Autor Wątek: BYDGOSKIE PANNY MŁODE 2015 :)  (Przeczytany 286546 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Netka24
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/07/2015
Odp: BYDGOSKIE PANNY MŁODE 2015 :)
« Odpowiedź #540 dnia: 2 Grudnia 2014, 13:17 »
a gdzie taka budge wynajac mozna? i jaki to koszt?

Offline jula2212
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #541 dnia: 2 Grudnia 2014, 19:05 »
koszt budki zalezy od czasu na jaki jest wynajęty ale wychodzi ok 700 zł za bodajze 3 godz

Offline Netka24
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/07/2015
« Odpowiedź #542 dnia: 3 Grudnia 2014, 00:34 »
swietna sprawa, a gdzie w bydgoszczy mozna to wynajac? i czy z niej wszystkie zdjecia sa nasze czy jak to wyglada?

Offline Anka88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.09.2014
« Odpowiedź #543 dnia: 3 Grudnia 2014, 17:17 »
Sprzedam suknię ślubną:)
http://olx.pl/oferta/sprzedam-suknie-slubna-CID87-ID849rN.html
Pozdrawiam,
Hania
" border="0

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
« Odpowiedź #544 dnia: 9 Grudnia 2014, 12:58 »
Byłam na ślubie gdzie była taka budka i powiem ze tak średnio goście z niej korzystali, owszem ktoś tam sobie cyknął fotkę ale to były pojedyncze przypadki, w środku leżały jakieś śmieszne kapelusze i inne takie rzeczy :)

najwięcej fotek robiły sobie dzieci, mam wrażenie ze to byłą atrakcja głownie dla nich ::)

ale może zależy od towarzystwa  :) :) :) :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #545 dnia: 9 Grudnia 2014, 12:59 »
No trochę na wesele słabo taka atrakcja ;)

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #546 dnia: 9 Grudnia 2014, 13:32 »
mi się podobają księgi gości z powklejanymi śmiesznymi zdjęciami z polarojdu (nie wie jak to sie pisze :P) ale myślę, że u nas by sie to nie sprawdziło. To jest jeszcze w zasadzie mało znana atrakcja w Polsce, tymbardziej gdy tak jak u nas większość młodych to sa ludzie którzy juz są po slubie 2-7 lat i jak robili wesela to jeszcze malo kto myślał o fotobudce na weselu, albo sa to młodzi którzy nie planują w ogóle wesela lub jeszcze nie planują i nie interesują się niczym co związane z weselem, jak ja opowiadam o czymś kuzynostwu mojemu lub mojego narzeczonego to albo robią wielkie oczy albo nie sądzili, że u nas w Polsce coś takiego się robi, dla niektórych nowością są teledyski ślubne nagrywane innego dnia w plenerze albo wiejski stół to co dopiero fotobudka

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #547 dnia: 9 Grudnia 2014, 13:41 »
Fotobudka według mnie jest słabą atrakcją...Od robienia zdjęć jest fotograf :)

My na swoim weselu zatrudniliśmy iluzjonistę. Bardzo sceptycznie do tego podchodziłam, w sumie zdecydowaliśmy się chyba z tydzień przed ślubem.
Nie chcieliśmy tradycyjnych zabaw oczepinowych a jednak jakieś urozmaicenie poza tańcami się przydaje. I po weselu mogę stwierdzić, że to była najlepsza decyzja :) Goście byli zachwyceni. Najpierw było kilka sztuczek na środku sali, kilka osób wzięło udział a później jeszcze chyba przez 2 godziny iluzjonista spacerował między stolikami i zabawiał gości.

Offline kasik25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.07.2015
« Odpowiedź #548 dnia: 9 Grudnia 2014, 14:01 »
A dałabyś jakiś kontakt do Iluzjonisty, który był na waszym weselu :-)?

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #549 dnia: 9 Grudnia 2014, 14:02 »
o iluzjoniście na weselu nie slyszałam, a jaki to koszt. Ogladając teledyski i zdjęcia z wesel w internecie widziałam takie pokazy z ogniem, takie pałeczki, pileczki ogniowe którymi żonglowali i bardzo mi się to spodobało, ale nie słyszałam żeby ktoś z moich znajomych widział na wlasne oczy takie coś i nie wiem czy to by się sprawdziło, czy podobałoby się

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #550 dnia: 9 Grudnia 2014, 14:04 »
jaki to koszt w wiadomości niżej miało być ze znakiem zapytania :p :P :P
Mgielka możesz napisać ile płaciliście i tak jak kasia pisze dać namiar?

