Autor Wątek: Zespół "Podoba mnie się" z Gryfino/Szczecin  (Przeczytany 3463 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline polakotek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2015
Zespół "Podoba mnie się" z Gryfino/Szczecin
« dnia: 6 Września 2014, 22:12 »
Czy ktoś słyszał o w/w zespole? Mało informacji na temat tego zespołu, jednak właścicielka lokalu w którym będziemy miec wesele bardzo chwaliła, stwierdziła nawet, że lepiej niż Sepupulebubu grają.  Zachwyceni również byli weselnicy którzy zbierali się akurat na poprawiny, w dniu kiedy zalatwialiśmy formalności w lokalu.  Mają jedynie fanpage na Facebooku, p.  Marek z tego zespołu twierdzi, że był bardziej rozbudowany, jednak został z jakiegos powodu usunięty.  Zespół ten często gra w restauracji SZczecin.  Będę wdzięczna za wszelkie opinie.

Offline mariczka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
Odp: Zespół "Podoba mnie się" z Gryfino/Szczecin
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Września 2014, 22:48 »
Nie polecam, ten zespół kiedyś nazywał się Bel canto, zmienili nazwę, bo mieli fatalną opinię.  Poczytaj sobie zresztą opinie na ich temat, jeszcze przed zmianą nazwy: hxxp: forum. e-wesele. pl/index. php/topic,8778. 0. html
Mogą zepsuć Ci wesele, no ale decyzja należy do Ciebie. . .

Offline mariczka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Września 2014, 22:50 »
hxxp: forum. e-wesele. pl/index. php/topic,8778. 0. html

Offline polakotek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: sierpień 2015
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Września 2014, 23:48 »
Dziękuję za odpowiedź.  Minęło już jednak trochę czasu od odpowiedzi w podanym wątku.  Ktoś może wie jak jest teraz?

Offline mariczka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 7 Września 2014, 09:58 »
Zapewniam Cię, że w tym temacie nic się nie zmieniło, bawiłam się na andrzejkach i sylwestrze w 2013 r. , grał ten zespół. . .  No cóż, panowie nie zmienili swych przyzwyczajeń.  Ale decyzja należy oczywiscie do Ciebie :)