Autor Wątek: 16.06.2007..na zawsze razem..  (Przeczytany 91071 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
16.06.2007..na zawsze razem..
« Odpowiedź #360 dnia: 29 Listopada 2006, 22:56 »
No własnie!!!!! Zgadzam sie z Vall!

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
« Odpowiedź #361 dnia: 29 Listopada 2006, 23:21 »
Dijey: na pewno zajrze i do Twojego odliczanka :wink: Tylko troszke czasu mi potrzeba zeby przez te posty wszystkie przebrnac :wink:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #362 dnia: 29 Listopada 2006, 23:31 »
Ja Ci nawet codziennie bajeczke na dobranoc moge opowiadac, tylko sie juz nie smuc   :cancan:  
Teraz masz czas dla siebie: codzienie maseczka, fitnesik, rowerek, pływanie
i koleżanki z forum  :mrgreen:
Relaksuj sie, rób na bóstwo, jak wój Misiek przyjedzie to   :mdleje:  z wrażenia, jaka ma piękną, uśmiechnięta narzeczoną  :shock:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #363 dnia: 29 Listopada 2006, 23:41 »
Na relaksik za bardzo czasu nie ma niestety. Ewentualnie wieczorami relax na forum :wink: A tak to caly dzien mnie w domu nie ma, babcia trzeba sie opiekowac, rodzicom pomoc, 2 koty wymiziac :D Ale przynajmniej czas szybko leci.
Dzis spojrzalam na swoj licznik i nawet nie wiem kiedy mi ten czas minal. Zostalo 6 miesiecy i 17 dni do slubu. A jeszcze niedawno bylo duzo wiecej czasu. Teraz bede z niecierpliwoscia czekac na przyjazd Przemka. Pojdziemy odebrac obraczki od jubilera. Beda gotowe juz w piatek, ale Mis prosil, zebym poczekala bo chce isc ze mna. Wiec poczekam, chociaz ciekawosc mnie pcha w strone tych obraczek :roll:  :mrgreen:
Kllusia: zajrze do Twojego odliczanka to od razu mi sie humorek poprawi :mrgreen:

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
« Odpowiedź #364 dnia: 29 Listopada 2006, 23:51 »
Wiem, wiem, całe życie za malpę robie i we wszystkich - przynajmniej w domu - wywołuje skrajne emocje: od rozchichotania po rozchisteryzowanie    :skacza:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #365 dnia: 30 Listopada 2006, 00:00 »
Cytat: "Kllusia"
Wiem, wiem, całe życie za malpę robie i we wszystkich - przynajmniej w domu - wywołuje skrajne emocje: od rozchichotania po rozchisteryzowanie Skaczą

Ja tam mam Cie za rowna babke a nie @  :wink: W wielu przypadkach przypominasz mi moja mame :mrgreen:
Ze mnie za to wredna malpa :roll: Zapomnialam wspomniec o mojej pocieszycielce numer jeden: KLARUNI :serce: Wlasnie lezy mi na kolanach i slodko mruczy. Ona zawsze czuje jak mam gorszy humor. Dzis jak plakalam siedziala obok mojego fotela na taborecie i tylko patrzyla. Teraz dopoki Przemek nie przyjedzie na pewno nie bedzie mnie odstepowac na krok. Nawet mama sie juz cieszyla, ze w koncu beda mogli sie wyspac bo kota pojdzie spac ze mna :mrgreen:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
« Odpowiedź #366 dnia: 30 Listopada 2006, 08:57 »
Cytat: "Vall"
Cytat: "carlunia"
I znowu jestem tu sama

Nie sama - my jestesmy :mrgreen:  :serce:

Właśnie!

A na wirtualnego can cana to ja się piszę ;-)

Głowa do góry Carli.

My też rozstawaliśmy się wiele razy. I za każdym z tym "razów" płakałam jak dziecko.

