Witam Forumowiczki. . .
Chciałam się podzielić swoimi wrażeniami po kampani salonowej trwajacej ponad miesiąc. . . ceny i jakosc wykonania niektrych sukni daje wiele do myslenia. . . ja stwierdziłam, że nie zapłacę 3000zł za kreację na jedna noc. . . z czystej kalkulacji i rozsadku. . . już wolę za zaoszczedzoną kwotę wynajac dobrego fotografa. . . moja batalia skończyła się właśnie , bo w poniedziałek odebrałam moja wymarzoną suknie, którą zobaczyłam na zdjęciu w necie. . . podobną przynierzyłam w CMS i kosztowała około 3000zł a ja ją uszyłam u wspaniałej Pani krawcowej Małgorzaty za 1100zł razem z halką i bolerkiem z tiulu i koronki (to jest koszt szycia i materiału zaznaczam). Naprawdę polecam ta panią-rewelacyjnie szyje. Wykończenie bardzo ładne i staranne. . . możliwość dowolnego modyfikowania dodatków, zapięć. . . jestem bardzo zadowolona przedewszytkim z tego, że nie musiałam wydawać grubych pieniędzy na suknię, która założę na siebie raz a po drugie jest zrobiona wg moich zachcianek i wizji i jest nowiusieńka. . . oczywiście pani Małgorzata doradza i proponuje wiele rzeczy i to są naprawdę świetne rady, np. że warto szyc suknie z lekkich materiałów, żeby sie nie męczyć na weselu, żeby zapięcie było na tasiemkę, bo można dowolnie regulować w trakcie wesela jej objętość. . . a jak wiadomo jeść trzeba w tym ważnym dla nas dniu hehe. poza tym pani Małgorzata prowadzi internetowy sklep z wszelkimi dodatkami ślubnymi: buty, welony, bolerka, halki, szyje również suknie wieczorowe np. dla świadkowych. . . moje tez tam będzie szyła. . . Z Pania Małgorzatą podpisuje sie umowę o dzieło, w której dokładnie sie zaznacza parametry sukienki-matriały, wykończenie, tren, wykonczenie gorsetu. . . no poprostu pełen profesjonalizm. . . gdyby któraś z Pan była zainteresowana to polecam serdecznie mozna do mnie pisać na PV, bo uważam, że nie trzeba wydawać kosmicznych kwot w salonach slubnych i płacic dodatkowych pieniędzy za to tylko ze cos sie nazywa slubne. . . pozdrawiam serdecznie