Autor Wątek: Biały Dom Rogoźnik OPINIEE  (Przeczytany 9576 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline szerry
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2013
Biały Dom Rogoźnik OPINIEE
« dnia: 19 Stycznia 2013, 11:01 »
Czy miał ktoś z was wesele lub inną imprezę w Białym domu? Nigdzie nie mogę nic znaleźć, może tu ktoś się wypowie.  Proszę o opinie.
Najlepiej jakby to były opinie sprzed 2 lat najdalej, bo wiem że zmieniał się właściciel i był remont.

Offline in somnia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08 2012
Odp: Biały Dom Rogoźnik OPINIEE
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Stycznia 2013, 01:18 »
Nie chcę Cię martwic ale byłam tam jesienią na ośrodku w tych domkach obok.

Całośc przedstawia sie jak obraz nędzy i rozpaczy. Chcieliśmy tam zjeść obiad ale wszystko zamknięte na głucho, tylko jakiś cieć z psem czasem łaził. Nie była w środku , ale wydawało nam się , ze to w ogóle nie funkcjonuje... w każdym razie uważaj i spisz dobrze umowę!
Mężczyzna,
który nie spędza czasu z rodziną, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną!

Offline szerry
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Stycznia 2013, 14:01 »
No właśnie narzeczony powiedział to samo. . . ale nie chodzi mi o relacje z wyglądu miejsca, tylko o relacje z wesela.
Gdy narzeczony tam był przyszła ta Pani organizująca wesela i powiedziała że będzie dalszy remont.  Domki niestety pozostawiają wiele do życzenia, ale po obejrzeniu sali, zdjęć z wesel (dekoracje) i menu zdecydowaliśmy się.  Osobiście tam nie byłam, ale narzeczony zachwycony podejściem Pani i miejscem (ogród, zdjęcia. . . )
Doszliśmy do wniosku że klimat tworzą goście.  Nie chcemy mieć sztywnego wesela "och ach w pałacu".
Cieszę się że ta Pani ma bardzo "czułe" podejście do klienta, mam nadzieje że się to przełoży podczas wesela :)
Jednak jeśli ktoś tam organizował wesele, to proszę o wypowiedź, ja napewno zdam relacje po swoim.
Z góry dzięki.

Offline in somnia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08 2012
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Stycznia 2013, 14:59 »
szerry, skoro podjęliście decyzję pamiętak tylko o spisaniu wszystkich ważnych dla Was punktów.

Wiesz , często kierujemy się sercem a ludzie to wykorzystują i nas naciągają licząc na to , że w tym dniu jesteśmy zbyt zakręceni , żeby zauważyć oszustwo...a poza tym już zapłacone to ciężko wywalczyć cokolwiek.

Weźcie z sobą kogoś kto jest konkretny i nie da się złapać na czułe słówka :-)

Już ja się tutaj naczytałam to jestem mądrzejsza . U nas się nic nie wydarzyło i Sala pokazała klasę, ale co ja się nadenerwowałam przd weslem...ehhh  >:(

Trzymam kciuki, będzie dobrze bo jak napisałaś imprezę tworzą ludzie no i dobrze spisana umowa :-) buziolki :-*
Mężczyzna,
który nie spędza czasu z rodziną, nigdy nie będzie prawdziwym mężczyzną!

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Lutego 2013, 09:03 »
byłam tam na imprezie z pracy i średnio mi się podobało;/ jedzenie też do rewelacyjnych nie należało!

Offline szerry
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 1 Lutego 2013, 16:54 »
Mam nadzieje że goście i umowa wystarczy, choć nerwy nieuniknione na 100 %!
Pozdrawiam :)

Offline Anetka_91dg
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Lipca 2013, 12:10 »
Witam serdecznie,
chciałam ponowić prośbę o opinie dotyczącą tej sali.  Czy ktoś z Was bawił się tam ostatnio na weselu? Razem z narzeczonym bierzemy pod uwagę tę salę, ale nigdzie nie potrafimy znaleźć opinii na jej temat. 
Pozdrawiam :)

