Prosimy o relacje zdjęciowe

apeluję do wszystkich Par Młodych!
Interesujcie się jaki organista gra na waszym ślubie. Kurde, jestem po drugim ślubie (w tym roku) gdzie Pani sobie puszcza muzę z keyboardu...... :O dzwonisz specjalnie wcześniej, proponujesz wysłanie nut... kobietka mówi że spoko ma...... jak to usłyszałam ,że wszystko ma zamiar puszczać z "organków" powiedziałam, nie, gram solo,
ale prosiłam jeszcze o pokazanie tylko jak wygląda Marsz Mendelssohn (wiadomo że super brzmi z organami) i wiecie co? Puściła Marsza Mendelssohna który okazał się WAGNEREM a to znacząca różnica Wagnera gra się na wejście, Mendelssohna na wyjście.
W rezultacie grałam wszystko solo (na szczęście nie miała nic przeciwko) potem młody nawet dzwonił i dziękował

co jednak się zdarza rzadko w tym chaosie weselnym, że od razu po mszy dzwoni.
ale to co organistka odwaliła na sam koniec to już szczyt- puściła playback podkład z bitem perkusyjnym (na szczęście piosenka religijna) ale brzmiało to dość dyskotekowo... na szczęście ostatnie "skrzypce" grałam ja:D więc na wyjście był Mendelssohn a nie ta muzyczna...

ale zrobiłam też badanie nt garniturów (kurde czemu cały czerwiec na to nie zwracałam tak uwagi???

)-
"niestety" młody miał garniak granatowy... ale....
(byłam na chórze) widziałam z góry 26 panów w garniakach- 7x granat, jedynie 3 czarne, z 8 czarnopodobnych

i reszta szarawe i inne kolory.
Wniosek, młody w tłumie nie wyróżniał się, bardziej wyróżniałby się w prawdziwej czerni