Powiem CI tylko tyle, że to jest do przeżycia i czas spędzany osobno można wykorzystać.
Pozałatwiać zaległe, wazne sprawy, spotkać się z dawno nie widzianymi znajomymi.
Pointegrować się z rodziną.
Poczytać dobre książki, pooglądać dobre filmy, wypić dobre wino.
I wisieć, wisieć na telefonie i gadzie :-)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #367 dnia: 30 Listopada 2006, 11:14 »
carlunia, nie smuć się, dobrze, że masz cas wypełniony bo szybciej leci  :wink: a z każdym dniem i godziną krócej do powrotu Narzeczonego  :mrgreen: , więc głowa do góry :!:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
« Odpowiedź #368 dnia: 30 Listopada 2006, 18:58 »
Carlunia dasz rade!!!Ja niestety wiem co to znacza rozstania,tez zawsze wtedy rycze,moze to glopie ale nawet jak wiem ze za 2 tyg sie zobaczymy to przy jego odejzdzie mi lezki leca:(Ale takie jest zycie.A dziewczyny maja racej teraz masz czas zeby sie robic na buztwo no i pomyl jakie bedzie mile powitanie po takiej rozlace;)
Wspolny wieczor moze kolacja przy swiecach a o nocy to juz nie wspomne:)

:serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:
KUCHASIA ODLICZA

Jeszcze tylko 150 dni !!! Zaczynamy odliczanie 21.04.2007
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4933
 :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #369 dnia: 30 Listopada 2006, 19:11 »
Dzis zdarzylismy juz z 5 razy ze soba rozmawiac :mrgreen: Codziennie jestem wdzieczna losowi za darmowy numer do mojego Kochanie :mrgreen: Przyjedzie kolo 16 grudnia i zostanie do moich urodzin co mnie niezmiernie cieszy bo to chyba najlepszy prezent na ten dzien. Miec przy sobie swojego ukochanego mezczyzne :wink:
Cytat: "met"
My też rozstawaliśmy się wiele razy. I za każdym z tym "razów" płakałam jak dziecko.

Ja tak mialam za kazdym razem jak jeszcze mieszkalismy osobno. Albo czekalam na jego przyjazd albo rozpaczalam po P. wyjezdzie. Zegnajac sie wczoraj caly czas mialam to przed oczami. Tyle, ze teraz jest inaczej bo jeszcze troszke i bedziemy mieszkac oboje w Olsztynie. Nie moge sie tego doczekac :roll:
Moja kota nadal dzielnie mi towarzyszy w nadrabianiu zaleglosci na forum. Ciagle mi kolana grzeje :mrgreen:  :serce:

Offline Ewelina_Michał

• Chuck Norris
  • data ślubu: czerwiec 2007
« Odpowiedź #370 dnia: 30 Listopada 2006, 19:17 »
Carlunia - WITAJ!

co prawda po pierwsze prosze o rozgrzeszenie bo dopiero trafiłam do odliczania. :) życze ci powodzenia i pomyślnego załatwienia wszystkich spraw!!

ja myślałam że u mnie to jeszcze za wczesnie do odliczania ale widze że to nie musi być standardowe 100 dni. ja sie jeszcze nieco wstrzymam i jak zacznie sie u mnie wiecej dziać to obiecuje założyć swój watek :)

a tymczasem pozdrawiam wszystkie przyszłe i już obecne panny młode :) :serce:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #371 dnia: 30 Listopada 2006, 19:40 »
Ewelina: witam serdecznie w odliczanku :wink: Lepiej pozno niz wcale i zapraszam ponownie :mrgreen: Ja chyba bym nie wytrzymala do 100 dni przed slubem tym bardziej ze juz teraz duzo mamy zalatwione. Cos w stylu internetowego przedslubnego pamietnika :mrgreen:

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #372 dnia: 30 Listopada 2006, 19:43 »
co mnie niezmiernie cieszy bo to chyba najlepszy prezent na ten dzien. Miec przy sobie swojego ukochanego mezczyzne  

To prawda nie mozna miec piekniejszego prezentu jak swoja ukochana osobe przy boku!!!

KUCHASIA ODLICZA

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #373 dnia: 30 Listopada 2006, 19:46 »
Cytat: "kuchasia"
carlunia napisał/a:   
co mnie niezmiernie cieszy bo to chyba najlepszy prezent na ten dzien. Miec przy sobie swojego ukochanego mezczyzne

To prawda nie mozna miec piekniejszego prezentu jak swoja ukochana osobe przy boku!!!

