadorze na niecałe 60 osób i wiem,że nie płacili za menu więcej jak około 210,czy 215 zł za osobę,a w ofercie mieli wszystko bez ograniczeń,czyli napoje,alkohol,mieli też ciasto,owoce i tort.  Moim zdaniem nie jest to duża cena, zważywszy na to ,że nic Cię już więcej nie interesuje jako Parę Młodą.  znajomi byli bardzo zadowoleni.  Każdy jednak ma prawo mieć swoje zdanie. 

Offline Daenerys

• forumowicz
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Marca 2015, 18:30 »
moja kolezanka tez robila tam wesele i tez byla zadowlona.spoko.zrobcie swoje -na obojetnie ile osob i zaplaccie po 300 zl od osoby.zobaczymy czy was bedzie stac. i nie mowie tu o zadowoleniu.300 zl od osoby to chyba dla Kulczyka.ja tam bylam z ok.2 m-ce temu sie pytac i mi podano taka cene za male wesele lub przyjecie na 30 osob.