Autor Wątek: Chcę być piękna...  (Przeczytany 13058 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #30 dnia: 7 Kwietnia 2006, 10:03 »
Artykuł dobry. Sama prawda.. A pani Renatka.. no cóż - widać było, że jest to osoba niewykształcona, która pewnie popija. Taki typ człowieka. A że znowu pali? :) Na papierosy tacy ludzie zawsze mają kasę.. A ta Małgosia o której piszą, że rozeszła się z mężem to była ta z pierwszego odcinka, zmienili ją tak, że dziecko zupełnie ją nie poznało. A ponoć ta dziewuszka była wyczekane i wymarzona. A co do tego, że ojciec sobie nie poradził z opieką przez 6 tygodni non-stop. Skoro wcześniej go nie dopuszczała to jak miał sobie poradzić?
Właściwie to co widzimy na ekranie to jest pewnie 1/100 prawdy.

Offline Żabcia

• bywalec
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #31 dnia: 7 Kwietnia 2006, 10:47 »
Jeszcze nie miałam okazji oglądać wersji polskiej. Oglądałam natomiast wersję holenderską i amerykańską. Moim zdaniem te programy grają na uczuciach powodując ogólną psychozę. Oczywiście te kobiety poddają się zabiegą upiększającym, ale wcześniej podpisują oświadczenia, że nie będą rościły żadnych pretensji. Swoją drogą ciekawa sytuacja. Można zostać oszpeconą przez lekarza -konowała, który może traktować taką kobietę jak królika doświadczalnego, można w czasie operacji zejść z tego świata i nikt nie poniesie z tego tytułu żadnych konsekwencji - twoje ryzyko, w końcu chcesz być piękną, chcesz być łabędziem. Masz ładnie wyglądać w telewizji, a co się stanie jak już zgasną reflektory i zaczną się komplikacje? Jeżeli np. wkładki silikonowe zostaną odrzucone przez organizm, albo zęby zaczną się sypać?? Np. w jednym z odcinków amerykańskich była taka sytuacja, że musieli dziewczynę reanimować bo zaczęła już na dobre odpływać, drugiej organizm odrzucił silikon.Ciekawa jestem czy nasza telewizja ponosi koszty leczenia w razie powikłań? Osobiście bardzo w to wątpię. I sprawdza się stare powiedzenie - chcesz być piękną to cierp. Tylko za jaką cenę ma być to cierpienie?

Offline Misia

• zapaleniec
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #32 dnia: 7 Kwietnia 2006, 13:50 »
takie głupie pytanko...kiedy  i na jakim kanale jest ten program:)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Kwietnia 2006, 14:05 »
W czwartki na POLSACIE o godz. 20:15. :D

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Misia

• zapaleniec
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #34 dnia: 7 Kwietnia 2006, 14:13 »
senkju:)

to sobie poglądam co tam polką dolega:)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #35 dnia: 10 Kwietnia 2006, 14:21 »
Kurczę ani razu nie oglądałam, ja wogóle mało tv oglądam ale teraz to chyba się skuszę co to za twór

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Chcę być piękna...
« Odpowiedź #36 dnia: 28 Października 2006, 00:24 »
teraz to juz chyba nie leci ten program  :roll:
Czy już wszytskie polki są sliczne? :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline kamilla1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2013
Odp: Chcę być piękna...
« Odpowiedź #37 dnia: 26 Lutego 2013, 10:29 »
Ja poleciłabym wybranie się do hotelu spa.  Można tam się zrelaksować i odświeżyć swój wygląd.  Osobiście polecam hotel Primavera Spa w Jastrzębiej Górze.  Nie trzeba startować w programach by być piękną :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #38 dnia: 26 Lutego 2013, 10:32 »
Racja, poza tym każda okazja jest dobra i w tym roku jadę z koleżankami, z okazji Dnia Kobiet, na weekend do SPA  :P
Jak wrócę, to mnie nie poznacie  8) se se se

Offline mal.jesionowska
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 3 Grudnia 2013, 13:27 »
Ten program tak jak większość które są nadawane w tv są o du. .  rozbić xd , byle tylko mieć więcej kasy ale czy to jest wszystko jakieś pożyteczne dla zwykłych ludzi to na 100% nie !
Odwiedź mój profil  Google+
hxxp: odchudzaniekrakow. eu/