W tamtym roku nie udalo nam sie byc razem na moje urodziny. Na  urodziny P. juz bylismy razem. I na moje tez bedziemy :mrgreen: Moj ukochany prezencik :mrgreen:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #374 dnia: 2 Grudnia 2006, 00:30 »
A dzis juz nie jest tak kolorowo. Ja mam swoje obowiązki, on ma swoje. Kazde zyje swoim zyciem i pierwsze chmury na horyzoncie :roll: Lapie mnie mega dol. Nie dosc, ze on jest daleko to jeszcze mi tu wszystko na glowie zostalo. Na dzien dzisiejszy mam dosc i moze pora isc spac, zeby rano obudzic sie w lepszym humorze :(

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #375 dnia: 2 Grudnia 2006, 15:53 »
Lapie mnie mega dol.

Carlunia no coś ty - jaki doł...  :idea:  :!:

A precz z takimi myslami, głowa do góry..... i jak sama pisalas idz sie zagrzac na solare, saune albo cos..napenwo sie porpawi  :mrgreen:

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #376 dnia: 2 Grudnia 2006, 20:19 »
Carlunia na tym forum, nie mozna sie smucic i lapac dolkow...Pomysl sobie o slubie i bedzie Ci lepiej!!!Pozdrowionka dla Ciebie:)

KUCHASIA ODLICZA

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #377 dnia: 2 Grudnia 2006, 22:51 »
Wyzylam sie dzis i wysprzatalam cale mieszkanie. Latalam caly dzien jak opetana az padlam  
o 17tej.Nic mi tak dobrze nie robi jak porzadne sprzatanie. Najlepszy relaks :mrgreen:  
Juz wczoraj pogadalismy z P. ze 2 godziny i jest dobrze :mrgreen: Czasami trzeba sie poklocic zeby oczyscic atmosfere :wink: Moze po prostu mialam wczoraj za duzego stresa. Dzis od rana to samo. Musze sie z tym oswoic i bedzie dobrze. A troche stresu sie przyda. Jak jest stres to nie jem a co za tym idzie- chudne :wink:
Na domiar zlego moja mama miala wczoraj wizyte u dentysty z bolacym zebem. Najlepsze jest to, ze nikt nie chcial jej przyjac bo w piatki polowa dentystow u nas nie pracuje. I nie wazne ze boli :roll: W koncu znalazla jednego. Pojechala, dali jej znieczulenie i zrobila sie purpurowa. Ma od dawna probelmy z cisnieniem. Odeslali ja do domu i dopiero dzis rano pojechala. Wrocila zapuchnieta i padla. Moja biedna mamusia. Wieczorem doszla do siebie to sobie poogladalysmy film na kompiku. Poszla spac. Teraz to ja sie czuje jak mama :wink: Dwa domy na glowie. Nasz rodzinny i dom babci :wink:

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #378 dnia: 3 Grudnia 2006, 08:56 »
Na mnie też Carl sprzątanie działa kojąco.
Mimo, że go nie lubię ;-)

A wczoraj również zafundowałam sobie porządną jego dawkę.
Mycie okien jest najlepsze na stres ;-) Chociaż.. Jak ktoś wysoko mieszka..

No, a przy okazji mam sporo ruchu teraz przy moim M. :D który leży w łóżku i nogą nie kiwnie ;-)

Aaa. Pogłaszcz ode mnie swoją kotę! :D

Offline Gemini
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
« Odpowiedź #379 dnia: 3 Grudnia 2006, 09:20 »
Carlunia :przytul:

Dasz radę, rozstania nie są niczym przyjemnym, ale jak później przyjemnie się witac :wink:

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #380 dnia: 3 Grudnia 2006, 10:48 »
Czasami trzeba sie poklocic zeby oczyscic atmosfere

oj tak  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Di

• Chuck Norris
  • Nat :)
« Odpowiedź #381 dnia: 3 Grudnia 2006, 12:33 »
Carlunia, co to za smutki znowu!!!!! Uszy do gory i poprosze o troche usmiechu i optymizmu!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #382 dnia: 3 Grudnia 2006, 14:22 »
hm moze trafiam w nieodpowiedni moment - jakis spadek nastroju czy cus.. ale imienniczka melduje sie w odliczanku :D Przyznam sie ze wszystkich postow nie przeczytalam jeszcze ale jedno moge na pewno napisac: tworzycie przepiekna pare i wygladasz sliiicznie w tej sukience :) masz juz pomysl na fryzurke? bukiet z tego co sie moge domyslac z jakichs kwiatkow ciemnoczerwonych czytaj bordo :)

