Autor Wątek: wesele w Dworku Hetmańskim  (Przeczytany 4668 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wiktoria28
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
wesele w Dworku Hetmańskim
« dnia: 25 Stycznia 2013, 00:06 »
Witam czy ktoś wie jak obecnie wygląda sytuacja z weselami w Dworku Hetmańskim?
wpisy są mało aktualne, wybieramy się tam na spotkanie. . . .  może ktoś ma aktualne uwagi co do miejsca?

Offline nicia86

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07-09-2013
Odp: wesele w Dworku Hetmańskim
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Stycznia 2013, 00:15 »
Wejdz na forum regionalne, tam z pewnoscia znajdziesz aktualne info na ten temat.

Offline compaq0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Lutego 2013, 21:23 »
rowniez czekam na aktulalne informacje na temat DH poniewaz w nst tygodniu ide na rozmowe w sprawie wesela.  wiktoria28 kiedy masz slub?

Offline wiktoria28
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #3 dnia: 4 Lutego 2013, 22:20 »
planujemy wesele w 2014 ale dokładnej daty nie mamy. . .
a wy o jakim terminie myślicie?

Offline dagu_87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2014
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Czerwca 2013, 17:14 »
Witam serdecznie przyszłe Panny młode planujące wesele w Dworku, ja również jestem zainteresowana tym miejscem ;).  We wtorek miałam spotkanie organizacyjne i moje wrażenia są po nim pozytywne.  Dworek na razie jest moim numerem jeden wśród sal, które do tej pory odwiedziłam, ale jeszcze w sobotę wybieram się na "oględziny" sali w dzień wesela;) A jak wasze wrażenia/uwagi? Ja planuję wesele na przełomie maja/czerwca 2014.  Pozdrawiam, Daga :)

Offline compaq0
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Czerwca 2013, 22:05 »
Czy słyszał ktoś o rzekomej sprzedaży Dworku?

Offline Fakira123
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.04.2014
« Odpowiedź #6 dnia: 17 Czerwca 2013, 12:14 »
Witajcie,

Planuje wesele w 2014 roku w Dworku Hetmańskim, jakiś czas temu znalazłam ogłoszenie w internecie, że Dworek jest na sprzedaż.  Przeraziłam się i od razu pojechałam na rozmowę.  Udało mi się rozmawiać z samym właścicielem i teraz już jestem spokojna.

Właściciel powiedział mi , że planuje wyjazd do Ameryki do rodziny i szuka kupca na to miejsce.  Ze sprzedażą nie jest tak łatwo (sama wiem po sobie bo kupca na mieszkanie szukam już 3 rok) ale jeśli jakiś szczęściarz kupi Dworek to musi przejąć wraz z weselami, imprezami, personelem i wszystkim warunkami zawartymi (choćby w mojej umowie).  Obecny właściciel wygląda na porządnego człowieka i widać, że w byle jakie ręce tego nie oddam, sam mi powiedział, że oferta jest dostępna tylko dla kogoś kto ma już podobny biznes.
Na dzień dzisiejszy już się nie martwię o moje wesele, a gdybym miała "takie" pieniądze to sama bym kupiła bo miejsce jest cudowne.
W tym roku miałam już przyjemność być Gościem na weselu w Dworku i jestem pod jeszcze większym wrażaniem niż przy podpisaniu umowy.

Wydaje mi się, że nie ma się czego bać.   

Offline dagu_87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2014
« Odpowiedź #7 dnia: 17 Czerwca 2013, 13:22 »
Jutro wybieram się na podpisanie umowy do Dworku, ale w związku z informacją o jego sprzedaży, o której dowiedziałam się z tego wątku zaczynam mieć wątpliwości. . . . i to duże.  Niejednokrotnie słyszałam o zmianie właścicieli lokali organizujących wesela i późniejszych nieprzyjemnościach z tym związanych. . .  w takiej sytuacji nikt nie ma pewności, czy aby na pewno potencjalny przyszły właściciel nieruchomości zorganizuje wesele, które było przedmiotem umowy podpisanej z wcześniejszym właścicielem. . .   no to świetnie :( a byłam już zdecydowana na to miejsce na :(