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #551 dnia: 9 Grudnia 2014, 14:18 »
Hehe żadnych pokazów ognia ani nic takiego nie było :D Przy stolikach są to głownie sztuczki karciane, a na środku jest parę fajnych sztuczek z wykorzystaniem gadżetów i gości :P ale żadnego wyciągania królika z kapelusza ani nic takiego :P

kasik, Kara macie pw :)

Ja go naprawdę polecam, koleś jest świetny :)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #552 dnia: 9 Grudnia 2014, 14:43 »
Ja tam polecam barmanów :d dr nie ma nic lepszego od pysznego drineczka :)

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #553 dnia: 9 Grudnia 2014, 15:51 »
Ja bym chętnie zrobila właśnie taki pokaz z ogniem, ale pewnie to sporo kosztuje, bo jak jest jednak osoba to nie ma takiego fajnego efektu, widziałam na youtubie filmiki gdzie były 3 osoby to jest fajnie bo się więcej dzieje. A co do oczepin to szukałam jakiś fajnych nieoklepanych zabaw i znalazłam taką paczka dla młodych i ta na bank zrobie u siebie  i test zgodności, może jeszcze wycieczke do zoo, w ciagu ostatnich 6 lat byłam na weselu i tylko raz była ta zabawa(5 lat temu) na ostatnim weselu na którym byłam była kateta ale wycieczka do zoo wydaje mi się fajniejsza i nie zmusza gości do picia. U mnie jest bedzie dużo młodych którzy własnie lubia takie zabawy, zawsze jak jest w rodzinie mojego narzeczonego jakaś domówka czy sylwester, czy też jak ja robie dla znajomych to sa kalambury pokazywane albo wymyślamy podobne zabawy do tych co były w kocham Cię Polsko. Do tego za tarasem będą bule do gry dla tych co nie lubią tańczyć i dzieci, musze jakąś jeszcze gre/atrakcje wymyślić taką alternatywę dla nietanecznych i dzieci w sumie też.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #554 dnia: 9 Grudnia 2014, 15:54 »
Kara, dzieci same się sobą zajmą ;) to się pobawią w kącie, to potańczą na parkiecie, to znó pooglądają wystrój restauracji ;)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #555 dnia: 9 Grudnia 2014, 15:58 »
Kara jeżeli myślisz o tej zabawie w zoo ( co chwile wyczytana osoba okrąża swoją drużynę i siada na swoje miejsce, kto pierwszy z mam, dzieci, słoni, ojców itp usiądzie to dana drużyna dostaje pkt) to ja jej u siebie nie chciałam, bo szansa na wywrotkę= kontuzję ogromna. sama sie kiedys na tej zabawie wywaliłam ;)

my w tej kwestii zaufaliśmy naszemu dj ( Starskiemu) i były fajne kulturalne zabawy . no i nie ciągnęło sie jak flaki z olejem ;)

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #556 dnia: 9 Grudnia 2014, 16:45 »
kurcze napisałam tu w tym watku wiadomośc kliknełam wyslij i nie pokazuje jej, wiec pisze jeszcze raz :P

skoro mowisz doksik, że same się zajmą to nie bede nic wymyślać, ja jak byłam na tych 6 weselach ostatnimi laty to nie było w zasadzie dzieci, moze jedno najwyżej, bo dzieci od jednej rodziny dopiero się pojawiły w po tych weselach, a od drugiej rodziny nie było dawno wesela, więc nie wiem jak dzieci zachowują się na weselu. Tylko bałam się bo jak są jakieś imprezy rodzinne czy chrzciny (ostatnio były 2 razy) to wszyscy poza dziećmi świata nie widzą, o ile na chrzcinach jest to zrozumiała o tyle na okragłych urodzinach jednej z cioć robionych w restauracji z tańcami nikt się chciał bawić (szczególnie Ci co maja dzieci i wszystkie ciocie itd które lubią potańczyć) i martwiłam się, że u mnie na weselu większość ludzi a w szczególności rodzice beda musieli poświecać cala uwage maluchom, w jak nadejdzie dzień mojego wesela to dziaciaki beda glównie w wieku 4-7 lat.
AlicjaEwa no ja właśnie o tej zabawie myśle, i na tym weselu co byłam wyszła ona super, dziewczyny były raczej ostrożne ale chłopacy to się ścigali ale najlepsze były pomyłki jak biegli nie Ci co mieli, do dziś jak oglądam film z tego wesela to jest ubaw po pachy. Może to też zależy od podejścia i stopnia upojenia gości, bo przecież nie chodzi o to żeby się pozabijać, nie wygrana jest najważniejsza. Dlatego ja myślę o tej zabawie raczej w okolicach 21. A jakie Ty miałaś zabawy?

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #557 dnia: 9 Grudnia 2014, 17:22 »
Ja się wywaliłam  przez swój pęd a nie %:) u nas było dla panów dmuchane balonów do przebicia na czas, podawanie piłki do muzyki , kto został z piłką odpadal,  koncert muzyczny (goście dostali rekwizyty  i udawali ze to oni śpiewają i grają ) test wiedzy muzycznej przez całe wesele - nagroda były 50 - tki.  Okazały się hitem:) do tego can can dla pań i dla panów  tez coś tam było . Tego rzucanie  krawata welonu i test zgodności. 