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #383 dnia: 3 Grudnia 2006, 15:31 »
Cytat: "met"
Aaa. Pogłaszcz ode mnie swoją kotę! Very Happy

Kota wyglaskana za wsze czasy :mrgreen: Chodzi i mnie zaczepia ciagle. I przynosi mi swoje zabawki zeby sie z nia bawic :wink:
Humorek juz lepszy zdecydowanie, chociaz nie lubie niedziel bez Przemka.
Met: okien akurat nie lubie myc, ale sprzatac w domu baaardzo. Moze ja jakas nienormalna jestem, ale naprawde lubie :D no i efekty tego sprzatania jeszcze bardziej :mrgreen:
Rajdowka: witam imienniczke w odliczanku :wink: W sukni jestem zakochana po prostu i nie moge sie doczekac jak znowu bede ja miala na sobie :mrgreen: Zdjecie fryzurki gdzies juz tam wklejalam w odliczanku. Na pewno bedzie kok bo w czerwcu goraco a wlosow mam duzo i sa grube wiec zeby mi nie bylo za goraco to wlosy beda spiete :wink: I do tego diadem i welon :D Odnosnie wiazanki: jescze o tym nie myslalam. Nawet nie bylam jescze w kwiaciarniach zobaczyc co proponuja. Jeszcze mamy na to czas. Na pewno bedzie "lejaca", chcialabym zeby byl w niej bluszcz, akcent bordo musi byc bo taki mamy kolor przewodni wesela. Moze cos ze storczykami lub rozami :wink:

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #384 dnia: 3 Grudnia 2006, 15:33 »
Jescze raz moja fryzurka specjalnie dla Rajdowki :wink: Moze bedzie lekko zmodyfikowana przez fryzjerke:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #385 dnia: 3 Grudnia 2006, 16:19 »
faktycznie, diadem bedzie pasowal idealnie do tej sukienki.. calosc wyobrazam sobie po prostu jak ksiezniczke :) a jaki masz pomysl na podpiecie welonu? mysle tez ze taki "lejacy" bukiet rzeczywiscie bedzie prezentowal sie pieknie.. :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #386 dnia: 3 Grudnia 2006, 17:43 »
CARLA ale Ty dzielna jestes!!!!!!!!dom babci wasz dom!!fryz super!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline carlunia

• maniak
« Odpowiedź #387 dnia: 3 Grudnia 2006, 20:16 »
Cytat: "rajdowka"
faktycznie, diadem bedzie pasowal idealnie do tej sukienki.. calosc wyobrazam sobie po prostu jak ksiezniczke Smile a jaki masz pomysl na podpiecie welonu? mysle tez ze taki "lejacy" bukiet rzeczywiscie bedzie prezentowal sie pieknie..

Welon ma byc podpiety od dolu, dlatego byc moze ta fryzurka w rzeczywistosci bedzie troszke inaczej wygladac :wink:
Cytat: "tete"
CARLA ale Ty dzielna jestes!!!!!!!!dom babci wasz dom!!fryz super!

Staram sie jak moge, ale na pewno latwiej by mi bylo gdyby P. byl tu ze mna :|
Niedawno wrocilam od babci. Zjem cos, pogadam z Misiem i spac. Rano pomoc rodzicom w pracy, pozniej do babci i popoludnie wolne to zajrze do Was dziewczynki :mrgreen:

Offline kuchasia

• Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 3 Grudnia 2006, 20:54 »
carlunia wiesz teraz Twoje zycie mi przypomina moje:)Z dala od ukochanego,pelno obowiazkow na glowie,porzadki ech...Ale my dzielne kobitki jestesmy wiec sobie porzadzimy ze wszystkim prawda?:)

KUCHASIA ODLICZA

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
« Odpowiedź #389 dnia: 3 Grudnia 2006, 20:58 »
Pewnie, ze poradzicie!

Dzielne dziewuchy :-)

Mowie wam, bez chlopa czasami latwiej cos zalatwic ;-)