Po 22 to ja zazwyczaj idę spać

Dobra, popatrzcie co mam, może na coś się ktoś skusi

1. Torebka Orsay, ze dwa razy z nią wyszłam i jakoś nigdy po nią nie sięgam, 35zł

2. Torebka Tchibo, wyszłam raz, 25zł

3. Koszula niebieska z wstawkami a'la burberry, trochę dłuższa, bardzo fajna, kilka razy ubrana, rozm. 38, 10zł

4. Sukienka-tunika (dość krótka), wg mnie 36/38, luźniejsza na dole, a'la tulipan, 25zł

5. Sukienka SOLAR, rozm. 38, z kieszeniami, grubsza, raz ubrana, 50zł, model luźny

6. Ruda sukienka ze skórzanymi wstawkami i dżetami na ramionach, rozm. z metki M/L, wg mnie 36/38, krótka, 25zł

7. Czarna koszula body z krótkim rękawem, nie noszona bez metki, rozm L, na mnie za duża, 15zł.

8. Brązowa kamizelka z kożuszkiem, a'la zamsz, rozm M, 25zł

9. A'la skórzana jasna kurteczka, rozm. L, bardzo ją lubiłam ale nie chodzę bo mam inne. 20zł

10. Ramoneska z "misiem", rozm. 38, ciepła ale krótka. 50zł, ze dwa razy ubrana

11. Kamizelki na koszulę po 5zł, biała nigdy nie noszona (rozm. z metki L ale wg mnie S/M), czarna S/M.

12. Sukienka cekinowa HM, rozm 38 ale wg mnie 36/38 i jest bardzo krótka, dla mnie to tunika, śliczna ale nigdy nie ubrałam. 35zł

13. Koszule Tally Weijl, rozm. 38, kilka razy ubrane, po 10zł

14. Sukienka z paskiem, kolor ładny róż, rozm. 38, raz ubrana, 30zł

15. Krótka sukienka kolor khaki z dżetami, rozm. M, ze 3x ubrana, 25zł

16. Krótka brązowa sukienka ze złotymi zamkami, ze 2x ubrana, 25zł
przód

tył

17. Granatowa sukienka np. na wesele czy Sylwestra, bardzo ładnie się prezentuje, rozm. 38, 25zł

18. Czerwone spodnie-legginsy z cyrkoniami, rozm. 38, 2x ubrane,30zł

19. Sukienka-tunika HM, rozm. 36, nigdy nie ubrana, najlepiej nosić ją chyba z paskiem w talii, 25zł

20. Krótka grafitowa sukienka ASOS, rozm. 38 ale bardziej 36/38, rękawy ma trochę przezroczyste, very sexy

35zł

21. Czarna sukienka Tally Weijl, rozm. M, nigdy nie ubrana, fajna, klasyczna, dobra do pracy np., lub na koszulę, 30zł

22. Biała sukienka, luźna, koronkowa z haftami, super do ramoneski, krótka, rozm. z metki L/XL ale to raczej M. 20zł

Do kosztów doliczamy oczywiście przesyłkę