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #558 dnia: 9 Grudnia 2014, 17:30 »
Kara 90 mi osobiście się nie podoba zabawa w zoo. Tak jak Ala piszę, jest to niebezpieczne. Ludzie gnają na łeb na szyję i to wszyscy naraz...Kareta jest fajniejsza według mnie. My też gości mieliśmy rozrywkowych, ale zachwyceni byli tym, że było coś innego. Iluzjonista był jakoś od 21 a po północy było tylko rzucanie welonem/muchą i krótka zabawa gdzie 4 gości śpiewało nam sto lat do mikrofonu który zmieniał głos. Wszyscy się pokładali ze śmiechu  ;D

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #559 dnia: 9 Grudnia 2014, 17:54 »
AlicjaEwa ja nie miałam na mysli, że przewróciłas się przez alkohol, tylko, że ogólnie (zwłaszcza faceci) jak sobie popiją to ryzyko wywrotki wzrasta dlatego nie chce zostawiać tej zabawy do oczepin, wiadomo zabawy to tez rzeczy gustu jednym się podobaja takie innym inne, ale jak rozmawiamy z kuzynostwem mojego narzeczonego o tamtym weselu to większości podobała się ta zabawa więc myslę, że chętnych nie będzie brakować. A napisz coś więcej o tym teście muzycznym i 50tkach? Czy to taka "jaka to melodia"? I np. kto znał to wstawał od stołu czy jak?

Mgiełka mysle, że ten miktofon to musiał być hit, a jakie zespół lub dj miałaś?

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #560 dnia: 9 Grudnia 2014, 17:56 »
Kara u nas grał zespół M&M Acoustics.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #561 dnia: 9 Grudnia 2014, 17:57 »
U znajomych na weselu było tak, ze zespół zafundował kilka zabaw na sam początek, na przywitanie, wiec od początku była fajna atmosfera, nie było sztywno, ludzie się poznali i pośmiali, a potem po obiedzie od razu wyfrunęli na parkiet. Takie zabawy są fajne na początek, a oczepiny oczepinami ;)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #562 dnia: 9 Grudnia 2014, 17:58 »
Kara u nas grał zespół M&M Acoustics.

:skacza: właśńie ich mieli ci znajomi ;D

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #563 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:04 »
U nas też były takie zabawy zapoznawcze na początku :) A potem wszyscy szaleli niezmordowanie na parkiecie :)

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #564 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:07 »
Kurcze znowu pisałam pisałam i mi nie zamieściło tej wiadomości, może za długie pisze :P :P :P

Mgiełka, Doksik moja znajoma tez miala ich - rozumiem, że polecacie?
Co do zabaw na początku tez jestem za. Rok temu bylam na weselu gdzie dj robił zabawy gdy na parkiecie były pustki a ludzie się rozchodzili. Ja bym właśnie tak chciała 2 zabawy na początek i 2-3 później w trakcie na rozruszanie, a po oczepinach rzucanie welonem i mucha, zbieranie na wózek, i test zgodności.

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #565 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:10 »
Kara z czystym sumieniem ich polecam :) Są genialni! :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #566 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:11 »

ja też ;)

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #567 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:16 »
Dziewczyny a o której miałyście tort? Tuż przed lub po oczepinach czy na początku? Ja wymyśliłam, ze tort ma razem z przy kawa i ciastem jakoś niedługo po pierwszym tańcu, tak np. godzine po zakończeniu części obiadowej, i potem ciasta na bok i reszta tortu na stół kawowy. Wiem po sobie, ze po wódce nie wchodzi mi slodkie dlatego mysle, ze lepiej na początek przenieść ale u mnie w rodzinie wszyscy mówią, ze wymyslam wynalazki.

ja też ;)

Dzieki, wpisze im  6 (najwyzsza ocena w moim zestawieniu)

Offline Kara-90

• entuzjasta
« Odpowiedź #568 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:22 »
A mam jeszcze pytanie do Doksik86 dobrze kojarze, że to Ty pisałaś o Michale Czajkowskim, ze go miałaś? Możesz napisać mi cos więcej? Czy w senie są wywołane zdjęcia/fotoksiażka/album czy tylko na płycie? Jak ogólnie wrażenia?

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #569 dnia: 9 Grudnia 2014, 18:24 »
Kara co do tortu to zabij mnie, nie pamiętam :P Na pewno wieczorem :P I powiem Ci, że poszło 3/4 tortu - wszystkim bardzo smakował. My na stoliku z ciastami mieliśmy babeczki, ciasta i też inne torty. Dlatego ten główny chcieliśmy później. Jak macie ochotę dać go po obiedzie to czemu nie - grunt, żeby Wam pasowało :) A kto u Was gra?