Autor Wątek: Biały Dom w Czerwionce  (Przeczytany 4966 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aneczka102
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Październik 2008
Biały Dom w Czerwionce
« dnia: 19 Września 2007, 12:57 »
Hej kochane!!

Czy któraś z Was miała wesele, lub słyszała o jakimś, w hotelu Biały Dom w Czerwionce??
Bardzo prosze o opinie.

Pozdrawiam
Ania

Offline jenifer
  • nowicjusz
  • *
Odp: Biały Dom w Czerwionce
« Odpowiedź #1 dnia: 24 Września 2007, 21:43 »
Witam.  Nie miałam tam wesela, ale byłam tam w trakcie organizowania wesel w tymże dworku.  Ładny dworek, miła obsługa, minusy: obok sklep Biedronka, w tym samym momencie jest organizowane tam 3-4 inne wesela, goście momentami wchodza w sobie w prade poza tym nie jest łatwo z terminami.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Września 2007, 11:22 »
Witaj ;)
Ja bawiłam sie tam na weselu w tym roku i powiem szczerze że wesele było rewelacyjne sala piękna faktycznie przynajmniej ta glówna na której było wesele (na dole) ale obok druga sala i na górza jeszcze jedna. Hmm minusy: sala na której się bawiliśmy czyli tańce itp była osobno od miejsca w którym się siedziało jadło i piło. Jak kto woli mnie to troszkę przeszkadzało. I jedzenia tak jakby średnio zwłaszcza zimnej płyty ale może mnie się tylko wydawało.
Sala klimatyzowana i całość bardzo ładna jest to na stronie internetowej jeśli chcecie mogę podać linka ;)

Offline kabik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.05.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Listopada 2007, 22:23 »
witam :)
We wrzesniu bawilam sie na weselu w tej wlasnie restauracji w dolnej mniejszej sali, jedzenie bardzo dobre wesele bylo na okolo 50-60 osob.  W tym czasie obywaly sie jeszcze dwa inne wesela, ale goscie zupelnie nie wchodzili sobie w droge.
Ja mam w maju wesele w bialy domu ale w rybniku, troche sie denerwuje, bo wesele bedzie na okolo 60 do 70 osob a sala na dole jest chyba troche mala, a zupelnie nie chce zeby osobno byla sala do tanczenia  :koncert:,  i cena jak na taka ladna sale supelnie nie wygorowaa  :skacza:

Offline seea
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 1 Czerwca 2013, 00:25 »
Witam serdecznie, odstąpię termin wesela 14. 06. 2014 w Białym Domu w Czerwionce-Leszczynach.  Sala jest piękna, a moje wesele niestety zostało odwołane i chciałabym odzyskać chociaż zaliczkę :( Zaliczka wynosi 1000 zł i oczywiście będzie ona odjęta od całej ceny wesela.

Kontakt: nzraim@o2. pl

Offline UD
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 17 Lipca 2013, 21:39 »
Kilka razy wykonywałam tam dekorację i lokal bardzo nam przypadł do gustu.  A, że biedronka jest tak blisko :)