Wlasciciwe Groszek odpowiedziala za mnie, ale chcialam jeszcze dopisac Misio50, ze milo mi, ze tak sie troszczysz o mnie

Zapis w umowie umieszczac bede, bo
po pierwsze - jak widac na przykjladzie Niuni, "pomyslowych" oszustow nie brakuje
po drugie - wole przezyc ten ewentualny stres na 2 tygodnie przed weselem, niz w jego trakcie.
Przypominam, ze oprocz zespolow w branzy dzialaja tez DJe, wiec mysle ze jakos bym sobie poradzila

(przy zalozeniu oczywiscie, ze propozycja orkiestry godzila by w moje poczucie estetyki).
Poza tym podkresle raz jeszcze, sposb w jaki rzeczony zespol obszedl sie z Niunia, to dla mnie zwykle matactwo, chamstwo i naciagnie. Nie toleruje takiego postepowania, zwlaszcza ze slub i wesele (raczej) ma sie tylko jedno w zyciu. Nalozenie sie dwoch terminow nie jest dla mnie wypadkiem losowym

. Profesjonalny zespol nie pozwoliby sobie na taki blad. Reprezentowanie pewnego poziomu muzycznego to nie wszystko

Zenada.
czy moderatorzy byliby uprzejmi potwierdzic czy podejrzenia Anusi-szczecin sa sluszne? Oczywiscie pytam o IP