Autor Wątek: Dziedzic film,kto slyszal i doda opinie?  (Przeczytany 25570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Misiabella
  • nowicjusz
  • *
Odp: Dziedzic film,kto slyszal i doda opinie?
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Stycznia 2012, 13:42 »
Postanowilam sie zalogowac aby przestrzec inne pary przed Dziedzicem.  Na swoj film czekalam prawie 6 miesiecy.  Ile to lez wylalam i nerwow stracilam to nikt nie wie.  Szanowny kamerzysta belkotal i zmywal mnie za kazdym razem gdy sie dopytywalam o film (jezeli w ogole odebral telefon).  Brak profesjonalizmu i szacunku do klienta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Plyte dostalam po dlugich pieciu miesiacach (prawie szesciu) niestety moja babcia nie doczekala sie aby go obejrzec, bo zmarla kilka dni wczesniej  :'(
Gdybym na dzien dzisiejszy miala wybierac kamerzyste to NA PEWNO NIE SKORZYSTALABYM z uslug tej marnej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pan M jest lachy na kase i po prostu sie nie wyrabia.  Szkoda, bo filmy robi wzglednie przyzwoite.
Pozdrawiam.

Offline Magda Magdalena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3.09.2011
« Odpowiedź #61 dnia: 21 Marca 2012, 21:39 »
Witam  wszystkie pary poszukujace kamerzysty.  Zarejestrowalam sie tu tylko dlatego, ze znalazlam watek pana Michala Dziedzica.  Niestety tez mam ta watpliwa przyjemnosc czekania na film od pana Dziedzica.  Jego podejscie do klienta jest skandaliczne! Moje wesele odbylo sie 3. 09. 2011 dzis mamy 21. 03. 2012 a filmu do dzis nie mam!!! To jakies nieporozumiemnie!!! Kazdy potrafi policzyc jak dlugo czekam juz na film.  Absolutnie nie polecam tego faceta! No chyba ze ktos ma ochote otrzymac swoj film z wesela krotko przed pierwsza rocznica slubu! Niestety nie trafilam przed slubem na to forum (bo i nic nie szukalam), bo nawet na ,mysl mi nie przyszlo, ze mozna miec takie opoznienia.  W umowie mialam 3 miesiace, a tu juz prawie 7 minelo!!! PORAZKA!!! Ile nerwow juz mnie to kosztowalo, tylko Bog jeden wie! Interesuje mnie tylko czy te pary, ktore rowniez z takim opoznieniem otrzymaly film od dziedzica, zazadaly jakies rekompensaty albo obnizenia kosztow i jak to przebieglo? Bardzo prosze o podzielenie sie doswiadczeniem.  Ja mam niby film otrzymac w przyszlym tygodniu.  Ale p.  Michal uslyszy co swoje, tak sie nie postepuje z klientem!!!

Offline siutek3
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #62 dnia: 9 Grudnia 2012, 18:50 »
witajcie,

jak tam wygląda sprawa z tym kamerzystą??
czy coś się zmieniło??
Oglądałam filmiki na stronce i mi się podobały, jednak jak czytam te opinie, to aż mi się odechciewa. . .  kurcze, nie mam zamiaru czekać n afilm ponad pół roku i  tylko się denerwować potem. . .

Proszę o szczere opinie, jak to teraz wygląda. . .

Offline gosia_pawel_85

• forumowicz
  • 3.08.2013 Nasz Magiczny Ślub
  • data ślubu: 3.08.2013
« Odpowiedź #63 dnia: 21 Marca 2013, 00:36 »
witam. z checia sama bym sie dowiedziala jak to jest z tym dziedizcem? czy cos od tatego czasu sie pozmienialo?
czy nadal czekacie dziewczyny tyle na plytke? bardzo porsze o rady,poniewaz noom nie ukrywam pan michal zrobil na mnie duze wrazenie swoimi filmami,ale nie wiem czy oplaca sie psuc nerwy,czrkajac tyle na filmik. czekam na wasze opinie.

Offline gosia_pawel_85

• forumowicz
  • 3.08.2013 Nasz Magiczny Ślub
  • data ślubu: 3.08.2013
« Odpowiedź #64 dnia: 11 Lutego 2014, 14:45 »
No właśnie. >:(
Nasz slub odbył się 3 sieprnia 2013r  a dziś jest już 11 luty 2014!!! do dnia dzisiejszego NIE MAMY FILMU! Minęło 6 i pół miesiąca!!! Gdyby nie nasze interwencje, telefony, meile -to Pan Michał W OGÓLE nie raczył nas poinformować jak nasz filmik się ma!!! ( gdzie kontakt tymbardziej,  jest utrudniony ponieważ mieszkamy za granica). Na umowie jest napisane "przewidywany czas do 4miesiecy od daty slubu"
Jesteśmy bardzo zniesmaczeni, wkurzeni, rozczarowani podejściem do tematu. Tymbardziej, że sprawdzaliśmy opinie i wydawali się dla nas najlepsi... Zobaczymy czy ekekt końcowy okaże się trafiony?! Puki co uprzedzam wszystkie forumki przez Firmą Pana Michała -że jest osobą niekonkretną, nie odpoweidzialną i nie dba o klienta! Ustalilismy z mężem jego firmę przerosło to. A nikt przecież nie lubi się prosić, tym bardziej, że nie ukrywajmy że Pan Michał się ceni...

Offline nicia86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-09-2013
« Odpowiedź #65 dnia: 13 Lutego 2014, 12:56 »
No właśnie. >:(
Nasz slub odbył się 3 sieprnia 2013r  a dziś jest już 11 luty 2014!!! do dnia dzisiejszego NIE MAMY FILMU! Minęło 6 i pół miesiąca!!! Gdyby nie nasze interwencje, telefony, meile -to Pan Michał W OGÓLE nie raczył nas poinformować jak nasz filmik się ma!!! ( gdzie kontakt tymbardziej,  jest utrudniony ponieważ mieszkamy za granica). Na umowie jest napisane "przewidywany czas do 4miesiecy od daty slubu"
Jesteśmy bardzo zniesmaczeni, wkurzeni, rozczarowani podejściem do tematu. Tymbardziej, że sprawdzaliśmy opinie i wydawali się dla nas najlepsi... Zobaczymy czy ekekt końcowy okaże się trafiony?! Puki co uprzedzam wszystkie forumki przez Firmą Pana Michała -że jest osobą niekonkretną, nie odpoweidzialną i nie dba o klienta! Ustalilismy z mężem jego firmę przerosło to. A nikt przecież nie lubi się prosić, tym bardziej, że nie ukrywajmy że Pan Michał się ceni...

Znajomi mieli ślub w lipcu i też do dziś nie otrzymali filmu, z tego co mówili na razie widzieli jedynie wstępny teledysk ślubny do zaakceptowania.

Offline Daga.S
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2015r
« Odpowiedź #66 dnia: 13 Kwietnia 2014, 19:35 »
Widziałam filmy jego produkcji są fajne ale czas oczekiwania. . . . :(

Offline Daenerys

• forumowicz
  • data ślubu: 28.08.2015.
« Odpowiedź #67 dnia: 13 Kwietnia 2014, 22:15 »
po tylu negatywnych opiniach i czasie oczekiwania my sobie ich odpuscilismy.

Offline jowse
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18.06.2016
« Odpowiedź #68 dnia: 21 Września 2014, 15:02 »
filmy świetne.  ale za kamerowanie lustrzankami cena 6 000 zł. . .  ;/