Dobry wieczór Panny Młode
Jesteśmy z mężem w Karpaczu na wczasach, ale znalazłam chwilunię by do Was napisać.
Ślub i wesele wyszły znakomicie - naprawdę

- no moze oprócz pogody - cały dzień pięknie choć chłodno, a potem urwanie chmury hehe no ale co tam

mój mąż tłumaczy mi, że to moja babcia w niebie płacze, ze szcześcia i że są to łzy wzruszenia a nie smutku
Wesele odbyło się w Restauracji Stary Spichlerz w Nakle nad Notecią - bardzo polecamy do małych kameralnych wesel. Jedzenie pyszne, świeże, w dużych i wystarczających ilościach

. Goście chwalili i mam nadzieję, że mówili wszystko szczerze. Dość mały parkiet, ale wiecie na weselu rzadko jest że tak wszyscy na raz tańczą, więc spoko, miejsca było dosyć

Naszym dj'em był dj Karuzel - Piotr Wilak - również w Nakle nad Notecią. W necie nie ma o nim zbyt dużo opinii itp. ale my jesteśmy baaaardzo zadowoleni i baaaaardzo polecamy

muzyka różnorodna, wspaniała współpraca z Parą Młodą, udane prowadzenie całej imprezy

.
Nie wiem co byscie jeszcze chciały wiedzieć, jakby co to pytajcie
Wrzucam zdjęcie, co prawda jestem tylko ja i nasz synek Gracjanek w brzuszku i z profilu, no ale to zdjęcia z jednego aparatu może jeszcze się jakieś znajdą