Offline gwiaazda25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
Biały Dom Rogoźnik OPINIEE
« Odpowiedź #7 dnia: 2 Września 2013, 15:44 »
Witaj, ja miałam wesele w czerwcu 2013 organizowane właśnie w Białym Domku.  Jesteśmy bardzo zadowoleni, obsługa miła (kelnerzy),  jedzenia mnóstwo, wystrój sali wszystko na plus.  Pani Ola we wszystkim doradzi.  Obawy były bo fakt dzierżawcy tej sali się zmieniali.  Obawy minęły z chwilą gdy dowiedziałam się od swojej znajomej (właścicielka salonu ślubnego) że współpracują ze sobą.  Wesele wypadło super.   Co do kampingów fakt nie polecam, chyba że te trójkątne na samej górze :) pozdrawiam

Offline szerry
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Września 2013, 15:29 »
My też już po. . .
Było tak super, że już planujemy wyprawić tam naszą rocznicę.  goście bardzo zadowoleni, obsługa przemiła, jedzenie pyszne.  Bawiliśmy się dwa dni do białego rana i trzeci do południa, nikt nas nie wyganiał, a kelnerzy nadal z uśmiechem na twarzy!
Pani Ola i Pan Marcin sa genialni w załatwianiu każdej sprawy. . . będę tam z miłą chęcią wracać, chociazby żeby się przejść po tym terenie. 
Co do domków, to juz są w lepszym stanie niż w czerwcu (bo bylismy zobaczyć), ale nigdy to nie będzie hotel pięciogwiazdkowy.  Nasi goście jednak sami stwierdzili że po weselu na to nikt nie patrzy, bo trzeba się bawić, a nie siedzieć na kanapie.  Właściciel skośnych domków trochę ciężki w porozumiewaniu się. . . zwłaszcza wieczorem, ale na szczęście na strazy stali najemncy Białego Domu (p.  Ola i p.  Marcin).
Szczerze polecam!

Offline natak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Października 2013, 23:52 »
Witam wszystkich, czytałam ten watek przed swoim własnym weselem gdy szukałam opini o białym domu i postanowiłam podzielic sie wrazeniami kiedy juz jestem po.  Potwierdzam poprzednie 2 opinie, dla wyjasnienia dodam ze wczesniejsze watki sa nie aktualne bo P.  Ola pracuje w tym miejscu od poczatku 2013.
Salę znałam juz wcześniej bywałam tam na innych rodzinnych imprezach.  Teraz jest odnowiona, odmalowana, dekoracje sa poprostu wymarzone, mozecie wybrac sobie kolor, kwiaty, no poprostu suoer! Jedzenie przepyszne i duzo! Obsługa profesjonalna, wszyscy uprzejmi, mili, chętnie pomagaja w kazdej sytuacji.  Jeżeli szukacie prawdziwego domu weselnego z przepieknymi dekoracjami slubnymi, przepysznym jedzeniem to polecam to miejsce.  Na prawdę fachowe podejcie! No i okolica, park, jezioro, plaża. . . 

Offline xlenax
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Września 2014, 21:11 »
Hej :)
odświeżam wątek:) Szukam opinii dotyczącej tej sali weselnej.  Z tego co się orientuje sporo terminów wesel się zajmuje w tej sali. 
Bierzemy pod uwagę z narzeczonym wyprawienia tam naszego wesela.   Byliśmy na oględzinach sali i dekoracje robiły wrażenie.  Sama sala łądna, jasna, spora.  No i dobra baza noclegowa.  Pani Ola też bardzo przyjemna w rozmowie i do dogadania:)
Ale interesują mnie opinie osób które były na weselu/ urządzały tam wesele, już za czasów Pani Oli. 
Będę wdzięczna za opinie/pomoc :D

Offline JJ1984
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2015
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Sierpnia 2015, 13:17 »
Nasze wesele odbyło się w Białym Domu w Rogoźniku w sierpniu 2015r.  Polecamy wszystkim którzy chcą zorganizować wesele w przytulnym miejscu.  Przyjemna okolica: park, jeziorko-można od razu zorganizować sesję zdjęciową.  Sala pięknie przystrojona.  Jedzenie bardzo dobre i dużo- kelnerzy zawsze uśmiechnięci ciągle je donosili na stół.  Pani Ola jak i jej mąż bardzo sympatyczni, bez problemu można było wszystko z nimi załatwić.  Jesteśmy bardzo zadowoleni jak i nasi goście.