Autor Wątek: czy ktoś miał już może wesele w Restauracji Jachtowej ???  (Przeczytany 2416 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kacpersia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2007 r.
Mam pytanie czy miał już ktoś lub był na weselu w Restauracji Jachtowej w Szczecinie ??????

Offline zubrojagoda
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.09.2007
czy ktoś miał już może wesele w Restauracji Jachtowej ???
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Grudnia 2006, 14:19 »
Ja co prawda nie bylam, ale znajomi mojego narzeczonego mieli jakies 4 lata temu i opowiadali, ze  ogólnie nie było źle, poza tym ze ich strasznie orżneli na kawie. To była kawa z automatu i po weselu sie okazalo, ze nie dosc ze wyszlo nieprawdopodobnie duza ilość porcji to jeszcze cena tez byla "kawiarniana". Poza tym nic wiecej nie umiem powiedziec

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Grudnia 2006, 14:43 »
kacpersia, ja tam byłam jak szukałam lokalu na wesele - jak szybko weszłąm tak wyszłam - mi się tam nie podobało;
słyszałam , ze mają piękną salę ale ....obsługa nie bardzo i jedzenie tez takie sobie - a to słyszałm od znajomej któa pojechała tam na jakąś kaffkę i deserek

Offline Justyna.H.

• nowicjusz
  • *
kacpersia a ja....
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Grudnia 2006, 15:25 »
byłam kiedyś na weselu w Jachtowej i było super(byłam na wielu weselach,ale sala w Jachtowej podobała mi się najbardziej)My również wybraliśmy Jachtową na Nasz ślub, byłam w wielu miejscach i własnie ten lokal najbardziej mi sie podobał
Justyna

Offline kacpersia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2007 r.
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Grudnia 2006, 15:31 »
wiekie dzieki dziewczyny my dzisiaj jedziemy zobaczyc jak tam jest Pozdrawiam :)  :)  :)  :)

Offline Justyna.H.

• nowicjusz
  • *
a to...
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Grudnia 2006, 15:37 »
kacpersia musicie się jak najszybciej tam wybrać....my chcieliśmy na wrzesień,ale nie było już terminów:(i zaklepaliśmy sobie na październik.Daj znać czy dostaliście termin
Justyna

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Grudnia 2006, 20:44 »
Ogólnie sala jest dosyć fajna, tylko dosyć wysoka i przez to trochę mało akustyczna, bawiłem się tam kilkakrotnie jako gość i grałem niejedną imprezę weselną, zdecydowanie polecałbym na tej sali organizowanie wesel nie mniejszych niż 50 osób.

pozdrowionka :D

Offline Justyna.H.

• nowicjusz
  • *
owszem...
« Odpowiedź #7 dnia: 15 Grudnia 2006, 10:38 »
sala jest wysoka i to właśnie jest jej atut:)oglądałam inne sale....i bawiłam się też na innych-niższych i czułam się jak na świetlicy:)ale to prawda,że wesele musi liczyć sporo ludzi....
pozdrawiam
Justyna