Chętnie pozbędę się nadmiaru dóbr zalegających mi w łazience. Ich nadmiar wynika głównie z nadmiernego entuzjazmu przy kompletowaniu wyprawki dla dzidzi oraz nadmiernego entuzjazmy, gdy widziałam słowo "promocja".
1. Emolium emulsja do kąpieli od 1 dnia życia, 200ml - oczywiście nowa, nieotwierana butelka prosto z apteki - 15zł

2. Ziaja Ziajka oliwka dla dzieci i niemowląt, dwie nowiuteńkie, nieotwierane butelki 270ml - 5zł każda

3. Biovax szampon do włosów ciemnych 200ml dwie butelki. Genialny, chroni kolor, odżywia, zlikwidował mi wypadanie pociążowe włosów. każda butelka 12zł. U mnie się już nie sprawdzi, gdyż postanowiłam stać się rudzielcem;) na zdjęciu 400ml, nie znalazłam innego
http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/17422/biovax-szampon-400ml-wlosy-ciemne.jpg4. Biovax maseczka do włosów ciemnych 250ml też 12 zł

5. szampon przeciwłupieżowy Catzy Healing 200ml, 12 zł

6. Canpol smoczek uspokajający 0-6miesięcy oczywiście nowy, nieotwierany i nieużywany:) 5zł

7. dwie szczoteczki dla dzieci 6+, miękkie, colgate smiles seria Shrek - teściowa kupiła dla wnusia... tylko że wnusio jest 6miesięcy+, a nie 6lat+..... taki szczegół

5zł każda