Dziewczynki dziękuję bardzo za komplementy

Madziulku nic a nic się nie obrażę to fajny wózek i warto go mieć, przynajmniej z mojego punktu widzenia, ciężki trochę co prawda, ale niestety coś za coś. Gosiaczekk z tym wózkiem to jest tak, to jest model z kolekcji 2006 i kupiliśmy go w cenie promocyjnej, przy czym byliśmy ograniczeni kolorystycznie bo tylko na 4 kolory bebecar zrobił promocję. Dodam że wszystkie niebieskie, wybraliśmy najjaśniejszy

Generalnie chcieliśmy wózek bez fotelika bo mieliśmy odziedziczyć, ale promocja obejmowała cały komplet łącznie z fotelikiem. Normalnie to jest tak że w komplecie jest stelaż, gondola, siedzisko od spacerówki plus okrycie na nóżki. Bajery typu torby, folie i moskitiery trzeba dokupywać, a w związku z tym że bebecar się ceni to te dodatki kupie nieorginalne.Cenowo wyszło nas to o tyle lepiej, że za tyle ile zapłaciliśmy normalnie byśmy kupili tylko gondolę ze spacerówką, ale w dowolnie wybranym przez nas kolorze. A ograniczeni kolorystycznie w tej cenie mieliśmy jeszcze fotelik. A że ja akurat lubię niebieski więc sam kolor nie był sprawą najistotniejszą. Mam nadzieję że nie zagmatwałam sprawy za bardzo, dodam że ten wózek można też kupić z piankowymi kołami i jest trochę lżejszy wtedy no i mniej miejsca w bagażniku zajmuje. My na razie rozważamy zakup dodatkowych kół.