Nie mam za bardzo nic ciekawego. Szkoda, że nie wiedziałam, że tak fajnie się z Wami interesy robi, bo zwykle oddawałam ciuchy na wieś to siostry naszego pracownika. Ostatnio kilka worów poszło... No ale trudno. Coś tam wygrzebałam to wklejam

1. Futrzana kamizelka, rozm. uni, bardzo fajna choć jakoś nigdy jej nie ubrałam

Cena 35zł.

2. Cienki sweterek beżowy, z przodu a'la skórka, rozm. też chyba uni, na mnie dobry. Ja wolę dłuższe rzeczy, on jest taki stardardowy. Z metką. Cena 20zł.

3. Białe spodnie Celyn B, nowe, rozm. 28 - moja dupka ledwo się w nie mieści

Super wyglądają do szpilek. Materiał podobny do dżinsu, nie są cienkie. Nogawki proste. Cena 30zł.

4. Złota kurteczka, krótka taka do talii, może ciut dłuższa. Raz ubrana, rozm. z metki L, ale wg mnie jest mniejsza, raczej M. Cena 20zł.

5. Sweterek 2w1. Ze dwa razy ubrany. Rozm chyba uni. Na wierzchu luźny krótki sweterek, pod spodem sweterkowa bokserka w cętki. Cena 15zł.

6. Czarna ramoneska ze złotymi zamkami, kilka razy ubrana, rozm. M. Bardzo fajna ale ja mam inną i w tej nie chodzę. Cena 30zł.

7. Cienkie kozaczki z frędzlami, nigdy nie noszone. Dostałam w prezencie i jakoś nigdy nie ubrałam. Rozm. niby 38 ale wg mnie ciut większe bo i na mnie dobre i na moją siostrę która ma ciut mniejszą stopę. Cena 20zł.

8. Kozaki z frędzlami HM, jesenne. Używane ale w stanie dobrym. Nie są na pewno znoszone, bo chodziłam w nich kilka razy. Rozm. niby 40, wg mnie 39.

9. Zimowa, dłuższa kurtka, złote zamki. Używana. Rozm. wg mnie max 38 (na metce niby XXL

). Kupiona za 180zł a ja sprzedam za 20zł bo trzeba wymienić chyba zamek bo się zacina i rozchodzi. W środku lewego rękawa porwany materiał. Ale ogólnie kurtka bardzo fajna, taka dłuższa ciut, ciepła.