Autor Wątek: SUKNIA ŚLUBNA W: SZCZECIN LUB OKOLICE, roz. ok 36/160-165  (Przeczytany 2406 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piotrekibasia
  • nowicjusz
  • *
SPRZEDAM suknię ślubną  St TROPEZ, stan idealny, jedna właścicielka, ubrana na jeden ślub, profesjonalnie wyczyszczona. Nie jest to suknia przeciętna, zakupiona została niedawno i wszystkim się bardzo podobała.
Suknia jest jedno częściowa i jest przepiękna. Zmienia kolory w świetle jest biała a czasem lekki krem.

Rozmiar ok. 36 i wzrost 160-164 + obcas ok. 10cm. Dół można jeszcze przyciąć.
Dodatkowo dodam GRATIS do sukni specjalny pokrowiec, który jest szyty na wymiar i cały tren się w nim mieści.

Oraz GRATIS dodam welonik, mocowanie trenu, żeby w czasie tańców nie szorowała po parkiecie.
Dodatkowo GRATIS białe / ecru buty obcas ok. 10 cm, do ślubu bardzo dobry stan, numer 37, oraz koronę (diadem) z kwiatami i oryginalnymi kamieniami Firmy Svarowski. Plus 10 % rabatu na kwiaty ślubne i dekorowanie auta           (w Szczecinie).

Z powodu pilnego wyjazdu sprzedam tanio.
 :lol:
Komplet dowiozę do przymiarki na terenie Szczecina i okolic. Info: piotrekibasia@o2.pl
Zapraszam. Basia

Offline perpetum
  • nowicjusz
  • *
SUKNIA ŚLUBNA W: SZCZECIN LUB OKOLICE, roz. ok 36/160-165
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwietnia 2005, 10:20 »
a masz moze zdjecie.
za ile chcialabys sprzedac?

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Listopada 2006, 19:55 »
ja też poprosze o zdjęcie i cene!pro-root@o2.pl
dzięki z góry
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Listopada 2006, 20:38 »
piotrekibasia, wklej zdjęcia - tak będzie łatwiej ci sprzedać!